Şimdi Ara

Microsoft korsan işletim sistemlerini kapatacak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
8.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • microsoft balon uçurdu hani hiç bi skm olduu yok

sağol yine de ekstra açıklama için de benim yazdıklarımı değiştirmiyor bu. macos x'e de isteseler virus yazmak çok kolay.

microsoft'un mantalitesi eski sürümlere desteği sürdürmek, vista bile tamamen eskiyi destekleyen bir işletim sistemi, ben şu an çok rahat development yapabiliyorum vista'da herhangi bir uyum sorunu yaşamadan.

apple'ın ise böyle bir sorumluluğu yok. sil baştan yaz işletim sistemi . oh ne ala. microsoft bilmiyor mu 0'dan işletim sistemi yazmayı (gerçi vista'dan sonraki sil baştan olacak herneyse) ama esas zor olan o değil.

program eskiye bağımlı olunca virus saldırıları da fazla oluyor doğal olarak. ama dediğim gibi vista'yı geçiyorum zaten xp'de bile bir kere bile virus yemedim, format atmadım, windows 98'de belki 1-2 kere. nasıl kullanıyorsunuz işletim sistemini merak ediyorum.

• az önce microsoft destek hattı ile telefonda görüştüm. orjinal windows lisansı sahibiyim ama kopya kullanıyorum dedim. herhangi birşey olmadığını söyledim 20 sinden itibaren. bana aynen aktarılan bilgi:
    -20 sinden itibaren olacak o gün olacak değil.
    -bilgisayarın internete bağlanması yetecek. otomatik güncelleştirme kapalı olsa bile etkilenebilecek.

kopya windowsu crackli kullananlar ne olacak diye sorduğumda ayrıca ceza alacaklarını belirtti.

Açıkcası microsoft a inanmıyorum.

Orjinalden alıntı: lui9i

bu konu burda dursun ben 21 şubatta cevap vericem

Orjinalden alıntı: kickstart

macos x'e de isteseler virus yazmak çok kolay.

arkadaşım anlamak mı istemiyorsun yoksa isine mi gelmiyor?
    unix icin virus yazamazsın en fazla rootkit yazarsın o da root paswordu kullanmayanları etkiler.
    cok kolay degil aksine cok zor.kimse ugrasmaz basitce iki harekette isi bitirecek adam neden bu kadar zoru ile ugrassın?
    neyse konudan cıkıyoruz...
  • arkadaşlar kopya-orjinal tartışması uzarda uzar. benim fikrim ise orjinalden yana.AMA, orjinal alacaz diye bir maaşı işletim sistemine yatırmak akıl karı değil. dediğiniz gibi Türkiyenin insanının alım gücünü düşünerek fiyat belirlense biçok kişi orjinale geçecek. hatta bu durumda Microsoft daha çok kazanacak çünkü lisanssız kullanan sayısı azalacak lisanslı kullanan sayısı artacak.basit bir hesapla bunu görebiliriz.

emeğe saygı önemli ama emek sahibide o emeği kullanacak kişiye saygılı olmalı.örneğin bizim Türk şarkıcılar normalde 11 ytl ye sattıkları CD albümlerini 5 yttlye kadar düşürebildiler.bu durumda yine kar ettiler.demekki oluyormuş.

emek sahibi kar etmeli ama %200(belkide daha fazla) kar etmek isterse buna karşı çıkarım.

saygılar.

Orjinalden alıntı: SerCys

lord of the shadows un yöntemiyle Legal yapanlar banada formülünü anlatabilirlermi acaba :)

quote:

lord of the shadows un yöntemiyle Legal yapanlar banada formülünü anlatabilirlermi acaba :)

PSN ID: batuhanir
  • lord of the shadows eyvallah ben o programı bulmuşum zate işi halletmişim yinede ilgin için teşekkürler...
  • Arkadaslar dediginiz legalxp ile bende orjinale cevirdim ama az önce güncellestirme geldi karsıdan yükledim ama kurmaya cesaret edemedim.Dedikleri dogrulama aracını göndermişler ie 7 ve media player11 i kullanıyorum.
    Bugune kadar cıkan bütün güncellestirmeleri aldım sorunsuz ama bundan korktum ve yüklemedim pc ye.otomatik güncellestirmeleri kapattım ama acdımı anda tekrar gelecek biliyorum.Nasıl kurtulcagız bundan sanırım legal xp de cözüm olmayacak.Gerci denemek lazım ama korkdum bide anlarlar falan legal xp oldugunu.
    Iphone 5 Black 16 GB.
  • Lord of the Shadows : Teşekkürler
    Sony Vaio Vgn-Fw 4ZTJ/H
    Panasonic Viera Tx-L32E30E
    Iphone 5 Black 16 GB.
  • _____________________________
    bugün yollanıyorken bir gurbete yeniden
    belki bir kişi bile gelmeyecektir bize
    bir kemiğin peşinden saatlerce yol giden
    itler bile gülecek kimsesizliğimize ...
  • Konuyla alakalı mı bilmiyorum ama dünden beri hiç bir anti virus programım güncelleme yapamıyor. masaüstü ve laptopumda farklı anti virüs prog. var. Server bağlantısı sağlanamıyor ve update olmuyor.

Aynı problemi yaşanyanlar var mı acaba merak ettim. Ayrıca diyelim orj XP ye geçmeye karar verdik nasıl olacak. OEM alınca lisanslı olacak mı ?
  • Arkadaşlar az önce güncelleştirmeleri açtım şu "legalxp" olayını kullanıyorum böyle bir olay geldi bende iptale bastım güncelleştirmeleri tekrar kapattım bunu kabul edip kuran varmı bilgisayarına özellikle "lagalxp" olayını kullananlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enola -- 22 Şubat 2007; 1:21:03 >
    CORE i7 920 - Gigabyte EX58-UD7 - 3*2GB Corsair Dominator GT 1600Mhz CL8 - **ASUS GTX 570 Direct CU II** - 2*1TB WD Caviar Black - High Power Absolute 1000W - Cooler Master RC690 - Logitech G5 Mouse - SAMSUNG P2250
  • Evet dostum bi cok kişi var sorun yok rahatlıkla kurabilirsin , ben kurdum.
    Iphone 5 Black 16 GB.
  • bende tam cevap yazıyodum "tamam kurdum sorun yok" die saolasın dilemma
    Yani bu ne demek eğer Türklerle uğraşacaksan önce tarih oku soona para birimimizi öğren ondan soona bu parayı verip veremeyeceyeğimizi(yada asla vermeyeceğimizi) iice bi düşüüüün
    Hade hayırlı olsun...
    CORE i7 920 - Gigabyte EX58-UD7 - 3*2GB Corsair Dominator GT 1600Mhz CL8 - **ASUS GTX 570 Direct CU II** - 2*1TB WD Caviar Black - High Power Absolute 1000W - Cooler Master RC690 - Logitech G5 Mouse - SAMSUNG P2250
  • sorun yok bende kurdum :)

Ayrıca, legalXP de ki product key kısmını, XP de nasıl açabilirim. O program olmadan yani.

Yaw imzam yokki ne kural dışı yazıyo yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RCRICOS -- 22 Şubat 2007; 9:40:44 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.