Şimdi Ara

Mid Karma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mid karma sizce nasıldır, almayı düşünüyorum ama supp oynamıycam mid gitmek istiyorum viable mıdır?

Edit: İlk maçtan soğuttular ya, oynaması çok zevkli hero, karşıma mecha kha zix geldi adam doğru düzgün yanıma bile yaklaşamadı ama botdaki premade oyunun içine etti 2-0 gidiyodum 2-3 bitirdim (farm yapması biraz zor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CH0PPER -- 3 Temmuz 2013; 23:33:48 >

• tek farm skili ile pekte viable denemez ama fantezi işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zydan

tek farm skili ile pekte viable denemez ama fantezi işi

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • q su haricinde çok dmg veren skill yok ,tflerde çok iş yapabiliceğini sanmıyorum.
  • Güçlü ama tek başına taşımada sıkıntı yaşıyor (en azından ben daha taşıyamadım baya bi maç atmam lazım karma ile o zaman belki taşırım) Orianna gibidir shield ve hız verme vs. takım oyunu championu anlayacağın.

Bu arada kimsenin karmadan haberi yok damage vuran 3 skilli var. R+Q da oyundaki büyük burst damagelardan ÇOK OP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 3 Temmuz 2013; 22:51:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm peki saolun
  • İyi, gördüm.Ap az olsa bile q iyi vurur
    Diksimaov

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mid-range ve midbass
    6 yıl önce açıldı
    First Pick Mid Yardım.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zevk için alabilirsin.

• Fun olarak oynanabilir ama takım savaşlarında etkili olmadığını düşünüyorum. Burst Damagesi yok
  • tavsiyem fun olarakta Janna Mid dene :D
  • Tr'de viable

• Normal oyunlarda oynuyorum gayet zevkli ve güçlü ama tek kasan sensen taşıyamazssın
  • Supportken 0 ap ile 2 kez q-r yaptığında adc recall atıyor. Apc hali korkutucu olabilir
  • Bence mid viable
  • Jungle ın iyiyse her gankte kill alırsın ama o kadar. TF de falan pek bir işi yok. Eğlence için oynanabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.