Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.259
Cevap
78
Favori
217.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Desktop toplamak için de parçalara baktım ama RTX3080 ve yeni işlemciler gelecekmiş, şu an RTX2080S bir sistem toplamanın çok mantıklı olmadığına karar verdim. En iyisi yeni ürünler çıkana kadar MSI GL65 RTX2060 laptop alıp onunla idare edeyim, yeni parçalar 1 aya piyasaya girer sanırım, o zaman laptop'u satıp desktop'a geçerim belki...

Fikrini sunan herkese çok teşekkürler, başınızı ağrıttım...
  • Bu arada 100 GB. tekrardan indirmemek için Packages Microsoft Flight Simulator içindeki 100 GB. data'yı yeni PC'ye aynı yere kopyalayınca işe yarıyor mu, deneyen oldu mu?
  • son kalan 3,68gb'ı indirme sorununu çözebilen var mı? şu ana kadar sorunsuz indirmiştim o kadar aç kapaya rağmen, 3,68gb inmiyor.
  • oyun ilk günden cracklendi indircem şimdi ;D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

sorunu çözdüm ben herhangi bluetooth cihazın varsa yükleme esnasında sakın bağlantısını kesme veya bluetooth cihazı bağlama. aynısı oyunu yükledikten ve oyunu açtıktan sonrası için de geçerli.

Alıntıları Göster
    Vallahi hocam şimdi 1,4gb kaldı inatla indirmiyor kafayı yedirtti bana. Dediğinizi yaptım indiriyorum bakalım sonuç nasıl olacak . Çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepass ile alıp indirmeyi başlattım da sanırım yanlış yaptım, farklı bir indirme sistemi yapmışlar sanki oyun çalışıyor gibi kullanıyor bilgisayarı. Bilgisayarla işim olduğu için gece indirmeyi başlatmak daha mantıklı benim için.

Sorum şu; pause yapıp uygulamayı kapatsam gece açtığımda kaldığı yerden indirmeye devam ediyor mu yoksa baştan mı başlıyor?
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Yok değilim hocam 16 mbit ile sürünüyoruz bizde aynıyız ama minimum 5 mbit, recommended 20 mbit kurtarır demişler bakalım denemeye çalışacağım kurtaracak mı
  • napolyon07 kullanıcısına yanıt
    Bende şimdi başladım indirmeye bir şey diyeceğim.
    Başta ben ssd ye gösterdim oyunu ufak bir şey indirdi oyuna girdi oyunda 91gb indiriyor ama onu C yemi yoksa ilk başta ssd göstermiştim orayamı atıyor?
  • Daha önce euro truck ve farming simulator oynadım uzun süreler hiç uçuş simulasyonu denememiştim, şu anlık harita olayı ve hava durumu olayı hakikaten devrim niteliğinde olmuş gerçek görüntüler kullanılması falan, uçağı uçurabilir miyim onu göreceğiz, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 19 Ağustos 2020; 15:39:28 >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Update sorunca kendiniz secebilşyorsunuz neresi olduğunu . Vallahi oyun ikisinden birine şahlan artık yüklensin de taşıması kolay. İflagımı kemirdi 3 gündür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • napolyon07 kullanıcısına yanıt
  • RX 5700XT ve Ryzen 3600 ile ultra ayarlarda New York Kennedy Intl. Havalimanı'nda bu kadar fps alıyorum. Bu normal mi arkadaşlar? Düşük gibi geldi sanki bana.Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ÆM -- 19 Ağustos 2020; 16:16:25 >
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    bizim gibi yıllarca euro truck oynamış adamlar için bu oyun rüya gibi bişey zaten güncellemelerle daha da iyi olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isbara alp -- 19 Ağustos 2020; 16:22:51 >
  • 4ÆM kullanıcısına yanıt
    normal. new york en çok fps düşüren şehirlerden biri. ayarları biraz düşürün derim ya da new york'a hiç gitmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Slade

Gamepass ile alıp indirmeyi başlattım da sanırım yanlış yaptım, farklı bir indirme sistemi yapmışlar sanki oyun çalışıyor gibi kullanıyor bilgisayarı. Bilgisayarla işim olduğu için gece indirmeyi başlatmak daha mantıklı benim için.

Sorum şu; pause yapıp uygulamayı kapatsam gece açtığımda kaldığı yerden indirmeye devam ediyor mu yoksa baştan mı başlıyor?
    Kaldığı yerden devam eder...
  • Yolcu uçaklarına default livery koymak nasıl bir saçmalıktır yahu. en azından kıçtan uydurulmuş bir iki livery bile yeterdi.

bunun yanı sıra fsx'de eğlenceli görevler vardı ama bunda malesef yok . birkaç görev olması güzel olabilirdi. ben hatta mutlaka koyarlar diye bekliyordum ama olmadığını görünce şaşırdım baya. sadece birkaç tane landing challange'lar var o kadar.
  • uçak kaldırma da kolay seçenek var mı? uçak götürsün beni manzaranın keyfine çıkarayım istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

normal. new york en çok fps düşüren şehirlerden biri. ayarları biraz düşürün derim ya da new york'a hiç gitmeyin
    Başka videolara bakıyorum aynı ekran kartıyla New York'ta 30 fps alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ÆM -- 19 Ağustos 2020; 16:44:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winepsycologist

uçak kaldırma da kolay seçenek var mı? uçak götürsün beni manzaranın keyfine çıkarayım istiyorum.
    Otomatik yapay zeka kontrolü diye bir seçenek gördüm, fakat denemedim. Onu deneyebilirsiniz. Öncesinde kalkış ve iniş rotanızı belirlemek gerekiyor herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.