Şimdi Ara

MİCHELİN Mİ DUNLOP MU ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
14.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sdrturhan

quote:

Orijinalden alıntı: mdcezir

Önceki aracımda michlen hp pilot primacy 205/55/16 kullandım ve memnundum. Ancak ASR olmaması ve 140 HP 200 tork nedeniyle sert gazda ara sıra patinaja düşüyordu.

Yeni aracım ise (125 HP 200 tork) üzerinde 225/45/17 Dunlop ile geldi. Bu da gayet iyi. Lastik sesi biraz daha fazla sadece ancak belki de daha geniş taban-daha alcak yanak nedeniyle yeni arabam biraz daha büyük ve ağır olmasına rağmen ASR çok nadir devreye girdi. Sadece yeni yağan yağmurda denemek için göbekte sert ve hızlı dönüşte arkayı hafifçe bıraktığını fark ettim.

Benim kanaatime göre Dunlop da gayet güzel bir lastik ve fiyat avantajı var; tercih edilebilir.

arabanız skoda superb galiba benim arabada da belirttiğiniz lastik geldi dediğiniz gibi yol sesi birazcık alıyor baya bir sert lastik ama frenleme falan çok güzel yola yapışıyor abs devreye bile çok nadir giriyor.

yani sertlik açısından bakarsak fazla esnemiyor ama diğer açıdan freleme yol tutuş gayet güzel

ama kimse hankook almasın çok iğrenç bir lastik durma durmaz tutma tutmaz bu arada 195/50/r15 hankook ventus s1 evo 4 adet lasitk satılık isteyen pm atsın

Doğru, aynı model araç kullanıyoruz. Bu arada uzun bir internet araştırması sonrasında kışlıklar için Dunlop-Michelin ikileminden sonra Michelin Alpin A4'ü tercih ettim. Anladığım kadarıyla A4 bu sene çıkan bir lastik modeli; ADAC'ın testi ve kendi sitesindeki testi haricinde internette yorum bulamadım.
    Bu arada ADAC'ta testleri okursanız sonradan öğrendiğim bir bilgiyi ekleyeyim de benim gibi kafanız karışmasın. Almanca eğitim alanlardan öğrendim; bu Alman milletinde en yüksek not "1" en düşük olan "5" imiş. Teste bakıp bunda bir terslik var, nasıl bir değerlendirmedir bu diye düşünmeyin benim gibi.

İngilizce sıkıntısı olmayanlar için:

http://www.tirerack.com/tires/reviews/brands.jsp?tireMake=Dunlop

http://www.tirerack.com/tires/reviews/brands.jsp?tireMake=Michelin

adreslerinden kullanıcıların araç sınıf ve modeli, gidilen yol mesafe ve karakteristiği, kullanıcı değerlendirmesi ve performans notuna göre binlerce yorum mevcut. Tek sıkıntısı amerikan kaynaklı olması nedeniyle bazı marka ve modellerin farklı olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdcezir -- 28 Ekim 2010; 6:25:20 >

• bridgestone'dan sonra dunlop aldım ve ohh be dedim. yumuşak, sessiz, konforlu bir lastik.
  • şu anda seat leon aracımda pirelli p7 bulunmakta. oldukça da sert ve gürültülü bir lastik aracın süspansiyonları da sert olunca bazen oldukça rahatsızlık veriyor. lastikle elde edebileceğim azami konforu michelin'in hangi serisi sağlar?
  • Arkadaslar kışlık için çok balsık açılmıs yenıden açmamak için buraya yazıyorum Goodyear ug7 mı yoksa goodyear performance2 mı hangısını kıslık olarak alıyım yardım !!!!

bu arada bendede dunlop var gayet ıyı
  • Adac ın yaptığı en son kış lastiği testlerinden.Puanlama tam tersi, 1 en iyi , 5 en kötü demek.
    Fulda fiyat performansta iyi görünüyor

http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2010_Winterreifen_Test_185_65_R15.aspx?ComponentId=40327&SourcePageId=31821
  • Kışlık olarak soruyorsunuz galiba? E60 da kışlık vakumlu run flat dunlop kullanıyorum çok memnunum.
  • Michelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: damdanakar

şu anda seat leon aracımda pirelli p7 bulunmakta. oldukça da sert ve gürültülü bir lastik aracın süspansiyonları da sert olunca bazen oldukça rahatsızlık veriyor. lastikle elde edebileceğim azami konforu michelin'in hangi serisi sağlar?

Cinturato P7 mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.