|
Faranjit - Boğaz Ağrısı
-
-
Boğaz reflüsü araştırıldı mı acaba? Belirtilerine bakınız olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tomografiye soktular. Sinüzüt, reflü, faranjit çıkmadı. Ağır alerji geçiriyormuşum bilmediğim bir şeye.quote:
Orijinalden alıntı: darknes1905
Boğaz reflüsü araştırıldı mı acaba? Belirtilerine bakınız olabilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şimdi nasılsınız hocam?
Ben 1 seneden fazladır benzer bir durum ile uğraşıyorum. Yaşım 38. Sigara/alkol yok. Aynı sizin gibi tüm şikayetlerim enfeksiyon ve yüksek ateş ile başladı, bunlar düzeldi ama boğaz şikayetleri HER GÜN aralıksız devam etti. 1 sene geçti. Boğaz reflüsü ile yüzde 100 ilgili olduğuna emin değilim ama reflü geldiğini bazen hissediyorum fazla olmasa da. KBB hekimleri hemen boğaz reflüsüne bağlıyor bunları ama işe yarayan bir tedavi de veremiyor hiçbiri. Ayrıca Gastroentrolog tarafından endoskopi de yapıldı üstelik, herşeyi anlattım, kendisi anlattıklarımı da dikkat alarak reflüyü major sebep olarak değerlendirmedi. Ayrıca hemogram/ANA (antikor)/TSH/boğaz kültürü/Demir/Vitamin gibi bir yığın testler ile duruma bakıldı. Birçok hekime gittim. Hiçbiri işin içinden çıkamadı.
Alerji tanısını nasıl koydular size? Alerjim de yok bildiğim kadarıyla (birkaç antihistaminik ilaç denedim, kandan IgE testi de yapıldı). Boğaz ile sınırlı durumda şikayetlerim (sızı, kasılmalar, yüksek derecede yanma, ağrı, tükürüğü yutkunma güçlüğü).
Forumda bir hekim (hattâ KBB uzmanı) olsa görüşmek isterdim. Çok sıkıntı içindeyim. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Temmuz 2023; 19:3:43 >
-
İlliadin kullanıyordum onu bıraktım. Düzenli burun temizliğine başladım geceleri yatarken bol bol su tükerek uyudum bir süre sonra uçtu gitti hocam bilmiyorum. Ağız bakımıda çok önemli.
-
Yanıt yazdığınız için teşekkürler hocam. İlk mesajda 4 aydır boğaz ağrısı şeklinde sıkıntı yaşadığınızı yazmışsınız. Toplamda kaç ay sürdü bu durum süre olarak, hatırlama şansınız var mı?
Ben de İlliadin kulllandım uzun yıllar. Sonra bıraktım ama fayda sağlamadı. Siz halletmişsiniz, sevindim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Temmuz 2023; 12:46:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- nasır ameliyatı olanların yorumları
- ses teli polip ameliyatı olanların yorumları
- proctolog krem kullanıcı yorumları
- hemoglobin yüksekliği nasıl düşürülür saraçoğlu
- koşu bandı hızı kaç olmalı
- en iyi nebulizatör
- klozapin kullananların yorumları
- ev tipi koşu bandı
- penis nakli
- tarantula logoplex insanda kullanımı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X