Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.171
Cevap
84
Favori
204.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GUERRA kullanıcısına yanıt

    A320 Neo. Her havalimanında olmuyor bu. Bazılarında oluyor ve çok can sıkıcı. Normal IFR uçuş yapıyorum ILS approach ile yaklaşıyorum ama bu sorunu bazen yaşıyorum işte.

  • Masanori Takahaşi kullanıcısına yanıt

    Bu sorun bende de oluyor (xbox)


    World mapten inilecek meydanın ILS olan pisti seçildiğinde frekans manuel olarak girilmeden loc. ve glide slope yakalanıyor. Ancak bazı meydanlarda olamıyor maalesef. Muhtemelen oyundaki frekans yanlış ya da güncel değil.

  • Bu olay bende Salty 747 ile çok sık oluyor. PMDG 737 ile de bir kaç kez oldu.

  • Oculus başlığına yazdığım mesaj kopyala-yapıştır. Sonuçta iki konuyu da ilgilendiriyor.

    Sistemi güncelledim.

    Henüz ayarlara çok vakit harcamasam da bir deneme yaptım FS 2020'de. Oyunda akıcılık arttı, birçok ayar ultra'da olmasına rağmen 45 FPS altına düşmedim Atatürk Havalimanı'nda yaptığım denemede. Ancak grafik olarak halen 1 tık eksik kalıyor. Simülatör hastaları genelde HP Reverb 2 kullanıyorlar, görünüşe göre sebebi bu.

    Yani tamamen hayal kırıklığı diyemem ama sürekli uçuşlar yapan bir oyuncuyu tatmin etmez. Hem daha yüksek çözünürlük hem de daha kaliteli PC bileşenlerine ihtiyaç var, o çözünürlükte yüksek FPS verecek. Onun da daha en az 3 senesi var diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    ben de oculus almıştım hemen arkadaşa sattım gelişine vole vurdum resmen. oyuncular için ideal bir araç değil. 15 dk'da bir dinlendirmezsen gözü mahveder. kaldı ki simulasyon oyunlarında poerformans fps sorunlarından dolayı bence bu süre 5 er dakikada bir dinlendirme olmalı. uzak mesafelerde 3d hissi çok zayıf yakın mesafe çizimlerinde iyi. bu yüzden herşeyin uzakta olduğu simulasyon oyunları için o kadar da iyi bir şey değil (kokpit hissi çok iyiydi o ayrı). kontrol olayı da ayrı sıkıntı.

  • whoops W kullanıcısına yanıt

    O kadar kötü diyemem.


    Benim gözümde lazer operasyon olduğu için göz damlası kullanıyorum ara ara ama sağlıklı bir insanda öyle oyun deneyimini baltalayacak kadar bir tak çıkar durumu olmuyor. Yine simülasyon için tavsiye etmem ama diğer oyunlarda gayet keyifli bir deneyim sunuyor. Sadece para verip aksesuarlarını edinmek lazım, orijinal haliyle rahat değil kullanımı.


    Ben satmam, zaten hatun keser beni Quest’i satacağım desem Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] Benden çok o kullanıyor, sağlam egzersiz oluyor oyunlarını oynarken. Daha emekleme aşamasında bir teknoloji olduğunu kabul edip öyle yaklaşmak lazım olaya. “En düşük” olarak 2 gözde toplam 8K teknolojisinin yaygınlaşması lazım. O da takribi 3-5 seneyi bulur(oyunlarda 8K’da 100+ fps ultra ayar destekleyecek PC teknolojisi de gerekli). Ardından bizim gibi faniler o teknolojilerin fiyatlarının kabul edilebilir seviyeye düşmesini bekleyecek falan derken ortalama 5-10 yılı var diyebiliriz.


    Şu anda demo niyetine kurdum sistemi. Saitek setle gayet işi gördü. Sadece Quest kontrolcülerini kullanarak iniş kalkış falan yaptım deneme amaçlı, uzun süreli kullanım için mantıklı değil o şekilde. Quest’in sadece başlığını kullanacak sistem olması lazım elinizde, yoksa sadece çoluk çocuk eğlendirir bir noktada sıkılır atarsınız Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 19 Ağustos 2022; 15:10:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

    Xbox ve PC üzerinden MSFS 2020 ile uçuyorum, PC'de online olamıyorum, dolayısıyla Maverick ve Mağaza aktif olmuyor, ne yapmam gerek, Xbox'da sorun yok.

  • 19 ağustos tarihli en güncel geliştirici paylaşımına göre Sim Update 10 maalesef 2 hafta kadar ertelenmiş durumda. Çok yakında Beta sürümde Dx11 için performansı arttıran bir güncelleme yayınlanacakmış. Xbox tarafında ise çeşitli sorunlara yol açan bellek yönetimi ile ilgili iyileştirmeler üzerinde çalışılmaktaymış. Öte yandan NVidia ile sürücülerinden kaynaklanan Dx12 bellek optimizasyonları ile ilgili sorunlar üzerinde çalışıyorlarmış.


    https://forums.flightsimulator.com/t/new-pc-update-1-27-16-0-august-19-2022/537438

  • PMDG 737-800 sonunda çıktı. Marketplace’de yayınlansa da fiyatını görsek. 😁

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kasapovski kullanıcısına yanıt

    Market place işi çok uzayacak gibi.


    70 dolar sanırım fiyatı, sorunsuz bir uçak olduysa belki alınabilir direk beklemeden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Evet şu an $70. Yayınlardan takip ettiğim kadarıyla güzel gözüküyor. Ben de almayı düşünüyorum ancak ya marketplace’ye gelirse diye düşünmeden edemiyorum. 😄

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Muhtemelen Xboxa çıktığında marketplace e gelmiş olur diye düşünüyorum. xbox'da wasm ile ilgili geliştirmeler devam ediyor ve maalesef SU11 ile gelecekmiş. PMDG vb uçakların çıkması için wasm bekleniyor.

  • md11 M kullanıcısına yanıt

    Peki onun ne zaman çıkacağına dair bir road map var mı ?

  • Bu arada Sim Update ve World Update'lerden sonra City Update'ler de duyuruldu. CU1 olarak Hanover, Dortmund, Düsseldorf, Bonn ve Köln geliştirilmiş haritalarıyla bugün itibarıyla yayınlandı. Umarım yeni CU'lardan birinde İstanbul'a da güzel bir ince ayar çekerler.

  • yakın zamanda xbox gamepad ile oynayan var mı oyunu?memnun edıyor mu en azından tek motorlular felan Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] 

  • lyldz kullanıcısına yanıt

    Bir yıldır game pad ile oynuyorum. gayet memnunum. Özellikle tocuhdown sırasındaki titreşim çok hoşuma gidiyor.

  • PMDG 737-800 on numara olmuş. Her şey kusursuz çalışıyor FBWa şimdilik elveda Boeingden devam. Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] 



    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 27 Ağustos 2022; 19:41:27 >
  • Son updateler ile full HD ultra için 12gb lik rtx 3060 lar yeterli olur mu sizce?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] 


    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]


    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]


    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]


    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]


    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]


    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]
  • Elma kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflar şahane!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.