Şimdi Ara

MİCHELİN Mİ DUNLOP MU ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
14.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sportage için 215/60/R17 Kışlık dunlop alacağım. en uygun yanak ve genişlik nedeniyle . Dunloptan rahatsızlığım olur mu acep? bu ölçüde başka ne alabilirim arkadaşlar? Teşk.
  • Önceki aracımda michlen hp pilot primacy 205/55/16 kullandım ve memnundum. Ancak ASR olmaması ve 140 HP 200 tork nedeniyle sert gazda ara sıra patinaja düşüyordu.

Yeni aracım ise (125 HP 200 tork) üzerinde 225/45/17 Dunlop ile geldi. Bu da gayet iyi. Lastik sesi biraz daha fazla sadece ancak belki de daha geniş taban-daha alcak yanak nedeniyle yeni arabam biraz daha büyük ve ağır olmasına rağmen ASR çok nadir devreye girdi. Sadece yeni yağan yağmurda denemek için göbekte sert ve hızlı dönüşte arkayı hafifçe bıraktığını fark ettim.

Benim kanaatime göre Dunlop da gayet güzel bir lastik ve fiyat avantajı var; tercih edilebilir.
  • michelin tercihimdir her zaman.
  • benimde tercihim bridgstone
  • Aracımda Michelin kullanıyorum oldukça memnunum
  • lastikten çok fazla birşey beklemiyorsanız dunlop fiyatıda uygunsa fena değil
    kullandığım lastikler hakkında gözlemlerim(değişik ebatlarda değişik markaların birbirine göre artısı eksisi olabiliyor)
    bridgestone sert dolayısıyla dayanıklı lastik yol sesi fazlaydı yol tutuş orta üst seviye
    goodyear orta yumuşak lastik efficiency grip çabuk aşındı yol tutuş orta üst
    michelin yumuşak lastik yol tutuş yakıt ve ses düzeyi çok iyi seviyede
    yumuşak olmasından dolayı çabuk eskir balon yapar vs. denmişti ama bende böyle sorunlar olmadı 4. yıl bitti yine michelin aldım
  • Şuana kadar Michelin kullanmışızdır her hangi bir sorunla karşılaşmadık.
  • Uzakdoğu pazarında ve japonyada sumitomo tarafından üretilen Dunlop sp sport le mans 703 modeli şu sıra lastikçilerde bolca bulunuyor.Dunlop aslen ingiliz , şu anda yüzde 75 i goodyear yüzde 25 'i japon sumitomo ya ait.
    Dunlop un avrupa sitesinde bulunmayan bu lastik japonya sitesinde mevcut.Sesi azaltmak için içerisinde köpük kullanılmış.
    Fiyatları çok uygun.Acaba nasıl bir lastik?

MİCHELİN Mİ DUNLOP MU ?
  • ben de aracıma geçen hafta 225/65/16 lastik aldım michelin agilis kış lastiği yol tutuşu süper daha çok köy yollarında kullandığımdan aracı çamur toprak demiyor çamurda patinaja bile düşmüyor
  • bende kleber var, sanırım dunlopun yan markasıymış, fena değil gibi, fiyatı baya iyi sanırım.
  • Kleber Michellin e ait brezilyalı lastik üreticisi
  • Üç hafta önce Dunlop Sp 300 modelini yeni aldım aracıma.185-65-R15 88H ölçülerinde.
    Tanesi 110 TL. Michelin'in aynı ölçülerdeki lastiği 160-170 TL arasında fiyatlardı.Fİyat olarak uygun ve kaliteli bir lastik. Yerli markalardan bile ucuz.
    Eskileri Continental'di . Onlar Dunlop'tan daha iyiydi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

YouTube'a baktım ama ÇİN'de sıfır FORD MONDEO'nun lastiğinin parçalandığını gösteren bir video buldum. Lastiğin markasını tespit edebilecek var mı acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: Masters4

Çinli lastik almayın. Yapılan testlerde hep sonuncu oluyorlar ve bazıları 220 km/s'den sonra PARÇALANIYOR

Lastikler Hankook Ventus Taner abi

• Türkiye yol şartları için Dunlop
  • Ben 2 takım michelin energy serisi kullandım fena değil ancak o fiyata daha iyi bir lastik olacağına inanıyorum. Bridgestone, dunlop, continental markalarda daha iyi olabilir. Ama bir daha ki sefer o markalardan deneyeceğim kısmet olursa.
  • yokohama c. drive yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. her yönden gayet memnunum. fiyat/performans lastiği. kalite olarak michelin ve conti den aşağı kalmaz. fiyatıda onlara göre daha uygundur.
  • İmzadaki Astraya 205-55-R16 Dunlop Aldım 5-6 Ay önce .Önceki Continental idi. Daha sessiz şuan için memnunum. 2000km sıcak havada yüksek hızlarda uzun yol da yaptım bu süre zarfında bir şikayetim yok halen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdcezir

Önceki aracımda michlen hp pilot primacy 205/55/16 kullandım ve memnundum. Ancak ASR olmaması ve 140 HP 200 tork nedeniyle sert gazda ara sıra patinaja düşüyordu.

Yeni aracım ise (125 HP 200 tork) üzerinde 225/45/17 Dunlop ile geldi. Bu da gayet iyi. Lastik sesi biraz daha fazla sadece ancak belki de daha geniş taban-daha alcak yanak nedeniyle yeni arabam biraz daha büyük ve ağır olmasına rağmen ASR çok nadir devreye girdi. Sadece yeni yağan yağmurda denemek için göbekte sert ve hızlı dönüşte arkayı hafifçe bıraktığını fark ettim.

Benim kanaatime göre Dunlop da gayet güzel bir lastik ve fiyat avantajı var; tercih edilebilir.

arabanız skoda superb galiba benim arabada da belirttiğiniz lastik geldi dediğiniz gibi yol sesi birazcık alıyor baya bir sert lastik ama frenleme falan çok güzel yola yapışıyor abs devreye bile çok nadir giriyor.

yani sertlik açısından bakarsak fazla esnemiyor ama diğer açıdan freleme yol tutuş gayet güzel

ama kimse hankook almasın çok iğrenç bir lastik durma durmaz tutma tutmaz bu arada 195/50/r15 hankook ventus s1 evo 4 adet lasitk satılık isteyen pm atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdrturhan -- 27 Ekim 2010; 23:42:17 >

• fantezi işlerden kaçın derim lastik konusu çok önemlidir.Hayatın 4 tekerin yere tutunup tutunamamasıyla orantılı.
    Diğer markaların iyi modelleri vs olabilir ama rüştünü ispatlamış Michelinden şaşma derim.Karar senin tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlı -- 28 Ekim 2010; 1:03:26 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.