Şimdi Ara

MIDDLE EARTH: SHADOW OF THE MORDOR (ANA KONU) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
16
Favori
45.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarda bir arkadaş sormuş, ben de sorayım, bir görev yapacağım diyelim veya boş boş dolaşıyorum farketmez, bir iki uruk keseyim derken pat diye bir boss çıkıyor, sonra 7-8 tane daha uruk geliyor, kaçmaktan başka çare neredeyse kalmıyor, nasıl atlatıyorsunuz bu durumu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamlanıyor tabiki yoksa platin kasamazdım
  • o execution özelliği,death threat ise bir düşmanı yuvarlak tuşuyla brand yaparken o özelliği açmışsanız death threat seçeneği çıkar ve epic rune düşme şansını artırır onu kullanmamak gerekir level 25 rune görevini tamamlarken
  • Oyunda play kısmında ana hikayeden başka Trial of war diye bir seçenek var ama kilitli. Ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni youtube kanalımızda kardeşimle birlikte oynadık, beğeninize sunarım :)

http://www.youtube.com/watch?v=56lI1uw8Hhw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares88 -- 8 Kasım 2014; 21:29:51 >

• Oyunu aldim ama dil sorunu kotu oldu.
    Yaratiklarin ozellikleri diyaloglar falan var baya bos geldi oyun o yüzden bana sanirim bu şekilde oynanmaz yazik oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyuna yeni başladım . Bir kaç görev yaptım şimdi kill 4 warchief görevindeyim. Ama oyun karışık geldi nasıl ilerlemeliyim? Kırmızı ve sarı birsürü simge çıktı haritada hangisine gidiyim. Bazı elemanları r3 ile işaretledim ama öldürmek zorluyo tatktik var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: LastGunslinger

Beyler oyuna yeni başladım . Bir kaç görev yaptım şimdi kill 4 warchief görevindeyim. Ama oyun karışık geldi nasıl ilerlemeliyim? Kırmızı ve sarı birsürü simge çıktı haritada hangisine gidiyim. Bazı elemanları r3 ile işaretledim ama öldürmek zorluyo tatktik var mı?

Hocam oyunda alışageldiğimiz bölüm anlayışı yok istediğinizi yapabilirsiniz, oyun size temel dinamikleri öğrettikten sonra istediğini yap diye bırakıyor fakat senaryonun ilerlemesi için belli başlı yerlerde 4 warchief öldür gibi görevler veriyor ama istediğiniz zaman istediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Warchief'lere direk koşmak yerine onlar hakkında bilgi toplayıp, zayıflıklarını öğrenip öyle saldırın ya da altındaki adamları temizleye bakın, güçlenene kadar.

• 4 warchief kill görevindeyim 2500 lük özelliği açmak için beyaz ve kırmızı simgeli görevleri yapıyorum. Sorum şu bazı kırmızı görevlerde düello oluyor 2 sinide öldürmek mi izlemek mi şazım anlamadım.

• Biraz birbirlerini vursunlar,canları azalsın akabinde siz inlerine dalın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastGunslinger

4 warchief kill görevindeyim 2500 lük özelliği açmak için beyaz ve kırmızı simgeli görevleri yapıyorum. Sorum şu bazı kırmızı görevlerde düello oluyor 2 sinide öldürmek mi izlemek mi şazım anlamadım.

Sadece izleyip birinin diğerini öldürmesini bekleyebilirsin. Eğer dövüşenlerden biri Brand'li ve senin himayendeyse ona yardım et güçlensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 10 Kasım 2014; 17:49:39 >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Brand açılmadı galiba daha öyle bir görev yapmadım. Anladım izleyip kalanı öldürmek daha mantıklı saolun cevaplar için
  • 2500'lük özellik içinde ben çok kastım ilk başta ama sonra hiç kullanmadım, kullanamadım :) Pişmanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Oyunu aldim ama dil sorunu kotu oldu.
    Yaratiklarin ozellikleri diyaloglar falan var baya bos geldi oyun o yüzden bana sanirim bu şekilde oynanmaz yazik oldu.

İlk başta bende korkuyordum oyunun dili ağır diye, bence öyle aman aman bir inglizce istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Oyunu aldim ama dil sorunu kotu oldu.

İlk başta bende korkuyordum oyunun dili ağır diye, bence öyle aman aman bir inglizce istemiyor.

Bende hic ing olmadigi icin yine sorun. Youtube dan takip ediyorum hikayeyi oyunu aradan cikartmadan satmak istemedim iyi oldu.

Su sinav olayi bitse hazirliga baslasam da artik ogrensem bir seyler oyuncu adam icin kotu bir sey dil bilmemek.

• Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Oyunlar ingilizce öğrenmek için çok iyi bir motivasyon aslında. Aç yan tarafa google translate, ne neymiş yaz bence :). Hikaye böyle olmaz ama yaratıkların zayıflıklarını falan öğrenmede işine yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Oyunlar ingilizce öğrenmek için çok iyi bir motivasyon aslında. Aç yan tarafa google translate, ne neymiş yaz bence :). Hikaye böyle olmaz ama yaratıkların zayıflıklarını falan öğrenmede işine yarar.

Aynen bir şekilde cevirip oynamaya calisiyorum oyle keyifli oluyor oyun. :)

• Merlinin Kazanı'nın yayınladığı makale
  • 100.mesajimi devirirken bu konuya yazayim istedim,az once neogafta bu oyunun basta bir batman oyunu olarak dusunuldugunu okudum gercekten mukemmel olurdu bence,bu zaten rocksteadynin son batman oyunu olacakmis,bundan sonra warner bros arkham origins gibi bir oyun yaparsa nemesis koyarsa bide ustune arkham knightin grafik motoruyla yaparsa sahane olur dusunsenize siradan bir thug sizi yenince yukseliyor ya da birinin yüzünü yakiyorsunuz two face gibi bisey oluyor,kimyasal maddeye dusuyor joker oluyor,gercekten guzel entegre ederlerse muthis olur,yapsalar keske ama... hayaller iste.

• Oyun bana kolay geldi biraz şu ana kadar doğru düzgün ölmedim bugün ilk warchief de kestim gayet rahat % 40 dayım progress olarak acaba nerde zorlaşacak bu oyun?

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.