< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (194. sayfa)

-
-
Batarya olayıı olabilir cidden çünkü ben ground yerinde powerı getirtmiyorım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
assistance optionsda ploting ve diğer ayarlar var. oradan failure veya başka parametrelerin ayarı yapılırsa düzel diye tahmin ediyorum. yani "easy" olarak ayarlayabilirsiniz bazı seçenekleri.
direk pist başından uçuşa başlarsanız da motorlar çalışır vaziyette başlamış olursunuz.
-
Yerdeyken üst panelin bir screenshot'ını alıp ekleyebilirsen daha net görünür. GEN OFF BUS yazan lambalar mavi mavi yanıyorsa altlarındaki beyaz düğmelere tıklayıp on bus yapman lazım
-
Hocam o bus yerini gördüm ama şuanda böyle ne yapmam gerekiyor bu arada havadayım
Aırcraft stress damage ne oluyor tam olarak bilmiyorum
Arkadaşlar en son gelen NVIDIA sürücü güncellemesinde "In addition, this new Game Ready Driver offers support for the latest releases and updates including the addition of NVIDIA DLSS technology to Microsoft Flight Simulator." yazıyor. Youtubeda da konu ile ilgili çeşitli videolar var ancak çok zamanım olmadı bakacak.
Ancak şöyle bir durum var ben MUX switch olmayan laptop kullanıyorum sanırım o cihazlarda da DLSS açılmıyor varsa bir yolunu bulan var mı ? Ben de tam emin değilim doğrusu dlss açılıp açılamadığından malum tekrar 92848418gb indirmem gerek. Yeni driver ile DLSS i deneyen var mı, hem laptop hem de norma pc ile ?
-
Hocam bir şey sorucam bu oyunda neden oluşturduğumuz rotalar sapıyor kalkışta ve güzergahta bir şey yok ama iş inişe gelince bir anda rotayı değiştiriyor bambaşka yerlere gidiyor bunu niye yapıyor bilen var. I
inceğiniz meydanın pistini seçtiniz mi? ILS, VOR DME gibi yaklaşmalar.
-
XCloud için neden livery yükleme olmuyor anlamadım, ne güzel TK ile uçmak varken livery seçemiyoruz. En saçma livery’ler 19€
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçiyorum hocam ineceğim pisti nasıl yaklaşacağımı filsn her şeyi seçiyorum sonra başlıyorum uçuşa sonlara doğru bir anda rota bozuluyor bozuluyor derken beni başka bir rotaya filan sokuyor yada benim rota komple siliniyor
Bende de birkaç sefer oldu. bu durumda zateen Loc. yakaladığınızda piste doğru gidersiniz. yani ILS var ise LOC tuşuna bastığınızda pembe çizgi ortalanır ve pistin doğrultusuna oturursunuz. ILS yok ise size NAV. modundan çıkıp HDG ' e geçin. yani uçak rotayı değil, girdğiniz doğru derecesini takip etsin. böylece pist tarfına gelirsizin.
Kusura bakmayın çok yüzeysel bir anlatım oldu.
-
Arkadaşlar bu oyun series s te çalışıyor mu? Ayrıca gamepass içerisinde ücretsiz oynayabiliyor muyuz?
-
series s'de çalışıyor. gamepessde var ücretsiz olarak standart sürümü.
-
İyi günler gerçek hayatta pilot taxi yolunda konuşma yapıyor ya işte şuraya gidiyoruz vb olayları acaba bunu oyuna ekleme gibi bir şansımız var mı mesela bir tane uçak modunda onu görmüştüm arkadan ses geliyordu ve cidden oyuna güzel bir atmosfer sağlıyordu acaba bunu gerçekleştirme gibi bir şansımız var mı ?
-
Vatsim ya da ivao'da ucus yapmaniz gerek atc ile ucmak istiyorsaniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır ben onu kastetmedim ben hosteslerin konuşma modu var mı diye merak etmiştim bilgilendirme geçiyorlar ya ondan bahsetmiştim
Hocam saitek'in yoke, rudder pedal, radio switch ve multipanelleri ile set yaptım oynadım, sonra 3d printer ve arduino ile(mobiflight kullanarak) kendime kokpit paneli, flight yoke ve rudder pedal yaptım onunla da oynadım, üstüne xbox gamepad ve Logitech Extreme 3D Pro Joystick te var onlarla da oynadım. bir tek numpad ile oynamadım çünkü analog kontrol yoksa denemeye bile değmez.
hepsini denemiş birisi olarak diyebilirim ki Etrafı seyrederek oynayacak olan varsa en iyi çözüm net bir şekilde gamepadtir kamera kontrolleri en iyi xbox game controllerla oluyor.
-
hoca gamepad le de bilmiyorum fakat pek zevk vermiyor sanırım , gamepad in analog kontrolleriyle çok hızlı ve aşırı hassas tepki vermesi lazım . bir joystick hele ki yoke ile karşılaştırılamaz bile , ben de airbus sidestick ile oynadım inan notebook la aşırı bir simulasyon merakın ve ilgin yoksa masada fazla yer kapladığı için sıkıyor . senin düzeneğine göre oynaması zevkli fakat 15 yada 17 inch ekranda, nerdeyse ekran boyutları kadar joystick bir de mouse la da etrafa bakmak için yer aç , gerçekten zevk değil eziyet bu . düzeneği olanlar zevk alabilir ama idareten masalarda sidestick çok büyük ve notebook la oynaması pek zevk vermiyor desktop u bilmem , onun için şahsımca hafif hafif dokunuşlarla tur atmak bana daha zevk veriyor ondan bahsediyorum .
tabii inişlerde analog kontrollerin pratikliği hassaslığı ve işe yararlılığı ile mukayese bile edilmez . ben denedim boyutlarını fazla bulduğum ve belirttiğim şekillerde zevk alamadığım için geri gönderdim side stick i . bilmiyorum xbox da durum nasıldır
şu şekil var : sidestick de camera açılarını değiştiren analog controller varmı var fakat mouse gibi istediğin açıdan bakamıyorsun . keşke mouse gibi baktığın yada çektiğin açıda sabit kalsaydı ama sola çekiyorsun sol pencerenin dibine gidiyor keza diğer yönlerde aynı . mouse da bir açıya bakıyorsun öyle kalıyor ama joystick kamera controllerinde çektiğin yöne gidip bıraktığında tekrar orta noktaya geri geliyor umarım anlatabilmişdir . bilmiyorum bir ayarı vardı kesin ince .. fakat ben aldığım zamanda bulamadım aylarda geçti gerçi . haberiniz bilginiz olsun notebook sistemlerde yada desktop da monitöre bağladığınız bir web cam ile suratınızı takip eden bir yazılım var ve bu sayede başınızı çevirdiğiniz yöne doğru hareket ediyor görüş açısı oyunda . ben hiç denemedim pek de alakalı değilim ben sadece gerçekçilik deneyimi merakı için oynuyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 14 Ekim 2022; 15:18:21 >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X