Şimdi Ara

Microsoft ile Programlama Dersleri #1 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
17
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mainpage.xaml a tıkladığımda sizde gözüken cihazda önizleme bölümü yerine sadece kod bölümü açılıyor önizleme bölümünü aramama rağmen açamadım bir türlü, yardımcı olabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 24 Ocak 2016; 15:15:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

mainpage.xaml a tıkladığımda sizde gözüken cihazda önizleme bölümü yerine sadece kod bölümü açılıyor önizleme bölümünü aramama rağmen açamadım bir türlü, yardımcı olabilecek var mı?

shift+f7 kısayolu.

şuradaki ayara göre yeri değişiyor:
    Microsoft ile Programlama Dersleri #1

dikey ayarlıysa: (sağ üstte)
    yatay ise: (sol altta)

edit: mentionı görmemiştim şansa konuya girdim senin yorumu gördüm mention attığını şimdi farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 24 Ocak 2016; 15:21:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cnr.kh kullanıcısına yanıt
    Biraz geç bir cevap olacak ancak videoda Mesut Abi yanlış söylemiş, Visual Studio 29 GB değil sizin indirdiğiniz civarda bir boyuta sahiptir. Microsoft, Professional ve Enterprise sürümleri için 10 GB boş alan öneriyor:

https://www.visualstudio.com/en-us/downloads/visual-studio-2015-system-requirements-vs.aspx

• Arkadaşlar ben Visual Studio'da app ön izlemesi olacağı yerde (App.xaml) bu şekilde bir hata alıyorum ''An unhandled Exception has occurred'', yardım edebilicek olan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.