Şimdi Ara

Microsoft Kinect, PC'ye geliyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz neslin en büyük teknolojilerinden biri olan Kinect, Xbox 360 platformlarında boy göstermişti. Kinect, Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox One da da piyasadaki yerini almıştı.

Kinect'in PC'ye gelip gelmemesi tam bir muamma içerisindeyken, Microsoft, Xbox One ile hazırladığı yeni Kinect modelini PC için de duyurdu. PC'ye özel olarak daha da gelişmiş bir biçimde piyasadaki yerini alacak olan Kinect'in ne zaman çıkacağı ve ne kadara satılacağı henüz bilinmiyor.

Kinect'in Türkiye'ye gelip gelmemesi de şu an için belirsiz durumda. Ayrıca Xbox One'ın Eylül 2014'te Türkiye'ye geleceğini de hatırlatalım.

• Oyun lazım oyun. Donanım var oyun yok modunda giderlerse işleri kötü.

Nisan'da çıkacak Kinect Rivals'ı bekliyorum ayrıca.
  • Konsola özel bir aleti neden PC ye çıkarıyorlar anlamış değilim Hele ki bazı kişiler sırf Kinect için Xbox alırken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher

Konsola özel bir aleti neden PC ye çıkarıyorlar anlamış değilim Hele ki bazı kişiler sırf Kinect için Xbox alırken.

Çünkü ms xbox one dan ümidi kesmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana yalan gıbı geldı kınect ıcın xbox alan cok kısı var 2 aygıt satmak varken kımse 1 aygıt satmaz tabı fıyatı 3000 tl falan olmazsa haa cıkarsada yukardakıler xbox onedan bır bok olmaz bız en ıyısı pc donelım demıs olurlar ama bu xbox sagı solu belı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kinecti kullananlari isine gelecektir bence ama bana mantiksiz bir hareket gibi geliyor. kaldi ki korsan piyasasinin pc de tavan yaptigini dusunursek oyun satisi konsol gibi olmaz sanirim. tabi ben konudan cahil olarak bunu dusunuyorum, bu isin profesyonelleri olarak vardir bi bildikleri heralde.
  • Kaynak belirtmemişsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kinect 1 de şu an pc için var. kinect 2 de yakında çıkacak. bunu özellikle geliştiriciler için çıkarıyorlar. kinectin kullanım alanı sadece xbox ile sınırlı kalmıyor :) örneğin bir grup quadcopter in el kol işaretleriyle havada koordine edilmesi. youtube da örnek videolar var izlemenizi öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.