logitech wireless combo mk220 klavye mouse seti bilgisiyarımda çalışmıyor aygıt yüklenirken bir sorun oluştu dedi kaldırıp tekrar yükledim olmadı hata kodu 37 olduğundan internette yazdığına göre sürücü sorunuymuş heryerde sürücü aradım ama onu da bulamadım işletim sistemim Xp
Çözemezsem geri vereceğim ayrıca vista da denedim sorunsız çalışıyor
XP'yi desteklemediğinden olabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: senaydn
logitech wireless combo mk220 klavye mouse seti bilgisiyarımda çalışmıyor aygıt yüklenirken bir sorun oluştu dedi kaldırıp tekrar yükledim olmadı hata kodu 37 olduğundan internette yazdığına göre sürücü sorunuymuş heryerde sürücü aradım ama onu da bulamadım işletim sistemim Xp
Kendi sitesinde de şöyle bir bilgi var.
MK220 için desteklenen işletim sistemleri
Hangi işletim sistemleri MK220 destekliyor?
Kablosuz Combo MK220 Model Numarası: Y-r0020 (Klavye) M-r0025 (Fare)
MK220 tarafından desteklenmektedir:
Windows 7 Windows XP Windows Vista NOT: MK220, Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Unix, Linux veya Macintosh işletim sistemlerinde desteklenmez.
Desteklenen işletim sistemlerinde XP yok.
quote:
Orijinalden alıntı: zafer_b
quote:
Orijinalden alıntı: senaydn
Kendi sitesinde de şöyle bir bilgi var.
MK220 için desteklenen işletim sistemleri
Hangi işletim sistemleri MK220 destekliyor?
Kablosuz Combo MK220 Model Numarası: Y-r0020 (Klavye) M-r0025 (Fare)
MK220 tarafından desteklenmektedir:
Windows 7 Windows XP Windows Vista NOT: MK220, Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Unix, Linux veya Macintosh işletim sistemlerinde desteklenmez.
Desteklenen işletim sistemlerinde XP yok.
benim bir yanlışım var galiba sitesine baktım destekliyor yazıyor başka alışveriş sitelerindede aynı bilmiyorum belki bu konuda çok cahilim ama sistem özelliklerim