Şimdi Ara

Microsoft SQL Server ( Vista Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Microsoft SQL Server Programını Vista Bilgisayarıma Kuramıyorum. Eğer Çözümü Varsa Söyler Misiniz?

Yoksa XP'ye Geçeceğim..

Orjinalden alıntı: FaintSmiLe

bence sen direk xp e geçiş yap kullanılıyor kullanılmıyor bilmiyorum ama xP'e geçmeni tavsiye edrim

Galiba öyle olacak CD Geldi Annem almış şimdi getirdi. Peki bişi soracağım, Vista işletim sistemi pc'i xp'den fazla mı yoruyor yani zorluyor?
  • konuşulanlardan duyduğuma evet zaten vista'yı rahat kullanabilmek için en az 1gb ram e ihtiyac varmışş ama xp de öyle bi gereksinim yok zaten vistanın effectleri filan daha gelişmiş daha iyi olduğu için daha çok zorlar, yorar pc ni

Orjinalden alıntı: FaintSmiLe

konuşulanlardan duyduğuma evet zaten vista'yı rahat kullanabilmek için en az 1gb ram e ihtiyac varmışş ama xp de öyle bi gereksinim yok zaten vistanın effectleri filan daha gelişmiş daha iyi olduğu için daha çok zorlar, yorar pc ni

Teşekkürler, 3 GB Ram ama gerçekten vista robot gibi hissediyorum kendimi saf XP varken özledim acaba format ram ile alakalı mı 3 GB Ram hemen atabilir miyim çünkü abim 1 saat sonra pc başına geçer.. Onun için hemen atmam lazım
    Daha Fazla Göster
  • yok format ram ile alakalı değiL format attıkdan hemen sonra pc kullanıma hazır olmaz zaten ekran kartı ses kartı vs driver ları yüklemen gerek hmm ortalama 30-45 dk zaman alır format atmak
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.