Şimdi Ara

Microsoft'tan Edge tarayıcısının silinmemesi için ilginç taktik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bizde onu diyoz işte. Boşuna silmeye çalışmaya gerek yok. Git servislerini durdur daha iyi.

Bu arada, genele hitap edebilmek adına yorumu kısa tutmuştum, neyin nasıl çalıştığından haberim var. Nasıl çalıştığı ilgilisi hariç kimseyi ilgilendirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 8 Şubat 2025; 20:58:49 >
  • Yandex'le geliyor bir de. English korsanlık için ideal. Google sansürleri türlü türlü. İşte Opera da olur, Firefox da değişiklik ile.

• acr kullanıcısına yanıt

Olay sadece performans değil, istenen ihtiyaç duyulan özelliklere, tasarımlara, alışkanlıklara da bakılıyor. Opera'yı 8 küsür sürümünden beri kullanıyorum (şu anda 116 filan sanırım) Zamanında hızı, hızlı başlat özellikleri filan beni cezbetmişti, eklentiler, vpn vs derken vazgeçilmezim oldu. Fanlık demek pek doğru olmaz. A a kimisi de bunlara takılmaz sadeliğe bakar, Edge bana yeter der. Paşa gönül kriterleri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    Doktorlar sigarayı bırakmazsam futbol oynayamayacağımı söylediler, ben de futbolu bıraktım.

Johan Cruyff

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu işin iyice cılkı çıkmaya başladı. Şirketler hali hazırda zaten sattıkları hizmetlerin üstüne bir de kendi programlarını, öbür hizmetlerini kullanmamız için diretiyorlar. Zaten hepsinin abonelik mantığına geçmesini söylemiyorum bile (özellikle Adobe). Son kullanıcı hiçbir şeye sahip olmasın, hep istedikleri bu!

Bilgisayarım crack kullana kullana ne kadar hackerdan hayır duaları almıştır düşünemiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 10 Şubat 2025; 12:51:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linux Linux Linux

• Basit bi programla çok kolay kaldırılıyor. Edge olmazsa kullanamazsın denilen özelliklerin de zaten hiçbirini kullanmıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir kere Edge ve OneDrive bir arada sileyim dedim ne olduysa boot sektörü bozuldu W10 göçtü. Tek göçerttiğim windows 10 kurulumu olmuştu. Edge'i kullanıyorum ben şahsen ama böyle dayatmalar saçma oluyor. Gündelik işler için hafiften Lubuntu'ya kayıyorum ben zaten. Öğrenme eğrisini devirince oyunlar hariç komple geçebilirim.

• Hocam 20 yil firefox kullandiktan sonra Edge'e gectim. 1 yildir Edge ve Firefox'u beraber kullaniyorum, aslinda farkli tarayicilar soyle bir ise yariyor. Firefox'ta isle akali login lerim var, emaillerim, kullandigim online sistemler, hep isle alakali log in oldugum seyler, Edge'i ev amacli kullaniyorum, kisisel log inlerim var, boylece isle ilgili bisey yapacaksam aciyorum firefox'u herseyim onumde, ne sifre giriyorum ne bisey. Ozel bise yapacaksam aciyorum Edge'i. Yani fanlik yapmaya gerek yok, hepsini kullanmak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 11 Şubat 2025; 0:14:55 >
  • Microsoftun yönetim bölümü tamamen ahmaklarla dolu olmalı.

Zamanında MSN vardı, anında mesajlaşma olarak. Bugünkü whatsapp gibi. Bütün dünya onu kullanırdı. En zirve yaptığı dönemde, kalkıp kapatacaklarını duyurdular ve kapattılar.

Şimdi de edge kullanın diye adeta yalvarıyorlar. Yıllardır, otomatik açan programlar dışında edge kullanmıyorum. Kimsenin de kullandığını düşünmüyorum. Kullanan çok küçük bir kitlesi olmalı. Microsoft bundan yıllardır zarar ediyor olmalı ama inatla sürdürüyor.

Crome da bazen fazla reklam yüzünden bayıyor. Bütün verileri topluyor, aslında çok zararlı bir yazılım ama alıştık bir kere. Crome un baydığı noktada da opera devreye giriyor. Opera hakikaten çok hızlı ve iyi bir tarayıcı.

Bunların yanında Brave de var ama çok sevdiğimi söyleyemem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.