Şimdi Ara

Mid Taric [SS]li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam oynadı beyler. Ben top Tarıklar(çok sakat oldu, top derken lane olarak) görmeyi bekliyordum ama mid çıktı. Güzel burst vuruyor. Guardian Angel+heal revive gibi bir şey oluyor zaten.

Mid Taric [SS]li

Not: Teemo dövdü beni, utandım kendimden. Amumu harbi iyi gank attı, deli etti 10 dakikada 4 gank atarak. Bir de 4v5 kaybettik. Düşünün Cait adam gibi build yapsa ne olacak! Vurun öldürün beni ya. Hayat çok anlamsız.

Dip not: Kendimi ifşa(işfa yok yok şifa mıydı yoksa şifonyer miydi) ediyorum ama hadi hayırlısı.

• top tariclar zaten var denemek lazim ama farmi berbat adamin.

ARP itemi niye almadin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 3 Mart 2013; 21:21:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam çok mantıklı itemler çıkmış gerçekten. Ama yine de support kadar viable olur mu bilemiyorum alternatif laneler. Yine de yarın deneyeceğim. Paylaştığın için sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

top tariclar zaten var denemek lazim ama farmi berbat adamin.

Bana gank atmaktan farm yapamadı ki kimse. Hoşlandı mı nedir, Zed yakışıklı çocuk şimdi. Yada adamların bana gıcığı vardı. Bir ara 1vs5 kaldım lanede, üşenmemiş bottan gelmiş Cait ve Mundo. Bir de bizimkiler gank atmaya çalışıyor. Baronun orada 2 mantara basıp recall atıyorlar. Çok yalnızdım çok

Edit: 6 slot yetmiyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 3 Mart 2013; 21:26:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Bana gank atmaktan farm yapamadı ki kimse. Hoşlandı mı nedir, Zed yakışıklı çocuk şimdi. Yada adamların bana gıcığı vardı. Bir ara 1vs5 kaldım lanede, üşenmemiş bottan gelmiş Cait ve Mundo. Bir de bizimkiler gank atmaya çalışıyor. Baronun orada 2 mantara basıp recall atıyorlar. Çok yalnızdım çok

bc,lw alsaydin keske bir teetoyu tutamamis takimin.Amumu ya karsi oynamak zor hele oyun uzayinca.

• quote:

quote:

quote:

bc,lw alsaydin keske bir teetoyu tutamamis takimin.Amumu ya karsi oynamak zor hele oyun uzayinca.

Doğru diyorsun, bir de kötü oynadım zaten, Cait'i öldürüp çıktım hep. Bt yerine mi alayım? Botrk yüzünden slot kalmadı. Bir de bizimkiler Warmog falan kasmadılar çok çabuk öldüler. Adamlar zaten Guardian Angel aldı. Taric bir heal basıyor bunlara hiç ölmemiş gibi oluyorlar. Mundoyu aramadılar bile.

• solo topda oynanırken görmüştüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru diyorsun, bir de kötü oynadım zaten, Cait'i öldürüp çıktım hep. Bt yerine mi alayım? Botrk yüzünden slot kalmadı. Bir de bizimkiler Warmog falan kasmadılar çok çabuk öldüler. Adamlar zaten Guardian Angel aldı. Taric bir heal basıyor bunlara hiç ölmemiş gibi oluyorlar. Mundoyu aramadılar bile.

zed asassin sadece warmog aliyordum ben botrk kalsin tabi bt ve sunfire yerine alinabilir veya mom yerine ama rakipte ap var mom kalabilir yani.

• zed anlaşılan fight'a girmek yerine boyuna farmlamış :D
  • AHAHAHAHAH sınıftayız arkadaşlara gösterdim hepimiz koptuk lan :DDDD
  • 4v5 yenilmişsiniz bir de
  • Mundo afk olmasina ragmen yenilmissiniz.

• minion op
  • amaç 425 cs var
  • 425 farm yapmıs zed e lw almamıs sonra neden yenildim
  •  Mid Taric [SS]li
  • quote:

Orijinalden alıntı: blument98

AHAHAHAHAH sınıftayız arkadaşlara gösterdim hepimiz koptuk lan :DDDD

Jungle Taric daha op.
  • quote:

ARP itemi niye almadin.

görüldüğü gibi herşey farm değil efenim. zed o kadar farm yapmış bir halta yaramamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

zed anlaşılan fight'a girmek yerine boyuna farmlamış :D

Zed benim Cait'i aldım çıktım hep. Assassin olarak görevim bu değil midir? Diğer adamların 20 ve üstü asisti varken Caitlyn'de ne adam gibi kill var ne assist. Zaten tfler başladığında adam 6/1 mi ne gidiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

425 farm yapmıs zed e lw almamıs sonra neden yenildim

1500 farm yapsam da almazdım lw. Black Cleaver almam gerekiyordu, almadım, pişmanım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.