oyun başlıyor dıyor siyah ekranda sag altta bir yuvarlak dönerken duruyr sonra ekran kapanıyor.sorun nerede olabilir.bir türlü bulamadım.2 3 kez tekrar tekrar yükledim msfs yi ancak oyun açılmıyor tavsiyesi olan var mı?en sonunda format atıp yüklemek istemiyroumda |
Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (191. sayfa)

-
-
Merhaba xbox konsoluma bu oyunu indiriyorum. Basit modu var mı? Aynı gta gibi gaza bas uç yapabilir miyiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek motorlu uçaklar ile uçuş yapabilirsiniz. temel gereklilikleri eğitim bölümünden de öğrenebilirsiniz. ancak genel olarak tek motorlu ucaklarla sıkıntı yaşamazsınız.
-
Oyun içi kişiselleştirme yaparken bir hataya sebep oldum. v1.26.50 olup ....\Microsoft Flight Simulator 2020\HLM_Packages\Official\Steam\fs-base-ui-pages\html_ui\Pages\EndScreens\RewardScreen.html dosyasını bana gönderebilecek olan var mı?
-
Merhaba arkadaşlar.
Flight Simulator flybywire realistik eklentisi kurdum ama 3090 Ti ile aldığım FPS 40 havada ve bazı bölgelerde 12FPS değerlerine düşüyor. Ekran kartı ve işlemci kullanımı 40-50% arasında dolaşıyor. DLSS kullanmıyorum. Kullansamda çok bir şey fark etmiyor. Sorun sizce ne olabilir?
MSI Gaming X Trio 3090ti
Asus X570-E Gaming
AMD Ryzen 9 5900X
G.Skill 32GB (2x16GB) 4400Mhz
-
Arkadaşlar son günlerde 3000 feet irtifadan sonra yer dokularında bir anda bozulma oluyor çamurlasıyor bildiginiz fsx'e dönüyor görüntü. Fs2020'den soğuttu beni.
Bu problemle karsılasanlarınız oldu mu ? Yabancı forumları araştırdım SU5'den itibaren bu problemin başladığını söyleyenler var sunuculardaki hatadan kaynaklandıgı ile ilgili ama ben ilginçtir yeni karsılasıyorum bu sorunla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
maalesef bu sorun herkeste var. updateler ile düzeltileceğini söylemişlerdi ama hala bekleniyor.
-
bende aynı şekilde hatta kayıt alıp tekrar kaydına yolcu koltuğundan bakıyorum :D @Elma
-
Rx 570 oynatırmı bu oyunu ?
Bu oyun/simülasyon ile Xbox Series X aldığımda tanıştım. 50 inch televizyon ve Xbox Series X kalitesi ile sanki gerçekten yolculuk yapıyorum hissi yaşıyorum. Dünya'da merak ettiğim yerleri geziyorum, bazen 3-5 arkadaş toplanıp geziyoruz. Herkesin görmek istediği yer genelde köyü yahut oturduğu ev oluyor ve sonrasında "Adamlar yapmış" tepkisini veriyorlar. Mükemmel bir şey bu. Genelde hızlı ulaşım ve ani manevra için F-18 kullanıyorum.
Meksika'dan Paraguay'a, Kars'tan Bakü'ye, Kıbrıs'tan öncesinde Antalya ve sonrasında Yunan adalarını gezerek İzmir'e kadar uzun uçuşlar gerçekleştirdim topoğrafya'yı inceleyerek. Çocukluğumdan beri oyunlarla haşır neşir bir insanım ve kesinlikle söyleyebilirim ki bu oyun değil, bambaşka bir şey bu.
-
Duygularımıza tercüman oldunuz :) Ben de sırf MSFS için series x aldım. Hayran kalmamak mümkün değil. Flightradar'da sürekli inilecek değişik meydan arıyorum:)
xplane12 de yeni çıktı. Maalesef karşılaştırılamaz bile MSFS ile.
-
Hocam oyun çok zormuş normal insanlar napsın
Hocam ben coğrafya bilgimi geliştiriyor ve dünyada neler var neler yok onlara bakıyorum. Bence MSFS'yi kaliteli yapan şey uçuş deneyimiyle beraber yer yüzünün gerçekçi olması. İkisi birbirini tamamlıyor ve insan hem uçağı kontrol etmekten hem de yeni yerler keşfetmekten keyif alıyor. xplane12'de görüntü kalitesi sanırım MSFS kadar iyi değil.
Ayrıca size çok garip bir bilgi vermek istiyorum benim oynarken kendi kendime keşfetmiş olduğum, muhakkak önceden bilenler vardır ve oyunun duyurduğu bir özellik olabilir ancak oyunda her yerde aynı şekilde uçmak mümkün değil, mesela her yerin hava sahası farklı olup gerçekte hava boşluğu ya da farklı hava akımlarının olduğu yerler gerçek ile bire bir yansıtılmış. Gerçek hayatta uçakların özellikle tercih etmediği yerlerden giderek bunu deneyimleme şansını olabilir.
@YigitErkin20 Hocam oyun zor değil bence, ben 9. Nesil Microsoft Xbox Wireless Controller ile uçak kontrolünü sağlıyorum ve ilk bir kaç saatlik deneyimden sonra uçak üzerindeki kontrolü %80 oranında elde etmiştim. Şu an bir çok uçak ile istediğim deneyimi yaşıyorum. Ayrıca sadece uçak sürme oyunu şeklinde bakmak yerinde oynarken öğrenelim düşüncesiyle dikkatinizi çevreye vererek uçağı kullanmaya başlarsanız bir süre sonra araba sürmek gibi rahat rahat oynarsınız.
-
X-Plane 12 muhtemelen fiyat hatasıyla 92 liraya Steam üzerinde erken erişime açıldı.
-
92 lira çerez parası, alın geçin, yabancı forumlarda da dillendirmeyin, almak isteyen ucuzken alsın.
-
Ucuzken aldım. Ama msfs20 varken açıp oynar mıyım sanmıyorum. Çok iyi bi mod gelirse belki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
xp12 275 lira oluvermiş.
-
Sim Update 10 bir aydır erteleniyor. En son 12-18 Eylül tarihleri arasında çıkaracaklarını duyuran Asobo, muhtemelen NVIDIA güncellemesinin gecikmesinden ötürü sözünü bir kez daha tutamadı. SU10 betasında olanların SU9a geçiş yapması isteniyor. Muhtemelen bu hafta içerisinde gelir diye umuyorum. Bu arada önümüzdeki hafta Çarşamba günü de World Update 11 geliyor. MSFS için bol güncellemeli bir sezona giriyoruz inş bir şeyler daha kötü gitmeden bugsız errorsuz atlatırız.
-
Asobo az önce yeni bir duyuru yayınladı; Sim Update 10 yarın akşam TSİ 18:00de yayınlanacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X