Şimdi Ara

Microsoft Windows 7 Service Pack 1 RTM Türkçe (22.02.11)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Microsoft Windows 7 Service Pack 1 RTM Türkçe (22.02.11)

quote:

Bilgisayarlarında Windows 7 işletim sistemini kullanan ve Microsoft'un yayınlayacağı Windows 7 Service Pack 1'i merakla bekleyen kullanıcılar için sevindirici haberlerimiz var: Microsoft, Windows 7 için geliştirdiği Service Pack 1'in betasını internette yayınladı!

Microsoft'un Windows ve Windows Live Grubu Başkan Yardımcısı Tami Reller, Washington'da düzenlenen WPC, yani Dünya Çapında Ortaklık Konferansı'nda yaptığı açıklamada Windows 7 SP1 ve Windows Server 2008 R2 SP1 servis paketlerinde büyük ilerlemeler kaydettiklerini, bunun yanında Windows 7 Service Pack 1 Public Beta'yı artık yayınlamakta bir engel görmediklerini söyledi.

Tami Reller'ın Washington'da gerçekleştirdiği bu konuşmanın akabinde ise Windows 7 Service Pack 1 Public Beta, Microsoft'un resmi sitesine eklendi ve indirilmeye uygun adresi tüm dünyaya yayıldı.

İndir: Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (KB976932) (32/64-bit) (İndirme Sayfası)
    İndir: 7601.17514.101119-1850_Update_Sp_Wave1-GRMSP1.1_DVD.iso (32/64-bit) (Sayfada Verilen Dosya)
    İndir: windows6.1-KB976932-X86.exe (32-bit)
    İndir: windows6.1-KB976932-X64.exe (64-bit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 22 Şubat 2011; 20:44:15 >

• tr?
  • Türkçe değil malesef. Şimdilik İngilizce, Fransızca, Almanca, Japonca ve İspanyolca dilleri mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 12 Temmuz 2010; 23:22:44 >
  • deneyecektim bunu son anda vazgeçtim. Herşeyin betasını falan denerim ama bunda biraz sabırlı olmakta fayda var. Daha önce ms splerin betasını, halka açık/kapalı deneme sürümlerini çıkartırmıydı ? Ben sanki daha önce karşılaşmamıştım bunun gibi birşeyle.
  • saolun hocam biz zukona saolsun 2 gündür falan kullanıyoz
  • http://cnetturkiye.com/haberler/yazilim/128-yazilim/5008-windows-7ye-ilk-yama?utm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_cnet_link_2

daha dün akşam tam sürümü çıkmış.
    indirip denemedim ama burda beta olmadı için acaba tr. dil seçeneği varmıdır.
  • bütün diller var içinde yükledim ben win 7 64 bit türkçeye sorun yok ama krack kullananlar beklesin biraz bence daha uyumlu kürek çıkmadı sanırsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resmisinin çıkmasını bekleyip birde bazı risklere karşı yeni panzehirler çıkana kadar beklemekte fayda var malum fakir kullanıcıyım
  • evet bütün diller mevcut ve yavaş iniyor ayrıca merak ettiğim şey benim aynı konuda tık yok burası coşmuş
  • Sp1 entegreli win7 TR mi nedir, bi açıklama ekleseniz.
  • Konudaki ISO dosyasını soruyorsanız sadece SP1'dır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.