Bildirim
Microsoft ile Programlama Dersleri #1
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Editlenecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Teşekkürler Mesut ÇEVİK.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ F(x)=3 ise -
Müjde!
Arkadaşlar LG G3 Türkiye için D85521A güncellemesi çıktı. LG PC Suite proğramı ile LG G3 ünüzü 6.0 sürümüne güncelleyebilirsiniz :)
-
güzel iş ve olması gereken bir çalışma. başlı başına bir kategori. sanırım bu şekil dh web sitesini bu şekilde yenilemeye bu şekilde başlayacak
-
"bu cihazlarda yeni uygulamalara olan ihtiyaç ta..." dan sonrasını okumadımquote:
Orijinalden alıntı: deathrose6
Teşekkürler Mesut ÇEVİK._____________________________ -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
çok ironikquote:
Orijinalden alıntı: Guest-183D187C1
not: henüz izlemedim
Edit: Sıfırdan başlayacak arkadaşlar önce bi açık akademiye uğrasın, bu daha çok işin temelini bilenler için olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 14 Aralık 2015; 23:35:13 >_____________________________ Bir DH atasözü derki: "Hit gelecek yerden tavuk esirgenmez"
Eski çağlarda ejder, kaplana denk görülen tek yaratıktı. -
Takipteyim başarılarquote:
Orijinalden alıntı: deathrose6
Teşekkürler Mesut ÇEVİK.
.
_____________________________ -
Tesekkur..
-
Microsoft ile ? Videoda kullandığınız bilgisayar Macbook ?quote:
Orijinalden alıntı: Seyrim
Tesekkur..
_____________________________ -
Teşekkürler böyle faydalı içeriklere devam edersiniz umarım...
-
DH farkıquote:
Orijinalden alıntı: GodWasTaken
Microsoft ile ? Videoda kullandığınız bilgisayar Macbook ?
Alıntıları Göster
Umarım devamı ve daha çeşitlileri gelir
Başarılarınızın devamını diliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 14 Aralık 2015; 23:07:18 >_____________________________
-
başarılar takipteyiz..quote:
Orijinalden alıntı: swat882
DH farkı
Umarım devamı ve daha çeşitlileri gelir
Başarılarınızın devamını diliyorum
Alıntıları Göster
-
Rez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hayret windows phone ve mesut çevik daha nelerquote:
Orijinalden alıntı: Elsewiir
başarılar takipteyiz..
Alıntıları Göster
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Güzel birşey ama konu Windows olunca direk C# olur diye tahmin etmiştim, öyle de oldu. Tamam anlaşılabilir birşey kendi ürünlerini pazarlaması ama ben C# sevmiyorum niyeyse. Aynı konuda Oracle böyle birşey yapıp Java öğretseydi alkışlardım yani. O yüzden taraflı bir görüş oldu, Microsoft'a herhangi bir art niyetim yok ama C# soğuk geliyor. 
Dipnot: Umarım yerli YouTube yazılım videoları'na dönmez bu seri de, çoğunluğu 5. video'dan sonrası yok.
2.Dipnot: Benim işime yaramayacak olsa da güzel bir proje tabiki, DH'ye teşekkür ediyorum. (2.b.Dipnot: OpenCV yaparsanız dinlerim tabi
)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKoenig -- 14 Aralık 2015; 23:19:39 >_____________________________
-
Windows ve Macbookquote:
Orijinalden alıntı: Oluruna Bırak!
Hayret windows phone ve mesut çevik daha neler
Alıntıları Göster
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
visual basic de pek iş yok bence. görsel olarak düşünülebilir. ben ne bilirim tabi.quote:
Orijinalden alıntı: Oluruna Bırak!
Windows ve Macbook
Alıntıları Göster_____________________________
"çocukken her akşam yatmadan önce tanrı'ya bana bir mercedes vermesi için dua ederdim. bir gün tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım ve diyanet işleri başkanı oldum." -
Xamarin öğretin bence windows phone a program yazmak karın doyurmaz.
Benzer içerikler
- kalplerin anlamı
- video boyutu küçültme
- en iyi hava durumu uygulaması
- whatsapp profil resmi ekran görüntüsü almayı engelleme
- spotify jam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler