S

Binbaşı
04 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 6 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar

Acer 5920G sahibiyim.
Hard disk ve ramini degiştirdim. 500 gb 7200 devir 32 mb cache li hard disk aldım. üstünede 2 gb ram ekliyerek 3 gb a ulaştırdım. Win7 kullanıyorum pek ram sıkıntısı yaşamıyorum. Fakat bir arkadaşım 4gb ram almış ve kullanamadıgı için bendeki 2 gb ile takas edicez.

Bu sebepten ötürü makınayı 4+1 yapıcam. 64 bite geçicem fakat cocugun 4 gblık ramı verıp 2x2 gıbı bır ürün alma şansıda var. Bu durumda görüşleriniz nelerdir?

4+1 yapmamımı önerirsiniz? yoksa 2+2 mı?

Photo shop ve benzeri işlemlerde fazlasıyla bilgisayarı kullanıyorum. alalı 3 yıl oldu hatta hiç kapatmadım diyebilirim. Ram ihtiyacım var fakat potansiyel olarak 64 bite geçip 5 gb mı yapsam yoksa 2+2 64 bit mi kalsam kararsız kaldım.

Ekran kartı için önerileriniz ne olur degiştirip degiştirmeme konusunda?
Selamlar

Acer 5920G sahibiyim.
Hard disk ve ramini degiştirdim. 500 gb 7200 devir 32 mb cache li hard disk aldım. üstünede 2 gb ram ekliyerek 3 gb a ulaştırdım. Win7 kullanıyorum pek ram sıkıntısı yaşamıyorum. Fakat bir arkadaşım 4gb ram almış ve kullanamadıgı için bendeki 2 gb ile takas edicez.

Bu sebepten ötürü makınayı 4+1 yapıcam. 64 bite geçicem fakat cocugun 4 gblık ramı verıp 2x2 gıbı bır ürün alma şansıda var. Bu durumda görüşleriniz nelerdir?

4+1 yapmamımı önerirsiniz? yoksa 2+2 mı?

Photo shop ve benzeri işlemlerde fazlasıyla bilgisayarı kullanıyorum. alalı 3 yıl oldu hatta hiç kapatmadım diyebilirim. Ram ihtiyacım var fakat potansiyel olarak 64 bite geçip 5 gb mı yapsam yoksa 2+2 64 bit mi kalsam kararsız kaldım.

selam
Selamlar.. Şu sıralar, Yıl sonu kotalarını tamamlamak ısteyen ve yılbaşı kampanyası yaparak krizi en hafıf şekilde atlatmak ısteyen elektronik şirketleri LCD tvlerde güzel indirimler sundugunu düşünüyorum.. Bu Fırsattan yararlanıp Yazlık evime bir LCD tv almayı düşünüyorum sadece 4 ay kadar kulanılacak ve 32-37-40" aralıgında bir Tv düşünüyorum açıkcası duvarın enı 170cm ve 40" koyup sıfıra sıfır kaba bi görüntü istemiyorum..

Şu an evde kullanmakta oldugumuz LCD lerden açıkcası memnunuz..
Mevcut Lcdlerim;

Samsung LE4071B
Sony KDL-40x3500
Sony KDL-32S2510

Gene sony almayı düşünüyorum ama uçuk kaçık dip fiyatlardaki ürünlere bakmaya niyetim yok sonuc olarak 4 ay izleyecegım.. Bu yüzden 2 bin YTL ye kadar tv bakıyorum bu durumda önerileriniz ne olur?
İpodumu her günki yaptıgım klasik şekilde USB yoluyla bilgisayarıma bagladım..
Dosyaları SYNC edicegini belirtti.. Ok dedim bi baktım hepsini siliyo..
neyse baktım silmeye başladı dokunmama kararı aldım gitti giden nasılsa diye :)

Sonra restore yaptım ve şu an ipodumu bilgisayara taktıgımda baglantıyı kesmeyin diyor.. daha sonra i-tunes acılıp ipodu görüyor fakat eskiden hala baglantıyı kesmeyin derken su an öyle birşey yok direk ipod menüsünde gezinti yapabiliyorsunuz..
fakat ipodu görebiliyorum sol tarafta music movies adlı kısımlarıda görüyorum içine şarkı atmak istedigimde ise atamıyorum..

çıldırttı gece gece! lanet olsun ya defalarca restore ettm yok yok yok olmuyor..

su aptal syncy i niye koyuyolar anlamıyorum..!
Selamlar..

1 Haftalık vista kullanıcısıyım, Resim bulunan klasörlerimde görünüm modu olarak büyük simgeler seçtigimde (resmi açmadan ufak karede) ön izleme göremiyorum.. Sebebi ne olabilir?
Hp nx 9005 marka laptopum pili dolu olmasına ragmen, açılışta adaptörü takılmadan hiç bi türlü açılmıyor..
açılıştan sonra pili ile 2.30-3 saat rahalıkla çalışma yapabiliyorum. Ayriyetten bu zaman dilimi içerisinde pili söküp üzerindeki göstergesine baktıgımda hep boş gözüküyor sebebi nedir?
Arkadaşlar selam...

Desktop pcime baglı 2 adet 500GB WD My Book kullanıcısıyım, Desktopumu sattım Laptopa döndüm.. Laptop için Sürekli yanımda taşıyabilecegim 2.5" Bir External hard disk almak istiyorum WD my Booklardan cok memnum, herhangi bir sorun yaşamadım..

Passportlarda ise forumda bi hayli dert yanan var, yurt dışı forumlarında ise memnun olduklarını belirten kullanıcılar var kararsız kaldım, görüşleriniz nelerdir? Passport alınırmı? yoksa yerine daha mantıklı bir cihaz almak söz konusumu? Fiyat problem degil, almışken sorun yaşamayacagımı almak her zaman tercihim olmustur.. Düşündügüm kapasite: 250GB
arkadaşlar selamlar..
Elimde bu laptop mevcut Hard disk alıcam fakat IDE mi SATA mı bilmiyorum, ürün elimde degil (Tekirdagda yaşıyorum, ürün istanbulda) netten baktım fakat kesin bir cevap bulamadım büyük bi ihtimalle eski oldugu için IDE dir.. Bilgisi olan varmı?
arkadaşlar selamlar..

Asus p4s 333 model anakarta sahibim üstünde bulunan onboard ekran kartı ile Samsung 931BW model monitör kullanmaktayım, bu bir şirket pcsidir her hangi bir oyun vs.. söz konusu degildir..
Masa üstü resimleri, ve yazıların pixelleri tek tek degil bir topluluk olarak gözüküyor bu tür;

Yani kesinlik mevcut degil..

bunun üzerine başka bir monitörle denedim aynı monitörün 931 NW olanı var gene aynı sonucu aldım ve ekran kartında aradım problemi, ekran kartını öncelikle driverini sildim tekrar yükledim fakat bir degişiklik söz konusu olmadı.. hemen devamında 4x AGP bir ekran kartı alarak denedim fakat gene bir degişim söz konusu degildi. En sonunda yazılımsal bir problemle karşı karşıya oldugumu düşündüm, Windows XP kullanıyorum bu konuda bilgisi olan veya daha önce bu tür bi problem yaşayan biri varmı acaba?
Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 12 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.284
İkinci El Bölümü Mesajları: 55
Konularının görüntülenme sayısı: 49.436 (Bu ay: 86)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.