Şimdi Ara

Microsoft Mouse Usb Aygıtı Tanınmadı Problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. yaklaşık 1.5 yıldır kullandığım microsoft usb farem elektriler kesilip tekrar geldikten sonra çalışmamaya başladı. Her defasında taktığımda usb aygıtı tanınmadı uyarısı alıyordum. Garanti kapsamında değiştirdim ve sanırım yeni bir mouse yolladılar bana. Alıcıyı usb'ye takıp mouse'u çalıştırdıktan 1-2 dk sonra alıcının üzerindeki ışık sönüyor ve hareket etmemeye başlıyor. Tekrar takınca bazen düzeliyor bazen de "Usb Aygıtı Tanınmadı" hatası veriyor. Usb girişlerimin hepsinde denedim ve aynı problem devam ediyor. Diğer donanımlarım usb'de sorunsuzca çalışıyor. Mouse'u başka bir bilgisayarda deneme fırsatı bulamadım ama 2dk çalışıp kesilmesinin mouse ile mi yoksa benim laptopımla mı ilgili olduğunu anlayamadım.

• merhaba;
    ya ben de arc mause aldım normal çalısıor fakat pc kapatıp tekrar actıımda usp çıkarıp tekrar takmadan çalısmıyor acaba bu normal mi ?
  • Arkadaşım bende de büyük alıcısı olan microsoft kablosuz mouse var aynı sorun bendede oldu. Alıcıyı yukarı doğru kasınca bilgisayar tanıyor bende öyle kullanmaya devam ediyorum yenisini alıncaya kadar içini açtım alıcının usb kısmı yamulmuştu ve oynatınca gidip geliyor sanırım alıcı büyük olduğundan kaynaklanan genel bir sorun olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Joystick Driver Sorunu!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.