Şimdi Ara

Microsoft, üç yıllık bir Windows geliştirme döngüsüne geçiyor: Windows 12 yolda mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft, üç yıllık bir Windows geliştirme döngüsüne geçiyor: Windows 12 yolda mı?

Çevrimiçi kaynaklara göre Microsoft, Windows için bir zamanlar geleneksel olan üç yıllık geliştirme döngüsüne geri dönmeyi planlıyor. Bu da yazılım platformunun yeni sürümlerinin her üç yılda bir piyasaya sürüleceği anlamına geliyor. Bununla birlikte yazılım devi, Windows'un halihazırda piyasada bulunan mevcut sürümlerine daha fazla yeni özellik sunacak.

Ayrıca Bkz.Bill Gates servetinin tamamını hayır kurumuna bağışlayacağını söyledi

Windows'un yeni sürümü 2024'te gelecek

Haber, Microsoft'un yeni Windows sürümleri için yıllık yayın döngüsüne geçtiğini duyurmasından sadece bir yıl sonra geldi. Kaynağa göre, Windows'un işletim sisteminin bir sonraki büyük sürümü 2024'te, yani. Windows 11'in piyasaya sürülmesinden üç yıl sonra piyasaya sürülecek ve bu sürümün Windows 12 olması bekleniyor. Windows Central'a göre Microsoft, Sun Valley 3 olarak da bilinen bir sonraki büyük güncellemesini iptal etti. Büyük olasılıkla, 2023'te geliştiriciler, işletim sisteminin önceden yayınlanmış sürümleri için yeni özellikleri kullanıma sunacak.

Microsoft, üç yıllık bir Windows geliştirme döngüsüne geçiyor: Windows 12 yolda mı?

Ayrıca, Sun Valley 2 veya diğer adıyla Windows 11 22H2 güncellemesinin piyasaya sürülmesiyle birlikte Microsoft'un, yeni özelliklerin ve yeteneklerin ana işletim sistemi sürümlerinin dışında dağıtılmasına izin verecek yeni bir Moments mühendislik programı başlatacağı bildiriliyor. Windows'un istemci sürümündeki yeni özelliklerin birkaç ayda bir, ancak yılda dört defadan fazla olmayacak şekilde yayınlanması bekleniyor.

Kaynak:https://www.windowscentral.com/software-apps/windows-11/microsoft-moves-to-new-windows-development-cycle-with-major-release-every-three-years-feature-drops-in-between

• 3 yılda anca Windows 11'i adam ederler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha farklı virüsler ve kaoslar çıkarmak için para lazım demek.

• modern bir windows 7 görünümlü 12 çıksa güzel olurdu insanlar sadelikten ve stabiliteden hoşlanıyor.

• Microsoft iyice sapıttı.

• Yılda bir Windows sürümü getireceklerini açıkladıklarında takdir etmiştim, Windows 10'daki gibi yılda 2 3 sürüm çıkarmak saçmalıktı, fakat yılda 4 Windows sürümü; işin dozunu tamamen kaçırmaktan ibaret, bazı istisnalar var tabii.

Windows 11'deki rezaletleri düzeltmeleri gerekirken iyi yaptıkları şeyleri de geri bozuyorlar. Gelelim bu bahsettiğim istisnaya; Eğer bu dedikleri 4 güncelleme bir Windows indirmektense normal Windows Update güncelleştirmeleri gibi kolay yüklenebilen bir biçimde dağıtılacaksa o zaman bunun iyi bir fikir olabileceğini düşünebilirim, fakat bu Microsoft, bir karar alırken millete en çok ne daha zorluk yaşatır, direkt onu seçerler. Umarım öyle olmaz.

• XP 64MB ram istiyordu,
    W10&11 4GB ı önden götürüyo !!
    tek çözüm linux !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows 7 e geri döndüm. Gözle görülür derecede alet hızlandı. Windows 10u güncelleye güncelleye işletim sistemi ağırlaşıyordu

• Windows denen sey bir cesit cöplüktür.. DLL cöplügü diyebiliriz.. Isletim sisteminin mimarisi bozuk.. Yani binanın temeli yamuk.. Bunun komple yıkılıp yeniden yapılması gerekiyor.. Tam bir kaynak israfı olduguna değinmedim bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 15 Temmuz 2022; 21:47:43 >
  • Yillardir Macrosoft iyi yonetilmiyor,digeride Gogiil...hindistanli muhendisler homerun katinda oldugundan by yana by ikisi sacmaliyor sistematik bicimde.

buna tepetakla olmus silinmis BlackBerry,Nokia,Motorola,palm vs gibi dislenmis bir doneme nam salmis bir cok isim eklenir cikar.

Ortak noktalari : tepe yoneticileri verimsiz belesci uyuzlardan olusuyor.kendi verimsiz kadrolarini koruyup ureten akilli elemanlari kovuyorlar.

• Her yıl yeni güncelleme geldiğinde ismindeki sayıyı bir artırsınlar. Psikolojik olarak daha iyi hissetiriyor. (Windows 11 , Windows 12 , Windows 13 )

• ProjectMan kullanıcısına yanıt
    Gnome arayuzlu linuxların da farki kalmadı bence. 2 gb ram onlar da tüketiyor sabit boşta. Tek avantajı disk kullanımı.

• Windows 10 için artık bu son Windows, yenisi yapilmayacak sürekli Windows 10 adı altında geliştirilecek, ileride 10 takısı da atılarak sadece Windows olarak anılacak diye açıklamalar yapmışlardı. Ne diyenin umrunda, ne de dinleyenlerin.

• simisi kullanıcısına yanıt

2 GB tüketmesi ağır bir DE icin günümüzde normal sayılabilir.. Windows 10 3 - 4gb kullanıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 16 Temmuz 2022; 8:20:35 >
  • simisi kullanıcısına yanıt

anahtar teslim linux kullanmak linux kullanmak değildir.

bir dünya seçenek var

örneğin windowmaker ı dene

nasa bile sistemi kasmasın diye hala bu kullanılıyor.

ram tüketimi 4 MB

ama uçan kaçan yerde yanmış tekerlek izleri falan bırakan bir şeyler istiyorum diyorsa

bu sana uymaz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 16 Temmuz 2022; 8:22:15 >
  • xxxx1 kullanıcısına yanıt

Google daha pis bir firma.. Microsoft yine ondan iyidir.. En kötüsü google..

• IRQN kullanıcısına yanıt
    Windows 10'dan Windows 11'e geçtim 6 aydır kullanıyorum. Win 10'la kıyaslarsak adam olmamış bir yerini göremedim. Aksine çok daha sade ve kullanışlı.

• Vista ve sonrasında her geçişi hevesle yaptım ama 10'dan 11'e geçmek istemedim bir türlü. Üşengeçlik mi yaşlandık mı bilmiyorum artık.

• Win 11 i atlayıp direkt 12 ye geçeriz iyi olur. :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.