Şimdi Ara

Microsoft Zune hakkında yeni bilgiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: turuncu

yahu arkadaşlar yine kim kimi geçer, kim çok satar hadisesine dönüyor olay... nedense en çok mp3 forumunda bu boyle... yani kimin ne kadar sattığından bize ne? nasdaq da kağıdınız mı var?

hayır çok satmazsa marka kapanır falan cihazlarımız elimizde kalır gibi bi korku olsa anlıycam bu durum o da değil... çıksın zune da diğerlerine nal toplatsın, sevindirik olalım... alalım inceleyelim fena mı yaw?

apple da touchscreen li enlemesine ekranlı vs. şeysini çıkartsın(varsa ööle bişey tabii 6 aydır adı var kendi yok) ona da bakalım, neyi varmış ne yokmuş, öğrenelim...

kim ne satarsa satsın bizene? bahsi gecen firmalar ne sosyal sorumluluk alanında, ne çevre bilincinde ne de turkiye yle ilgili yatırımlarda aktif var olan firmalar... iyi cihaz üretsinler yeter bana, fazla da tantana yapmasınlar... alla alla

Nasdaq'ta kağıdım var benim ...

• @turuncu
    Hayır yanlış anladın sen beni. Satışlar umrumda değil, Microsoft bu sektörde öndeki firmaları geçemezse bu kötü olduğu anlamına gelmez. Ama sadece bir tahminden ibaret benim yazım, satışlara bakarak aleti almaya karar vereceğimiz için değil. Zaten yazımı da okursan tekrar, satışlarla teknik özelliklerin bazen tamamen zıt olduğunu anlatmaya çalıştığımı görürsün yani. Ama sen de biliyorsun ki Toshiba daha çok satmak için Microsoft ile birleşiyor, hedefine ne derece yakın, bu konuda da herkes görüşünü yazabilir tabii

Bu yüzden isteyen istediğini geçsin senin de dediğin gibi. Banane sokaktaki adamın ne aldığından, beni benim neye para verdiğim ilgilendirir...Ve ben inanıyorum, Microsoft - Toshiba büyük başarılara imza atacak bu sektörde. Çok istiyorum bunu, 8aydır ZV:M'in üzerine bir tek alet çıkmadı bu daha iyi diyebildiğimiz. Artık çıkması gerek kullanıcının kazanması için, yeni aletler görmek istiyoruz artık.

• ben iş yine ilk çeyrek kari, ikinci dönem harcamaları vs. gibi rakamlar verilmeye başlanabilir diye şeetmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 29 Ağustos 2006; 23:47:36 >

Orjinalden alıntı: Be Creative

Gelir onlar da, hiç merak etmeBiri yazar mutlaka

Benden başkası yazmasın bak konuşmammmm...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.