Şimdi Ara

Microsoft'a şikayet ettim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ısparta AVM'de bilen bilir ,cube diye bir oyun salonu açıldı.Bende giriyim neyin nesi diye bir bakıyım dedim , vede baktımki xbox360 var vede kinect bağlamışlar.10dk' sini 5 liradan oynatıyorlardı bende resmen soygunculuk bu dedim ,şikayet edeceğimi söyledim ,böyle bir oyun salonu açmak için microsofttan izin belgesi aldınız mı? diye sordum cevaplamadılar.Ayriyetten farkettimki konsollar fw li idi bende bugun microsoftu arayıp şikayet ettim halledeceklerini söylediler.

• İzinle ve FW ile alakası yok fakat 10 dakikası 5TL resmen soygunculuk.

Bende Ispartalıyım.
    Isparta, yalvaç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stromboli

İzinle ve FW ile alakası yok fakat 10 dakikası 5TL resmen soygunculuk.

Bende Ispartalıyım.
    Isparta, yalvaç..

Dostum izin işide yasal yollar ile alınması gerekiyor microsoftu arayıp bizzat sordum sonra şikayette bulundum.
  • Hakikaten 10 dakikası 5 lira nedir yahu? Hayatımda duymadım böyle birşey. Dava açsan alırsın paranı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

quote:

Bende Ispartalıyım.
    Isparta, yalvaç..

Dostum izin işide yasal yollar ile alınması gerekiyor microsoftu arayıp bizzat sordum sonra şikayette bulundum.

İlk defa duydum desem yeridir bu izin olayını. :)
    Her neyse hemşerim, Ispartaya selamlar.
  • quote:

quote:

Bende Ispartalıyım.
    Isparta, yalvaç..

İzin diye bisey olsa ps3 cafelerin hepsine kilit vurulmasi gerekiyor bosuna sikayet etmissin hicbirsey yapamazlar he dedigin gibi 10 dakikasi 5 lira soygunculuktur resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

quote:

Bende Ispartalıyım.
    Isparta, yalvaç..

İzin diye bisey olsa ps3 cafelerin hepsine kilit vurulmasi gerekiyor bosuna sikayet etmissin hicbirsey yapamazlar he dedigin gibi 10 dakikasi 5 lira soygunculuktur resmen...

Bende PS3 cafelerden bahsedecektim ama konuyu uzatmak istemedim.
    Arkadaş ısrarcı izin alınması konusunda. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oha 10 dakikasi 5 Lira,acaba ne oynatiyorlar öyle
  • gitmeyin olsun bitsin 10dk 5 lira soygunculuk bile değil
  • 10 dakikasına 5 lira veren akılsızda bırakın kazıklansın, kazıklanmak böyle dangozların hakkı.
  • Microsoft resmi olarak getirmediği birşeyin soruşturmasını açamamalı bence sen onu burada satmayacaksın ama millet fw atınca peşine düşeceksin o da iyimiş
  • quote:

Evet ısparta AVM'de bilen bilir ,cube diye bir oyun salonu açıldı.Bende giriyim neyin nesi diye bir bakıyım dedim , vede baktımki xbox360 var vede kinect bağlamışlar.10dk' sini 5 liradan oynatıyorlardı bende resmen soygunculuk bu dedim ,şikayet edeceğimi söyledim ,böyle bir oyun salonu açmak için microsofttan izin belgesi aldınız mı? diye sordum cevaplamadılar.Ayriyetten farkettimki konsollar fw li idi bende bugun microsoftu arayıp şikayet ettim halledeceklerini söylediler.

Cumhuriyet savcılığına da şikeyet et bi savcı gönderip tutanak tutsunlar....kamuya açık alanda FW'li konsol kullanıp halkı FW'li konsol kullanmaya teşvik ediyorlar diye... hatta microsoft Türkiye ofisinide 3 gün kapatsınlar... primetime da live' da belgesel oynatma cesası versinler

• harika bir duyarlılık örneği..gerçekten etkilendim..
  • çok heyecanlandım maşallah.
  •  Microsoft'a şikayet ettim.
  • Ayak üstü 5 TL.
  • Şikayetten bir yol çıkmaz. Adamların yaptığı adilik ama millet de enayi olmasın ne diyelim.
  • Her 10 dk bi cebine 5 tl atsan 24 saatte xbox 360 slim ve kinect alırsın 720 tl yapıyor
  • Kıbrıs'ta bile yok lan bu . Toprağımın gözünü seveyim o zaman
  • nick mesaj uyumu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.