Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.259
Cevap
78
Favori
217.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar joystick kullananlar ayarlarını gösterebilir mi? Gamepad değil uçak joysticki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4ÆM kullanıcısına yanıt
    Sürücü güncel mi bu oyun için yeni sürücü çıkardı amd, aynı sistem bende de var new yorkta deneyeceğim

Çok teşekkürler mutlaka denicem.
  • AYigit007 kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı hatayı alıyorum açılmıyor 3 defa indirdim delirmek üzereyim en sonunda steamden alacam bukadar olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Sürücü güncel mi bu oyun için yeni sürücü çıkardı amd, aynı sistem bende de var new yorkta deneyeceğim
    Çok teşekkürler hocam. Sürücü güncelleyince yaklaşık 10 fps yükseldi. 25-30 arası gidiyor şimdi New York'ta. Bu normal sanırım.

Bu arada Logitech Extreme 3d Pro ile kullanıyorum. Direk default ayarlarda. Ayarları biraz garip geldi ama alışıyorum yavaş yavaş. Kendime göre ayarlamak biraz zahmetli geldi diye dokunmadım.
    Rica ederim. Hocam joysticki düzeltince uçağın direksiyonu sizde de düzelmiyor mu otomatik düzeliyor mu? Ben sola manevra yapıp bırakıyorum joysticki, ama uçak içindeki direksiyon düzelmiyor solda kalıyor :) nasıl çözebilirim bunu

• dimitradon kullanıcısına yanıt
    aynı hata bendede var redditede konu açtım ordada yaşayan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: winepsycologist

uçak kaldırma da kolay seçenek var mı? uçak götürsün beni manzaranın keyfine çıkarayım istiyorum.
    Hepsini assist yapınca geriye sadece el frenini indirip gaza basmak kalıyor :)
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]
    burda kalıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erisemre -- 19 Ağustos 2020; 17:19:30 >
  • DriveMaN kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler biraz önce indirmeye bıraktım 4 saat sonra inicek gözüküyor hayırlısıyla gitmek istediğim ülkelere sırasıyla gidicem :)
  • Oyun için totalde 350 GB yer ayırdım. Şimdi dataları PC’ye indirme vakti, tüm Akdeniz sahiliyle başlıyorum :)

• aynı yerde kalıyor 3 defa sildim yükledim düzelmedi

steam tarafında yükleme dahamı farklı ?
  • Benimde gamepass

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

aynı yerde kalıyor 3 defa sildim yükledim düzelmedi

steam tarafında yükleme dahamı farklı ?
    Burası yükleme ekranı değil, solayısı ile silmenize gerek yok, Windows kullanıcı adınızda Türkçe karakter falan varsa burası geçmiyor, Türkçe karaktersiz kısa isimli yeni kullanıcı açıp deneyin. Türkçe karakter zaten yoksa üst üste bir kaç kere kapatıp açın, burayı geçip yükleme ekranı geliyor...
  • kontrol ayarları menüsü biraz fazla basit kalmış. keşke dcs teki gibi önce simulasyon mu arcade mi onu seçsek de ona göre bütün ayrıntısına kadar tuş kombinasyonlarını listeleseydi.
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Dediginizi yaptim oldu ama burdada diger oturumda olan uygulamalar yok diger oturumun ismini degistirsem olmaz heralde

• Arkadaşlar kamera açılarını klavyede istediğimiz tuşa kısayol atama seçeneği var mı, biraz baktım bulamadım sanırım yok ya da ben göremedim ?
  • Henüz 90gbı indirmeden bi kaç ayar seçtirdi oyun, onboarding graphics vs daha sonra bu siyah ekrandaki bar dolmasına rağmen siyah ekran bu şekil takılıp kalıyor. Arkada müzik falan devam ediyor ama indiriyor mu takıldı mı anlayamadım. Özellikle mi çabaladılar acaba bu garip indirme yöntemi için

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

• her ne kadar doğru değilsede kürek lisi çıkmış 74 gb ... deluxe vers. 730 tl bune yaa . normal 350 tl . fiyatların düşmesini bekliycez . ayrıca nvidia oyun için yeni bir game ready driver piyasaya sürmüş performans açısından .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 19 Ağustos 2020; 18:25:3 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.