Şimdi Ara

Mide Bulantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür aralıksız mide bulantısı yaşıyorum. Nane-limon karışımını içince biraz rahatlıyorum ancak gene aynı durum başlıyor. Neler önerebilirsiniz?

• kusabiliyorsan git kus
    ciddiyim dalga geçmiyorum ben rahatlıyorum
  • Psikolojik olabilir.
  • Ben okul nedeniyle sabah erken kalkıyorum.Hemen her sabah mide bulantısı yaşıyorum.Ama sokaga çıkıp temiz havayı içime çekince, rahatlıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fata1ty

Psikolojik olabilir.

Psikolojik olduğunu sanmıyorum.
  • Ya öyle mi?Bende hayatım çok güzel gidiyor zannederken birden baş ağrılarım arttı.Neymiş?Migren başlangıcıymış.Şimdi hafif doz antidepresan kullanıyorum.Uyuşma yapmıyor ama baş ağrılarımı yok ediyor.Bütün taramalardan temiz çıktıktan sonra hala daha ağrın varsa psikolojiktir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fata1ty

Ya öyle mi?Bende hayatım çok güzel gidiyor zannederken birden baş ağrılarım arttı.Neymiş?Migren başlangıcıymış.Şimdi hafif doz antidepresan kullanıyorum.Uyuşma yapmıyor ama baş ağrılarımı yok ediyor.Bütün taramalardan temiz çıktıktan sonra hala daha ağrın varsa psikolojiktir.

Tamamen olmasa da bulantı çok azaldı, yarına ya da bugüne geçer diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faranjit - Boğaz Ağrısı
    5 yıl önce açıldı
    FPS Oyunları Mide Bulantısı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum Öncelikle Geçmiş olsun dileklerimi SunarımMide bulantısı Gibi durumlarda En faydalı Durum Kusmaktır İnsanın içinden Pek gelmez Kusma isteği Fakat Mide birden Çuvallaya verir Yani Dayanamaz Tekrardan çok geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun,devam ederse bu durum dahiliye'ye göster mideni.Bu aralar gençlerin bu abur cubur
    merakı yüzünden sık sık mide sorunlarını çok duymaya başladım,yanlış anlama tahmınım 20/25 yaşında
    olabilirsin,ben 18 yaşında iken midemi patlattım,aradan 10 sene geçti arasıra tekler durur midem.
    Mesajı yazalı 2 gün olmuş şuan ki durumunu merak ediyorum,lütfen beni bilgilendir.Yardımcı olmaya
    çalışırım.
    #Saygılar#
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.