Şimdi Ara

MİCHELİN Mİ DUNLOP MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
14.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arabama lastik taktırmak üzereyim. Michelin Düşünüyordum ama bir kaç yerden dunlop un çok iyi olduğunu duydum. Sizce Hangisi ?

• benim 0 aldığım eski aracımda fabrika çıkışlı dunlop sport lastik vardı, 4 yıl kullandım, yol tutuşu olsun frenlemede olsun güzeldi, pek çok kez kullandığım zorlu ve bozuk yollarda bir sıkıntı yaşatmadı. çok iyi bir lastik midir orasını bilemem ama kullanıcıyı üzmez diyebilirim, micheline görede fiyat uygunsa alın derim
  • SAOL
  • Good Year bayilerinde dunlop satılıyormu? Ben bulamamıştım.Daha sonra bölge sorumlusuna mail attım.Dunlop un artık oem olarak fabrika çıkışlı araca taktıklarını bayi satışı yapmadıklarını belirtmişti.
    Bende Fastresponse modelini bakıyodum
  • İkisi de aynı fabrikada üretiliyor. MICHELIN daha yumuşak ve Avrupa'da da kalitesi ile ön planda, fakat aynısı BRIDGESTONE için de geçerli. DUNLOP'tan da şikayet edene rastlamadım. Ancak kırmızı ışıkta beklerken diğer araçların lastiklerine bakıyorum, STARMAXX gibi ilginç markalara rastlıyorum.
  • Goodyear'ın 2,5 - 3 seneden sonra yol tutuşu kötüleşiyor, ayrıca fazlaca patinaj çekiyor. Ama ilk alındığında iyi

Bridgestone çok dayanıklı. Kullandıklarım arasında en iyisi

Michelin de neredeyse bridgestone kadar iyi.

Dunlop'u pek bilmiyorum ama 0 km araçlarda çok var.

Çinli lastik almayın. Yapılan testlerde hep sonuncu oluyorlar ve bazıları 220 km/s'den sonra PARÇALANIYOR
  • YouTube'a baktım ama ÇİN'de sıfır FORD MONDEO'nun lastiğinin parçalandığını gösteren bir video buldum. Lastiğin markasını tespit edebilecek var mı acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: Masters4

Çinli lastik almayın. Yapılan testlerde hep sonuncu oluyorlar ve bazıları 220 km/s'den sonra PARÇALANIYOR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Falken mi ? Hankook mu?
    4 yıl önce açıldı
    Lassa mı michelin mi?
    15 yıl önce açıldı
    Continental mi? Bridgestone mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugüne kadar Michelin kullandım bir sorun yaşamadımm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tldn

Arkadaşlar arabama lastik taktırmak üzereyim. Michelin Düşünüyordum ama bir kaç yerden dunlop un çok iyi olduğunu duydum. Sizce Hangisi ?

Sorunuza lastik ebatlarını ekleyin, şimdiye kadar nerdeyse her aracımda Michelin vardı güzel yumuşak lastikdir yağışlı havalarda bilen arac asfalta yapışıyor
    Şimdiki aracımda Dunlop var ön 245/40 R18 97Y XL arka 265/35 ZR18 97Y XL
    1. çok sesli 2. yöne bağlı olduğundan sağ sol değişmiyor tabii bu lastik büyüklüğüne göre

yazdığım gibi Michelinden şaşmayın hele uzun yol çok gidiyorsanız, yoksa sırf şehir içi daha ucuz lastikde olabilir Kore vs.

• Şu ana kadar denediğim ve en çok beğendiğim marka Michelin.

Ama almaya param yetmedi orası ayrı mevzu. 195/50/16 için en ucuz Michelin tanesi 300 lira
  • 1-2 yıl sonra 215 taban MICHELIN almak istiyorum, herhalde 1.500 TL gibi bir parasal meblağ miktarı sözkonusu. 490 TL'ye 4 adet yerli BRIDGESTONE almıştım 2007'de, 195 taban. Hem de 8 ay taksitle, yanında da çanta ve havlu hediye vermişlerdi ama adamlar o kadar yüksek hava basmıştı ki lastiklere, 30-32 yerine 40 çıkmıştı!

quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Şu ana kadar denediğim ve en çok beğendiğim marka Michelin.

Ama almaya param yetmedi orası ayrı mevzu. 195/50/16 için en ucuz Michelin tanesi 300 lira
  • Gerçi sen Michelin'le Dunlop'u sormuşsun ama ben yine de Bridgestone'ye bak derim. Bridgestone hem verdiğin paraya değen bir lastik, hem de dayanıklı güçlü. Ben kaç senedir kullanmaktayım, çokda mutluyum. Aldığında iyi olur her lastik ama bikaç sene sonra dökülür.

Maşallah benim lastiklerim hala sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patesi

Gerçi sen Michelin'le Dunlop'u sormuşsun ama ben yine de Bridgestone'ye bak derim. Bridgestone hem verdiğin paraya değen bir lastik, hem de dayanıklı güçlü. Ben kaç senedir kullanmaktayım, çokda mutluyum. Aldığında iyi olur her lastik ama bikaç sene sonra dökülür.

Maşallah benim lastiklerim hala sağlam.

Bence de bridgestone. Yukarıda da belirttiğim gibi en dayanıklısı o(benim kullandıklarım arasında)
  • michelin ve dunlop dan vazgec git bridgestone al
  • Her türlü Mİchellin.Yol tutuş , konfor , yakıt tasarffundan bahsemiyorum bile.2 aracımızda da kulalnıyoruz.205 65 16 ve 175 65 14 ebatlarında.Yumuşak yapısına rağmen ve o kadar uzun yol yapmamıza rağmen , 3.sene 55.125 km de.Geçen gün ufak bir kaza için exptertizde lastiklerede baktırmıştım adamlar lastikler güvenli sınırlar içerisinde.Şimdilik değişime gerek yok dediler. yumuşak falan ama sağlam lastiktir michelin ;)
  • good year efficient grip kullanıyorum, yaklaşık 10 ay oldu,

önceki lastiklerim aracın üzerinde gelen bridgeston du ama modelini hatırlamıyorum,

good year efficient grip yol sesi daha az, yağışlı havalarda yol tutuşu daha iyi, fren mesafesi değişiklik hissetmedim ikiside aynı gibi geldi,

yakıt açısından bakarsak, goodyear dan önce şehirler arası sürekli gittiğim 100km lik yolda ortalamam 3.8- 3.9 arası değişiyordu şuan aynı yolda aynı hızda gidiyorum, yol şartlarında hiç bi değişme yok ve ortalamam 3.2 - 3.4 arası değişiyor,

michlen için bana şunu söylediler, yanakları çok yumuşak olduğu için TR yollarına pek gitmez dediler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

İkisi de aynı fabrikada üretiliyor. MICHELIN daha yumuşak ve Avrupa'da da kalitesi ile ön planda, fakat aynısı BRIDGESTONE için de geçerli. DUNLOP'tan da şikayet edene rastlamadım. Ancak kırmızı ışıkta beklerken diğer araçların lastiklerine bakıyorum, STARMAXX gibi ilginç markalara rastlıyorum.

Bridgestone çakması yerli lastik
  • dunlop sp 01 tek gecerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

dunlop sp 01 tek gecerim

Şu an aracımda bunlar takılı. Ancak daha önce Michelin tercih ediyordum. Ancak tam iki kere bozuk yollar sebebi ile gümlediğini de belirtmeliyim. Yanakları dayanmıyor... Köşeli, sert çukurlarla dolu Türkiye'mizde oldukça fazla özen istiyor. .
  • Bridgestone Er300 aldım. İyi ama gürültülü.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.