Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator X (Deluxe Edition) hata ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaşlar oyunu sorunsuz bir şekilde yükledikten sonra girerken '' The MSXML 4 SP2 component is not installed.Please reinstall Flight Simulator to restore or repair this missing component '' diye bir hata alıyorum sistemim xp sp3 olduğu için uyum sorunu mu var.Yardımınızı bekliyorum

İyi forumlar ...

• The MSXML 4 SP2 bunu bul kur netten
    googlede arat
  • bence sil baştan yükle hep işe yaramıştır
  • bu oyunun linklerini bana atabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: code-ShaRK

bu oyunun linklerini bana atabilir misiniz?

Bende istiyorum

Kapitän_zur_See 'nin dediği yöntemle halledersin bence. Olmazsa bi format at, sp3 değil de sp2 kur öyle oyunu yükle. Eğer Format Cd'in xp sp3 ise sp2 cd bulmaya çalış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meaningléss

quote:

Bende istiyorum

Kapitän_zur_See 'nin dediği yöntemle halledersin bence. Olmazsa bi format at, sp3 değil de sp2 kur öyle oyunu yükle. Eğer Format Cd'in xp sp3 ise sp2 cd bulmaya çalış

Formatlayıp sp2 kurmak kesin çözüm olur mu?

• Orjinalden alıntı: Meaningléss

Belki yasaktır.Hiç riske girmeyelim :)www.google.com.tr den Microsoft Flight Simulator X Deluxe Edition Full Download" diye arat bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozangurbuz -- 6 Mart 2009; 15:21:15 >
  • önce kurduğunuz hatalı oyunu silin pc yi baştan başlatın ve oyun 2 dvd ile geldiyse 1 ve 2. dvd yi aynı klasöre atın öyle kurmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soresger2121 -- 26 Temmuz 2009; 12:47:12 >
  • Arkadaşlar 2 dvd2yide yükledim, yükleme bittikten sonra "The MSXML4 SP2 component is not installed." diye hata veriyor.

Yukarıda bir arkadaş biraz bahsetmiş, neyi bulup kurup yükleyeceğiz anlayamadım, bilen biri açıklayabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

Arkadaşlar 2 dvd2yide yükledim, yükleme bittikten sonra "The MSXML4 SP2 component is not installed." diye hata veriyor.

Yukarıda bir arkadaş biraz bahsetmiş, neyi bulup kurup yükleyeceğiz anlayamadım, bilen biri açıklayabilirmi?

Google'a "MSXML4 SP2" yazdım direk Microsoft'un sitesinden linki geldi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: code-ShaRK

OYUN ?

LİNK ?
  • Tamam tamam windows update yapınca düzeldi. birkaç birşey yükledi windows, halloldu.

Şimdi asıl sorunla karşı karşıyayız; klavye kısayolları öğrenmek gerek : )))
  • arkadaşlar benimde bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim....hata şöyle...fakat klasörde bu dosya var....

• quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

arkadaşlar benimde bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim....hata şöyle...fakat klasörde bu dosya var....

lclookup.bgl dosyasını google'dan arat ve indir.Mevcut lclookup.bgl dosyasını sil ve bunu ekle.Çalıştır.Hata verirse yönetici ile çalıştır.Tekrar hata verirse reinstall

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.