Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.259
Cevap
77
Favori
222.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

miamiden orlandoya uçuş yaptım inişe geçerken bildiğin donup kalıyordu oyun

Alıntıları Göster
    abd de fps dostu tek yer çöl tarafları gibi gözüküyor yani nevada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 4 Eylül 2020; 20:21:16 >

missisipiye falan gidebilirsin oralar da da fps güzel

çok keyifli oyun ya sorunlarına ragmen keyifle oynuyorum hergün 1 saat uçmazsam raad edemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 4 Eylül 2020; 20:33:6 >

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

napcan abdyi boşver ya everestlerin falan oralarda uç çok güzel yerler var hergün bi yer bulup gidiyorum

missisipiye falan gidebilirsin oralar da da fps güzel

çok keyifli oyun ya sorunlarına ragmen keyifle oynuyorum hergün 1 saat uçmazsam raad edemiyorum
    nepal de adam akıllı havaalanı yok airliner için

diğer uçakları sevmiyorum sadece airliner uçarım

Orijinalden alıntı: Öner

CTRL + NumDel tuşu ile park frenini bırakman lazım.
    sağa sola dönüşleri de kuyruk kanadını (rudder) kullan.

Alıntıları Göster
    teşekkürler hocam
    İşlemci: Intel i9 9900K - İşlemci Soğutucu: Corsair H100i V2 - Ekran Kartı: Sapphire NITRO RX 5700 XT 8 GB Special Edition - Anakart: MSI Meg Z390 Ace - Psu: FSP Hydro G 850 Plus Gold - Kasa: Cooler Master HAF X 942 Black Edition - Ram: G.Skill TridentZ RGB 3200 MHz 8x2 GB - Monitör: Viewsonic XG2401 144 Hz 1 ms Full HD - Mouse : Steelseries Sensei Ten - Kulaklık: Logitech G930 7.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarkaryan

boşuna logitech extreme pro almayın 300 lira edecek bir joystick değil mouse yoke bile daha iyidir illa istiyorsanız thy cadet forumlarında ikinci el temiz bulabilirsiniz.
    Hocam 100-140 tl arasina ikinci elleri bulunuyor, onlardan almayi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Joystick önerisi var mı dostlar 600Tl'ye kadar? Ya da bulabilir miyim o fiyatta?
    Thrustmaster T.16000M FCS Flight Stick Joystick Fiyat
    https://www.gelbura.com/urun/thrustmaster-t-16000m-fcs-flight-stick-joystick

Eğer bunu geçici bir heves olacağını düşünüyorsanız bunun yarı fiyatına satılan logitech 3d var ona bakabilirsiniz

• Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

Sinoptan Carsambaya

Görüntü les

Nedense goruntu gozukmuyor burada tiklayinca aciliyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 4 Eylül 2020; 21:49:7 >
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Hocam, bu joystick ile tüm olayı yürütebilir miyim? Tabi gaz vs. demiyorum
  • bir tane livery modu yükledim bugün, megapack v8 adında bir livery modu. mod çok büyük olduğu için a320'den 8-10 livery dışında geri kalanları sildim oyuna girip açtım uçak kayboldu, livery klasörünü komple sildim bu sefer geri geldi. sadece birkaç livery yüklemenin bir yolu yok mu ya, 6-7 gb livery paketi var hepsini yükleyince oyun çok ağırlaşıyor on saat açılmadı onlar yüzünden

Orijinalden alıntı: Abdülhak Hamit Tarhan

Hocam, bu joystick ile tüm olayı yürütebilir miyim? Tabi gaz vs. demiyorum
    t16k gayet iyi uzun sure kullanilabilecek bir kol dur
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Uçağın havadaki genel kontrollerinin hepsini yaparsın evet baya işini görür. sağda solda toplam 12 tane butonu var, çok kullanacağın kontrollerin kısayolunu da atarsın onların üstüne. şu önündeki yukarı aşağı kayan slider ise sanırım gaz için kullanılabiliyor

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

Bulabilirsen onlara bak en albenili olayi ortadaki kaydirmali seyi sonuna kadar assagi bastirince bir dugme daha aktive ediyor reverse thrust eklenebilir

Edit: Bazen gercekten nefret ediyorum bu simulasyondan tam inecem piste 20ft kaldi kapatti kendini oyun

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] inmeden once ss almistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 4 Eylül 2020; 22:13:18 >
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu biraz daha okudum. Gamepad ile oynayanlar da var. O daha avantajlı benim açımdan. FIFA da oynarım. Gamepad tavsiyeniz var mıdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

bir tane livery modu yükledim bugün, megapack v8 adında bir livery modu. mod çok büyük olduğu için a320'den 8-10 livery dışında geri kalanları sildim oyuna girip açtım uçak kayboldu, livery klasörünü komple sildim bu sefer geri geldi. sadece birkaç livery yüklemenin bir yolu yok mu ya, 6-7 gb livery paketi var hepsini yükleyince oyun çok ağırlaşıyor on saat açılmadı onlar yüzünden
    aircraft.cfg dosyasını düzenlemen gerektiğini düşünüyorum.

Ben Turkish Airlines olanı falan değiştirdim biraz ama artık Boeing 787-10 kullanıyorum. Aslında hepsini silsem de olur.

• Onur Ali Şahin tarafından MSFS2020 İstanbul lokasyonu için modellenmiş 40 yapıyı bu linkten indirip kurabilirsiniz;

• Batuhan Apatay kullanıcısına yanıt
    Silmek istediğim livery'yi aircraft.cfg'den de mi silmeliyim? Bir deneyim onu da

[FLTSIM.4] gibi başlarında sıralanmış. Sıranın da bozulmaması lazım.

Tahmin yürüterek konuşuyorum denemedim. Yedek almanızda fayda var.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.