Şimdi Ara

USB Joystick Driver Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
57.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün iki tane Speedstar marka joystick aldım ama bir türlü notebook'a tanıtamadım. Ama 6 yıllık masaüstünde çalışıyor. "Usb aygıtı tanınamadığı için yüklenemedi" tarzında birşeyler yazıyor. içinden çıkan cdde bi setup.exe dosyası var, yüklüyorum olmuyor, içinde .inf dosyası da yok. Benzer markaların problemlerini okuyup uygulamaya çalıştım ama yemedi valla. Varsa bi fikri olan hemen paylaşsın lütfen, hade eyvallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theadramelech -- 9 Temmuz 2007; 15:01:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

USB Joystick Sürücü Sorunları: Çözümler ve Öneriler

USB joystick veya gamepad kullanırken sürücü sorunları yaşamak sinir bozucu olabilir. Bu sorunlar çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve oyun veya başka uygulamalarla bağlantı kurmayı engelleyebilir.

Özellikle Wonderboy W201S oyun kolu ile ilgili sürücü hatalarına sıklıkla rastlanır. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip etmeyi deneyebilirsin:

• Hadron Wonderboy W201S Sürücüsünü Yükleyin: Öncelikle, Hadron'un resmi web sitesinden Wonderboy W201S oyun kolu için en son sürücüyü indirdiğinden emin ol.
    • Eski Sürücüleri Kaldırın: Bilgisayarında daha önce yüklü olan tüm eski sürücüleri kaldır.
    • Bilgisayarı Yeniden Başlatın: Sürücüleri kaldırdıktan sonra bilgisayarını yeniden başlat.
    • Yeni Sürücüyü Yükleyin: İndirdiğin sürücü dosyasını aç ve ekrandaki talimatları izleyerek sürücüyü kur.
    • Joystick'i Tekrar Bağla: Sürücü kurulduktan sonra, joystick'i bilgisayarına yeniden bağla.

Yukarıdaki adımları uygulamana rağmen sorun devam ediyorsa, aşağıdaki ek önerileri dikkate al:

• USB Kablosunu Değiştir: Hatalı bir USB kablosu, sürücü sorunlarına neden olabilir. Farklı bir kablo kullanmayı dene.
    • Farklı Bir USB Bağlantı Noktası Kullan: Joystick'i bilgisayarındaki farklı bir USB bağlantı noktasına bağlamayı dene.
    • Windows Aygıt Yöneticisini Kontrol Et: Windows Aygıt Yöneticisi'nde, joystick'in düzgün şekilde algılanıp algılanmadığını kontrol et.
    • Aygıtın Üretici İle İletişime Geç: Sürücü sorunlarını çözmek için oyun kolu üreticisiyle iletişime geçebilirsin.

Bu adımları izleyerek USB joystick sürücü sorunlarını çözmeyi umuyoruz. Ancak, daha karmaşık sorunlar yaşıyorsan, teknik destek için bir profesyonelden yardım almanı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ya arkadaşlar kimse bişey anlamıyo mu bu konudan? Neyse bugün gidip bi usb hub aldım ve bilgisayar en sonunda tanıdı usb joystick'i. Ama şimdi de driver kuramıyorum. Aynı kontorland'daki gibi bi sorun çıkıyor ve çalışmıyor. Forumdaki çoğu şeyi yaptım ama olmadı. Bi yeri atlamış olabilirim, bi yardım edin lütfen...
  • Dostum Allah kolaylık versin Msj yazalımda bari üstte dursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 9 Temmuz 2007; 15:37:16 >
  • Saolasın birader, zaten kimsenin yardım edebileceğini sanmıyorum ama umut dünyası işte
  • Bak dostum burada senin konuna benzer bir konu var. Arkadaşın sorununu halletmiştik. Bir de burada anlattıklarımı dene istersen (denedin mi yoksa )

http://forum.donanimhaber.com/m_13187051/mpage_1/key_//tm.htm#13187051
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Bak dostum burada senin konuna benzer bir konu var. Arkadaşın sorununu halletmiştik. Bir de burada anlattıklarımı dene istersen (denedin mi yoksa )

http://forum.donanimhaber.com/m_13187051/mpage_1/key_//tm.htm#13187051

Arkadaşım ilgilendiğin için saol ama ben bunları da denemiştim ve işe yaramamıştı. Neyse ben çözümü buldum, kökten değişim!!! Bugün bir tane usb çoklayıcı aldım ve joystickleri tanıtabildim, driverları yükleyemediğim için de format attım ve kendiliğinden herşey çözüldü. Size tavsiyem fazla kasmayın, atın formatı. Hade kalın sağlıcakla...

• merhaba ben de dün aldım 1 tane kablosuz speed star marka joystick,benim kendi bilgisayarım amd athlon 5200+ ve asus m2a-amv anakart var,bilgisayarıma taktığım zaman bende 5 ekseni 12 düğmesi olan oyun çubuğu olarak görüyor ama diğer bilgisayarımda ki o eski olan epox marka anakart ve celeron 2.4 işlemcisi var,onda USB joystick olarak görüyor ve çalışıyor,ama bende çalışmıyor,nasıl bir sorun bu?nasıl düzelir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Usb Sorunu (Çözüldü)
    11 yıl önce açıldı
    mouse driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla birader rasgele girdim bu bölüme, aylardıe uğramıyordum, şans işte. Benim de 5 yıllık masaüstünde çok rahat çalışmıştı ama dizüstünde olmamıştı. Dediğim gibi format atarsan düzelir sanırım, çünkü daha önce ne yaptıysam yememişti. Format at, joysticki takmadan sürücüleri yükle, sonra joysticki tak. Çalışması lazım...
  • Kardeş theadramelech
    bana speed star driver lazım acil hotfile rapid hangisine yüklersen lütfen aradım hiçbiryerde bulamadım. Sadece Allah rızası için yükler misin
  • dostum gidiceksin parana kıyıp bi tane logitech alıcaksın şu anda 70 80 lira bi fiyatı var,kontorland gibi snopy gibi ucuz mallarda bu tip sorunlarla hep karşılaştım.logitech al paşalar gibi yıllarca sapa sağlam kullan.
  • yadi.sk
    Usb_Driver_setup.exe — Yandex.Disk
    http://yadi.sk/d/MK4wZi1JK2iE7
    her ikisinide kurmanız gerekiyor
    yadi.sk
    USB_Gamepad_Driver.exe — Yandex.Disk
    http://yadi.sk/d/xdbysR89K2mjo
    buyrun arkadaşlar uzun uğraşlarım araştırmalırımın sonunda gerekli driveri buldum ve aşağı yukarı her türlü usb oyun kollarında çalışıyor bizzat denedim çan çin adı sanı belli olmayanlarda bile setub ı kurun bilgisayarı kapatın usb takın bilgisayarı açın otomatik bulacaktır masaüstünde zaten simgesi var uygulamanın yardımcı olabildiysem ne mutlu bana şimdiden iyi oyunlar
     USB Joystick Driver Sorunu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanakan -- 6 Mart 2014; 0:29:34 >

• mesajım bulunsun eve gidince deniycem
  • GoldMaster GP-370 windows 8 sürücüsü olmadıgını söylediler.ama dadnik snopy bile windows 10 da çalışıyor.Bnei cezbeden yanı hem tasarımı hemde ps2/pc desteğivAçkcası kararsız kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.