Şimdi Ara

Microsoft Zune hakkında yeni bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft'un yeni çıkacak mp3 çaları Zune hakkında Gizmodo editörünün edindiği bir kaç bilgi;

Cihaz da iPod'ın ki gibi görünen tekerleksi kısım, aslında 4 yönlü bir tuş, yani iPod'ın tekerleği ile aynı değil. Microsoft iPod'ın tekerleğini kopyaladığı için davalık olmak istememiş olsa gerek Sonuç olarak cihaz 4 yönlü bir tuşa sahip.

Tuşlarla ilgili bir özellik, gitmek istediğiniz yönün tuşuna basılı tuttukça, o yönde hızlanarak ilerliyorsunuz. Arayüz Windows Media Center'a çok benziyor, aynı onun içinde gezinmek gibi.

Müzik dinlerken, albüm kapağını ya da grafik ekolayzırdan birini seçmek mümkün (Ekolayzır Windows Media Player'ın kine benzer)

Cihazı video izlerken yatay olarak tutarken rahat izleyebilmeniz için özel el tutma bölgelerine sahip. Ayrıca arka tarafta kulaklıkları sabitleyebileceğiniz manyetik bir bölge bulunmakta. Alt kısım ise iPod gibi Dock bağlantısı için girişleri var.

Cihazın kasası plastik ve yarı saydam özelliklere sahip.

FM alıcısı ve vericisine sahip. Amerikan araçlarında [tercihen GM ] bulunan bir özellik ile arabanızla iletişim halinde olabiliyor. Yani mp3 çalarınızın radyosunda dinlediğiniz şarkı ve şarkıcı bilgisi aracınızın ekranında görülebiliyor. (TR'de mümkün olması zor gibi gözüküyor )

WiFi ve kayıt özelliğine de sahip olan cihazın, kayıt özelliği incelenen modelde inaktif halde bulunmaktadır.

Cihazın satış fiyatının 299$ olacağı önceden açıklanmıştı

• quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Microsoft'un yeni çıkacak mp3 çaları Zune hakkında Gizmodo editörünün edindiği bir kaç bilgi;

Cihaz da iPod'ın ki gibi görünen tekerleksi kısım, aslında 4 yönlü bir tuş, yani iPod'ın tekerleği ile aynı değil. Microsoft iPod'ın tekerleğini kopyaladığı için davalık olmak istememiş olsa gerek Sonuç olarak cihaz 4 yönlü bir tuşa sahip.

Tuşlarla ilgili bir özellik, gitmek istediğiniz yönün tuşuna basılı tuttukça, o yönde hızlanarak ilerliyorsunuz. Arayüz Windows Media Center'a çok benziyor, aynı onun içinde gezinmek gibi.

Müzik dinlerken, albüm kapağını ya da grafik ekolayzırdan birini seçmek mümkün (Ekolayzır Windows Media Player'ın kine benzer)

Cihazı video izlerken yatay olarak tutarken rahat izleyebilmeniz için özel el tutma bölgelerine sahip. Ayrıca arka tarafta kulaklıkları sabitleyebileceğiniz manyetik bir bölge bulunmakta. Alt kısım ise iPod gibi Dock bağlantısı için girişleri var.

Cihazın kasası plastik ve yarı saydam özelliklere sahip.

FM alıcısı ve vericisine sahip. Amerikan araçlarında [tercihen GM ] bulunan bir özellik ile arabanızla iletişim halinde olabiliyor. Yani mp3 çalarınızın radyosunda dinlediğiniz şarkı ve şarkıcı bilgisi aracınızın ekranında görülebiliyor. (TR'de mümkün olması zor gibi gözüküyor )

WiFi ve kayıt özelliğine de sahip olan cihazın, kayıt özelliği incelenen modelde inaktif halde bulunmaktadır.

Cihazın satış fiyatının 299$ olacağı önceden açıklanmıştı

Hocam sana pm atamıyorum,kafama takılan bişiyi soracaktım... Rica etsem bana msn adresini gönderebilirmisin?

• quote:

Bu özelliğin amerikayla ilgisi yokki cihazda fm verici var arabada da alıcı var tamam işte. Zaten şu an normal mp3 playerları arabada çalmak için böyle cihazlar var. Mp3 player o cihaza bağlanıyor.

• Cihaz hakkında ki yeni bomba bilgiler;

Cihazın Tushi'nin yeniden isimlendirilmiş bir ünitesi olduğu FCC tarafından açıklandı.
    Toshiba'nın 1089 kodlu hard diskli mp3 çaların Zune ile aynı ünite olduğu onaylandı. Bir de bu açıklamalar ile Zune'un WLAN 802.11 b/g ağları ile sorunsuz çalıştığı da duyuruldu.

kaynak MobileWhack

•  Microsoft Zune hakkında yeni bilgiler

• Vay vay, geliyor Microsoft ağırdan...Şu ekrana bakın, sanırım bu tam anlamıyla bir "Digital Media Player" olacak, yeni bir kavram yaratıyor Microsoft. Çünkü üretiliş amacı daha farklı, gayet güzel olacak bu alet. Demedi demeyin, haa Microsoft düşmanları beğenmez orası ayrı

Edit: Ama bu resimlerin hiçbirine inanmıyorum, bence siz de inanmayın. XBox 360'a neler denmedi ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 29 Ağustos 2006; 0:49:32 >
  • İyi de kötü bir şey denmemiş ki, inanmamamız için bir sebep göster dostum? Koskoca FCC'nin incelemesi sonucu cihazın Tushi'nin yakın zaman da çıkacak olan 1089 kasa modeli ile aynı olduğu o kadar basit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok kötü bir şey dendiğinden falan demedim, yani şu laptop'un yanındaykenki kahverengi Zune'a bakar mısın, pek inandırıcı gelmedi yani. Albenisi daha yüksek olacak bence bu ürünün...Tabii prototip bu, söylemek istediğim o. Her ne kadar taslak aynı olacak da olsa aletin bu kadar berbat görüneceğine hiç ihtimal vermiyorum, karton gibi de geldi bana bu resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 29 Ağustos 2006; 1:47:37 >

• Orada dikkat edersen, Zune kılıf ya da zırf gibi bir şeyin içine oturtulmuş durumda. Yoksa kahverengi bir Zune yok üretimde Elektrostatik dalgalarla ilgili sorun olmaması için yapılmıştır bence
  • ünite derken? içindeki hard disk mi yoksa tüm aksam mı?
  • Komple aksam, her yeri Tushi
  • New details just popped up indicating that the Microsoft Zune is actually not really a Microsoft player at all, but in fact a rebranded Toshiba unit. This was my secret suspicion ever seince I first saw pictures of the Zune floating around the web.

The FCC recently recieved an application from Toshiba asking them to test (or whatever it is the FCC does) their Toshiba 1089 PMP. The 1089 is equipped with a 3 inch colour screen, a 30 Gigabyte HDD and WLAN capabilities. Sound familiar? Of course it does, seeing that these are the exact same specs the Zune has. For all of you who are still non-believers: Just check out the third picture that is posted on Engadget. See the familiar logo on the back of the player?

There is also some more on the WLAN capabilities of the device. Supposedly you will be able to broadcast your tunes to up to four friends at once or something like that. The wording is pretty confusing and I hope that the marketing departments at Microsoft and Toshiba manage to iron it out a little.

• "Microsoft Corp. chose Toshiba Corp. to manufacture its Zune digital music player, a device that will compete with Apple Computer Inc.'s market-dominating iPod," Dina Bass reports for Bloomberg.

Bass reports, "Toshiba, which currently sells music and video players with Microsoft's Windows software, yesterday filed with the U.S. Federal Communications Commission for approval of the device. Microsoft spokeswoman Denise Gocke confirmed the filing and Toshiba's role in the project."

Bass reports, "The Redmond, Washington-based company plans to invest hundreds of millions of dollars over the next several years in a bid to dent Apple's 77 percent share of the $4 billion U.S. market for digital music players. 'Toshiba makes a very high-quality product,' said Rob Enderle, an analyst at the Enderle Group in San Jose, California. He called the decision 'a good choice' and said Toshiba's Gigabeat music player is often reviewed as one of the few devices whose hardware is equal to or better than the iPod."

Bass reports, ""The FCC filing included a photo of the device, which is white with a black-trimmed screen and a black-trimmed, white scroll wheel. Zune will have a 30-gigabyte hard drive, a three-inch screen, and be available in three colors, black, white and brown, according to the Toshiba filing."

Ayrıca cihazın Toshiba Gigabeat S30 ile aynı cihaz olduğu ve sadece üzerinde geliştirmelerde olduğu da kesinlik kazandı [wi-fi, fm radyo gibi]

• quote:

Orada dikkat edersen, Zune kılıf ya da zırf gibi bir şeyin içine oturtulmuş durumda. Yoksa kahverengi bir Zune yok üretimde Elektrostatik dalgalarla ilgili sorun olmaması için yapılmıştır bence

Bu yorumu da geri almak zorundayım, çünkü cihaz kahverengi (!) siyah ve de beyaz renklerde olacakmış
  • quote:

quote:

Orada dikkat edersen, Zune kılıf ya da zırf gibi bir şeyin içine oturtulmuş durumda. Yoksa kahverengi bir Zune yok üretimde Elektrostatik dalgalarla ilgili sorun olmaması için yapılmıştır bence

Bu yorumu da geri almak zorundayım, çünkü cihaz kahverengi (!) siyah ve de beyaz renklerde olacakmış

Kahverengi çok kötü olur bence...

• Herşeyiyle kendisine ait bir cihaz yapmaya cesaret neden edemedi acaba microsoft ???? Yazık bende iiii bişeyler beklemek istiyordum microdon ama olmaz böyle..Galiba IE'deki açıkları kapamaya çalışıyorsa zamanları yetmemiş olabilir kendi aletlerini yapmaya...Yazık....Bill'den bunu beklemezdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 29 Ağustos 2006; 15:19:06 >
  • Toshiba Gigabeat S'e son derece benziyor zaten, ki Toshiba'nın yazılımı da Microsoft'tur zaten. Ben iPod'u geçip 1numara olabileceğini sanmıyorum, ama Creative'i geçebilir. Ama teknik olarak demiyorum satışlara göre diyorum, yoksa şimdiki Toshiba Gigabeat S bile teknik olarak iPod Video'dan üstün birçok özelliğiyle...

Neyse ön yargılı olmayalım, güzelse geçeriz Microsoft'a
  • bence microsoft donanım arenasında daha başarılı
    benim gibi birçok kişide kamerası, klavyesi fln var hiç de bozulduğunu görmedim; tabi bu ayrı bir mevzu ama zune'un başarılı olacağından ümitliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

Toshiba Gigabeat S'e son derece benziyor zaten, ki Toshiba'nın yazılımı da Microsoft'tur zaten. Ben iPod'u geçip 1numara olabileceğini sanmıyorum, ama Creative'i geçebilir. Ama teknik olarak demiyorum satışlara göre diyorum, yoksa şimdiki Toshiba Gigabeat S bile teknik olarak iPod Video'dan üstün birçok özelliğiyle...

Neyse ön yargılı olmayalım, güzelse geçeriz Microsoft'a

ipodu zaten geçemez + sandisk ve creative'ide geçemez görürsünüz...
  • yahu arkadaşlar yine kim kimi geçer, kim çok satar hadisesine dönüyor olay... nedense en çok mp3 forumunda bu boyle... yani kimin ne kadar sattığından bize ne? nasdaq da kağıdınız mı var?

hayır çok satmazsa marka kapanır falan cihazlarımız elimizde kalır gibi bi korku olsa anlıycam bu durum o da değil... çıksın zune da diğerlerine nal toplatsın, sevindirik olalım... alalım inceleyelim fena mı yaw?

apple da touchscreen li enlemesine ekranlı vs. şeysini çıkartsın(varsa ööle bişey tabii 6 aydır adı var kendi yok) ona da bakalım, neyi varmış ne yokmuş, öğrenelim...

kim ne satarsa satsın bizene? bahsi gecen firmalar ne sosyal sorumluluk alanında, ne çevre bilincinde ne de turkiye yle ilgili yatırımlarda aktif var olan firmalar... iyi cihaz üretsinler yeter bana, fazla da tantana yapmasınlar... alla alla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.