Şimdi Ara

Microsoft ile Programlama Dersleri #1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
17
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel bir proje.Sitenin adına yakışır,hele Taylor Swift apple da satılacak gibi haberlerden sonra bunu belirtmek daha da önemli bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebuzen

Müjde!
    Arkadaşlar LG G3 Türkiye için D85521A güncellemesi çıktı. LG PC Suite proğramı ile LG G3 ünüzü 6.0 sürümüne güncelleyebilirsiniz :)

Hocam. Guncelledin mi sen. Nasildir. Guncelleyelim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Game Of Thrones-Breaking Bad-Prison Break-Dexter-Person Of Interest-Fargo-How I Met Your Mother-True Detective-Sherlock-24 The Another DaY-The Walking Dead-Hannibal-DaVinci Demons-Sons Of Anarchy-Vikings-Merlin-How To Get Away With Murder-The Mentalist-Daredevil-The Big Bang Theory-Gangland Undercover Mr Robot-Limitless-Silicon Valley
  • Community indirim enterprise kurmak

• ooo güzel girişim, faydalı olabilir, devamını bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan.S

Microsoft ile ? Videoda kullandığınız bilgisayar Macbook ?

hahahahahah

Kendi görüşlerimi belirteyim, bu ders kesinlikle 1. olarak yayınlanmamalıydı. Yeni başlayan birinin anlayamayacağı o kadar çok terim kullandınız ki muhtemelen çoğu kişi video tam bitmeden kapatmıştır. Solution, service, .xaml, .xaml.cs, IntelliSense vs. ortaya çorba gibi bir sunum çıkmış. 2-3. derste anlatılacak şeylere ilk 20. dakikada değinilmiş. Mesut beyin ara sıra duruma el atması iyi oldu lakin arkadaş önemli noktaları atlıyordu. Keşke biraz daha tecrübeli biri anlatım yapsaydı veya Burak Köse sunuma biraz daha çalışıp gelseydi.

İlk videonun heyecanına veriyorum, olur böyle şeyler ama yeni başlayanlar hedefleniyorsa bu video onlara çok karışık gelebilir ve başka sitelere yönelebilirler. Eğer biraz bilgisi olan kitle hedefleniyorsa zaten programcılık öğrenmek için haber sitesine girecek kişi var mıdır bilmiyorum.

Microsoft Lumia

• O kadar çok programlama dilinden bahsediliyor ki başlamak her zaman korkutucu geliyor. Hep web sitesi/wordpress tasarımını öğrenmek istemiştim. Akademiye bakarım biraz artık. Video içeriği zengin olamayacak kuşkusuz ama teşvik edici olduğu kesin. Çabalarınız için teşekkürler.

• Herşey microsoft, dizüstü hariç.

• Bende başlamak istiyodum takip

• Teşekkürler Mesut ÇEVİK. 2002'den beridir takip ediyorum.Bazı videolarda artık yaşlandık diye sitem etsenizde, maalesef bir ömürle kısa zamanınızı bizim gibi sıradan insanlara doğru tercih yapma ve önemli denilen noktalarda paylaşımlarınıza.

Bazı arkadaşlar hata bulursam, şaşırtırım gibi itici mesajlar paylaşıyor. Üzülüyorum.

Jetonlu atari makinelerini bilmeyen, yeni bir jenerasyona karşı, sizin ve bizim gibi yaşlıların her zaman bir sözü olacaktır.Gençken biz de sizin gibiydik... diye.

Ama, Ben Mesut Çevik; Bu videomuzda da...

Hayata ve yaşlılığa bundan daha iyi cevap olamaz. :)
    Öpüyorum kardeşim.

• Güzel bir seri olursa takip edilir, takip
  • Vay be eski günlerim aklıma geldi. Unity de internetten baka baka model bula bula oyun yapmaya çalışıyordum. Hatta yemek mantığı çözmüştüm kafamdan Bi şeyler yazabiliyordum. Bi ara tekrar başlamak lazım. Aslında çok zevkli bir iş. Birde yazdığın kodun çalıştığında ki mutluluk çok güzel bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 15 Aralık 2015; 2:38:09 >
    &#9556;&#9552;&#9552;&#9559;
    &#9553;&#9608;&#9608;&#9553;
    &#9553;(O)&#9553;&#9835; &#9834; &#9835; &#9834;
    &#9562;&#9552;&#9552;&#9565;
    &#9604; &#9608; &#9604; &#9608; &#9604; &#9604; &#9608; &#9604; &#9608; &#9604; &#9608;
    Min- - - - - - - - - - - -&#9679;Max
  • Niye bu kadar apple bilgisayara taktınız anlamıyorum

Adamlar birşeyler üretip size bir faydası olur diye şurada paylaşmışlar hala abuk sabuk yorum var bir sürü

Eksik olduğunu düşündüğünüz şeyler varsa yazın alta bir sonraki videolar hem daha kaliteli olur hem de daha kullanıcı dostu

Saçma sapan geyik yapmayın lütfen

Belki şu videodan gaza gelip başlayıp ileride iyi iş çıkaracak olan adam vardır ona bari faydanız olsun az

• bu ne periz bu ne lahana tuşrususu :) macbook ile .net geliştiriyoruz :)))

• Donanım konusunda en iyi firmayı tercih eden Microsoft'u ayrı bir sevdim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.