Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.259
Cevap
77
Favori
222.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben olsam 70 lira daha verir airbus'ı alırdım valla, sağ el - sol el değişimini de yapabiliyorsun içinden çıkan ektsra parçalarla

Orijinalden alıntı: isbara alp

ben olsam 70 lira daha verir airbus'ı alırdım valla, sağ el - sol el değişimini de yapabiliyorsun içinden çıkan ektsra parçalarla
    Diğerinde de yapılıyor.
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Deli para :)

https://store.ncinformatique.ch/en/product/panel-a320-desktop/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Hocam kol zaten kronik sıkıntılı😄 bir süre kullandıktan sonra boşluk oluşmayanı görmedim daha. Bunun yerine 16000m daha mantıklı zaten üst modellerle aynı alt yapıyı kullanıyor ve potas. yerine hall sistem kullanıyor gayet iyi bence.

• Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

• Selamlar ,

Önceki sayfalara bakmadım , uçuş grubu kuruldu mu , multi organizasyon , toplu uçuş vs..

• Bir tane modcu a320'yi geliştirmeye başlamış, uçak adam olmaya başlamış gibi görünüyor. gamepadle bile ilk haline göre daha rahat uçuruyorum yere inişler de eskisi kadar kötü değil, pistin üstünde en son yine bir sağa sola yalpaladı ama törpülemiş sanki bu mod, baya iyi bir iniş yapabildim

github
    wpine215/msfs-a320neo
    https://github.com/wpine215/msfs-a320neo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isbara alp -- 5 Eylül 2020; 20:56:37 >

• isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    A32nx diye freeware cikardilar devamli gelisiyor. Bir suru update yapmislar github da var linki. Resmi forumda da mevcut ben henuz deneyemedim ama genel yorumlar olumlu yonde okudum

• yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Github linkini de attim zaten hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oyun ana manüsünde iken gpu %90lar da çalışıyor. ama oyun esnasında iken %50-60 civarında.

sizde de durum böylemi ?

Orijinalden alıntı: Elma

Onur Ali Şahin tarafından MSFS2020 İstanbul lokasyonu için modellenmiş 40 yapıyı bu linkten indirip kurabilirsiniz;
    https://www.nexusmods.com/microsoftflightsimulator/mods/106/?fbclid=IwAR1xcmIQofGqgfSh5ERBPqMiPVrDUW-LZMJgHgqpQipkIkAKcjbvq0fqwt4

Yaptığımız modelleri nasıl sim içerisine aktarıyoruz bilen birisi var mı? İstanbul’u biz adam edeceğiz sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Livery eklemekle aynı. community klasörü içine atın

Orijinalden alıntı: Sarkaryan

https://www.msfsaddons.org/ ve r/flightsim harici yerler bilmiyorum. Sizler nereden buluyorsunuz Concorde falan? :)

• Steamden satın alanlar marketplace'taki fiyatların görüntüsünü atabilirmi ? Fiyatlar düzenlendimi yoksa aynı fiyatmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarkaryan

Bu henüz üzerinde çalışılan bir model hocam pmdg gibi grupların yaptığı 😄 yazmayı unutmuşum alıntı yani😄
    Free olsalar bari.

Bi tane düzgün butonları çalışan fighter jet ve concorde çok iyi olur ya. Ve tabi kısa zamanda çıksa daha da iyi olur. Uçacak yer kalmayacak :D

Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.