Şimdi Ara

MİCRA 1.5 DİZEL CORSA 1.3 CDTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki arabadan birini alıcam lütfen yardımcı olurmusunuz yorumlarınızı bekliyorum.

• micra sanki bayanlar için tasarlanmış
    ben şahsen bi erkek olarak sürmem o arabayı
  • Sadece vergi avantajından dolayı bile Corsa'yı tercih ederim.
  • Eger boyunuz uzunsa ikisine de sigamazsiniz.
  • erkeksen micrayı düşünme bile.
  • Corsa tabi ki micra da ne
  • şirket aracı olarak micra kullanıyorum

erkekliğimden şüphe edenler varsa görüşelim

pm den bana telefon numaranızı adresinizi göndermeyi unutmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 tcE / 1.5 dCi megane4
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen hafta babama Corsa CDTI 90 BG aldım. Almadan önce Nissan Notelara bakmaya showroom'a gittiğimde, Micraya da göz attım. Öncelikle Micra ve Corsa kesinlikle aynı sınıfın arabaları değil. Micra A sınıfı bir araç. Yeni Corsa ise yeni boyutuyla "B+" sınıfı bir araç. Diğer tüm + özelliklerini bir tarafa koysak bile sırf bu özelliği Corsa'yı seçmek için tercih sebebi olur.
  • dostum benim boyum 1.90 ama corsaya rahat sığıyorum,kullanıyorum.sen boyu kaç olanlar için tavsiye etmiyorsun.
    soran arkadaşada corsayı şiddetle tavsiye edrim.küçük sınıfta kullandığın en iyi araçlardan.(parası ve donanımına göre)1.3 cdtı Easytronic Şanzıman araç ile çok seyahatim oldu,ekonomik olması en güzel tarafı.he birde kliması gayet başarılı.micra için fazla bişey söyleyemeyeceğim,tek eklemek istediğim micra'nın iç döşeme rengi harika ,kasası daha albenili yapılsaydı daha başarılı satış grafiğini yakalardı.
    quote:

Orjinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Eger boyunuz uzunsa ikisine de sigamazsiniz.
  • Corsa....
  • Micra güzel bi araba ancak bende şahsen corsa tercih ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

dostum benim boyum 1.90 ama corsaya rahat sığıyorum,kullanıyorum.sen boyu kaç olanlar için tavsiye etmiyorsun.

Sevgili arkadasim,
    Herhalde sen hic genis arabanin tadini almadigin icin corsaya sigdigini zannediyorsun. Dogru icine giriyorsun ama o kadar.
    Bu arada sen ön koltuga oturunca arkaya kimse oturabiliyor mu?
  • annadın sen onu

MİCRA 1.5 DİZEL  CORSA 1.3 CDTİ
  • bence opel corsa 1.3 CDTİ
  • bence opel corsa 1.3 CDTİ Easytronic Şanzıman
  • tabi arka koltuğuma kısa bacaklı birilerini oturttmaya çalışırım.bende dediğinden başka bir mana çıkarmıştım.mesela broadway'a oturunca dizlerim vitese kenara çarpıyor,yani o şekilde sığamazsın diye yorumladım.birde geniş konforlu araçlara binme fırsatım olmuştur,kullanma ve sahip olma fırsatımda olmuştur.orada bir sorunumuz yok yani
    quote:

Orjinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

dostum benim boyum 1.90 ama corsaya rahat sığıyorum,kullanıyorum.sen boyu kaç olanlar için tavsiye etmiyorsun.

Sevgili arkadasim,
    Herhalde sen hic genis arabanin tadini almadigin icin corsaya sigdigini zannediyorsun. Dogru icine giriyorsun ama o kadar.
    Bu arada sen ön koltuga oturunca arkaya kimse oturabiliyor mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.