Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.259
Cevap
79
Favori
217.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Get an exclusive first look at Microsoft Flight Simulator enhanced with NVIDIA DLSS 3, delivering unparalleled performance and taking your flight immersion t...
    https://www.youtube.com/watch?v=cJlo2I7CiD0

135 fps flight simulator  

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Neofly gibi career modu kullanan var mı. Tavsiyelere açığım :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sim Update 10 nihayet çıktı. Beta'dan çıktım ve 130mb civarı bir güncelleme ile normal versiyona döndüm. Yalnız NVidia sahipleri az daha beklemeli zira SU10 destekli özel sürücü nedense bugüne yetişmemiş, onun da aynı zamanda yayınlanması gerekiyordu, bugün yarın yayınlanacaktır.

• DriveMaN kullanıcısına yanıt

dlss3 40 serisi kartlar için diye biliyorum. 2.0 da iyi performans getirir ama 3 ü 40 serisi kartların lansmanında gösterdiler efsane

• Güncelleme sonrası LTFM Scenery alt üst oldu. Scenerye en yakın zamanda update gelir umarım.

• yeni update i nasil buldunuz? bir de pmdg wheather radar calisiyor mu artik

• Bende ayarlarda dlss gözükmüyor, tam olarak nerede?
    PMDG markete ne zaman gelecek acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kubilay S. kullanıcısına yanıt

PMDG kimsenin sallamadığı bir uçağı markete getirdi diye herkes tüm uçakları bedavaya alacağız zannetti ama bu abiler parayı severler. Haklarıdır da zaten, yaptıkları uçağı ben üretsem daha fazla para da isterim.

MSFS update bekliyoruz, kodlar uymuyor falan hikaye bence. En kötü kırek kürek indirin oynayın, sonra markete makul bir fiyatla gelirse satın alır hakkını ödersiniz.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Marketplace'e getirmek için Xbox'a SU11 ile gelecek olan WASM desteğini bekliyorlar muhtemelen. Böylece her iki platformda da aynı anda satışa sunabilecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SU10 sonrası yolcu köprüleri çalışmamaya başladı. İnilen meydanda park pozisyonuna geçildikten sonra request jetway diyorum fakat hiçbir hareketlilik yok. Sorunu tüm scenerylerde yaşıyorum. Teşekkürler Asobo yine güncellemeyle bir şeyleri bozmayı başardın.

• series x kullnıyorum, update sonrası kontrol yüzeylerine kumanda edemiyordum. bütün tuş kombinasyonları gitmiş. saç baş yoldurttu. hata sağ aileron kumandasi verince sola dönüyordu.

ayrıca cockipi shake efekti yok. ancak beta videolarında vardı bu özellik.

• Windows 11 Pro - 22H2 update’inden sonra oyun oynanamaz hâle geldi. Sorun yaşayan varsa, Nvidia GeForce Exp’te Ayarlara girsin. Yukarıda bir tik var, onu açsın, fix indiriyor. DLSS ile yağ gibi aktı.

• bu arada güncelleme sonrası rudder otomatik olarak ortalanmıyor. assistance ops. kısmında "auto rudder" on ya da off yapsam da bir şey fark etmedi. bu sorunu yaşayan var mı?

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt

multiplayer kariyer olarak bunu tavsiye edebilirim. biz kullaniyoruz baya ayrintili seyler sunuyor

www.fsairlines.net
    https://www.fsairlines.net
  • loses kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam basit bir şey arıyorum aslında ETS 2 mantığında. Kargo taşıyım, insan taşıyım ve para/puan biriksin yeter valla. Biraz boş geliyor bir yerden bir yere gitmek…

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt

katiliyorum hocam size kesinlikle. Ets2 de ne yazikki cok bos yapiliyor yani kamyon sürmek disinda birsey gelmiyor insanin elinden. Bu fsairlines tek basiniza ilerlemenize olanak sagliyor cok tatli sekilde. Size tavsiyem ucus simulasyonlarinda hic büyük airlinerlara falan bulasmayin direk General Aviation takilin en fazla keyifi oradan alirsiniz. Fox chart gibi servislerle de bedava chartlara bakarak yaklasmalari falan yapmaya calisin. Su anda türkiyedeki ben ucuyorum diyenlerin %80 i vor yaklasma yapamiyor tek bildikleri fmc ye yaklasmayi girip ils yakalamak.

• NVidia FS 2020 SU10 destekli yeni sürücüsünü nihayet az önce yayınladı. NVidia, SU10 ile gelen DLSS 2.0 özelliğinden tam anlamıyla yararlanabilmek için bu yeni sürücünün kurulması gerektiğini belirtmiş.

www.nvidia.com
    GeForce Game Ready Driver | 517.48 | Windows 10 64-bit, Windows 11 | NVIDIA
    https://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/193297/en-us/
  • Arkadaşlar marketplace'ten istanbul havalimanı'nı(LTFM) satın aldım ancak bir sıkıntı yaşıyorum. Havalimanına ILS yaklaşma yaparken approach tuşuna bastığım halde uçak localizer yakalamıyor, otomatik alçalmaya başlamıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Başka havalimanında böyle bir sorun yok. Steam sürümüne sahibim.

• Masanori Takahaşi kullanıcısına yanıt

Bu sorun bazı default meydanlarda da yaşanıyor. pc için olan freeware sürümünde de varmış. LTFM chartından ilgili pistin ILS frekansını girerek deneyince olur diye düşünüyorum.

• sizde ne kadar farkediyor bilmiyorum ama bende 4k ultrada tlaa ile dlss arasında fark yok gibi.. 2 3 fps oynuyor.. son güncellemeleride yaptım..

edit: youtuba dan bakınca dünya kadar insandada hiç bi fark olmamış dlss.. hatta tlaa ya dönenler olmuş...

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.