Şimdi Ara

''Michelin Cross Climate '' Kış Lastiği Gibi Davranan Yaz Lastiği (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.918
Cevap
64
Favori
262.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

215/50/17 ebatlarında takımını 1000 TL ye alacağım sırf uygun yakaladım diye kışlık olarak kullanacağım ama kafan karıştı kışın 6 bin yazın 12 bin km yaparım arabam Passat il İstanbul son olarak ne dersiniz ?

Ya Goodyear ug alacağım z kullanılmış yada Michelin Crossclimete alacağım sıfır lastik

Ucuz olması şu sebeple ana bayii elemanı 300 takım sattığı için hediye almış 3 takım oda ucuzdan veriyor

Hocam ebat zaten büyük internete baktığımda tanesini 500 tl gibi görüyorum. 250 tl zaten 17 inch lastik için baya baya ucuz. Bence deneyin en fazla 5 yıl değil 3 yıl kullanır tekrar değiştirirsiniz hiçbir kaybınız olmaz.
  • zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    O fiyata hiç kaçırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

quote:

215/50/17 ebatlarında takımını 1000 TL ye alacağım sırf uygun yakaladım diye kışlık olarak kullanacağım ama kafan karıştı kışın 6 bin yazın 12 bin km yaparım arabam Passat il İstanbul son olarak ne dersiniz ?

Ya Goodyear ug alacağım z kullanılmış yada Michelin Crossclimete alacağım sıfır lastik

Ucuz olması şu sebeple ana bayii elemanı 300 takım sattığı için hediye almış 3 takım oda ucuzdan veriyor

Hocam ebat zaten büyük internete baktığımda tanesini 500 tl gibi görüyorum. 250 tl zaten 17 inch lastik için baya baya ucuz. Bence deneyin en fazla 5 yıl değil 3 yıl kullanır tekrar değiştirirsiniz hiçbir kaybınız olmaz.

Zaten sadece kış ayında takacağım

Baya cesaret verdin teşekkürler

• Peki 215/551/17 yerine 215/50/17 yakarsak araca çok sıkıntı olurmu

• quote:

Peki 215/551/17 yerine 215/50/17 yakarsak araca çok sıkıntı olurmu

Hocam

https://www.lastiknet.com/icerik.asp?inf=25

Buradan gidip karşılaştırınız normalde %2.5 + veya - fark talep edilir. Sizinki %3.14 çıkıyor. Tercih sizin.
  • 215/50/17 ya da 235/45/17 almayı düşünüyorum ben de. Aracım mondeo 4. Sizce hangisi daha mantıklı olur? Bunları uygun satan bir yeri nasıl bulabilirim?

• disc0nnect kullanıcısına yanıt
    PM attım bakarmisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail_oz_41

quote:

quote:

Arkadaşlar 2 yıldır severek kullandığım michellin crossclimate lastiklerim bu yaz performansı bana göre düştü. Yol tutuşu zayıfladı. Kalkışlarda pati. Frenlemelerde abs devreye girmeye başladı. Ve bunu bi boşluk zamanımda michellin bayisine giderek söyledim. Söylediklerime istinaden fabrikaya bir talep oluşturuldu. Şuan talebin sonuçlanmasını beklemekteyim. Yetkili bayi 4 ününde yeni lastikle değiştirilebileceğini söyledi. Michellin lastiklerinin arkasında hep kalmıştır dedi. Şimdi beklemedeyim. inşallah yenileri ile değiştirilir. Lastiklerim ön 6mm arkalar 5mm diş kalınlığı ölçüldü, 2 yılda 25bin km yol yaptım.

Hocam bu dediğiniz pek iyi olmadı çünkü senede 12.500 km gayet normal bir araba için. Fazla hızlı yıpranmış gibi dediğiniz üzere. Bekliyoruz bakalım Michelin'in tepkisini.

Bende gelen cevabı paylaşırım. inşallah değiştirirler :D

Bugün müşteri hizmetlerini aradım.
    Bayram tatili dolayısıyla sevkiyatların sarktığını ama yarın yani 06.09.2017 veya 07.09.2017 tarihinde yeni lastiklerimin :) bayiye teslimatının yapılacağını söyledi.. Bayiden gelecek telefonu bekliyecem...

• CrossClimate plus 4 adet 1300tl 205/55/16.

• 1 ay önce 4 adet (CrossClimate + )alıp 1000 km yol yaptım. Yağışlı ve kuru zeminde kullandım. Kış lastiği tak çıkar olayını sevmediğim için tercih ettim. Kışın lastik takmak yerine arabayı kullanmıyorum o derece sevmiyorum(istanbul).

-Yol tutuşu cidden burada söyledikleri gibi başarılı. Sakin kullanan birisi değilimdir. Hem yağışta hem de kuru zeminde yüksek hızda durma mesafesi çok başarılı. Sadece burada da söyledikleri gibi kuru zeminde yokuş kalkışlarda 1 2 kere esp devreye girdi ama hızlı kalkmaya calıstıgım icin oldugunu dusunuyorum.
    -Yakıt tüketimim yazlık lastiklere oranla arttı ama beklediğim bir durum(yazlık olarak da primacy 3 vardı)
    -10 yıldır kendi aracımda michelin kullanıyorum. Farklı şirket araçlarında continental, pirelli ve bridgestone da kullandım ama konfor anlamında hiçbiri michelin kadar tatmin etmedi, içeri aldığı darbe diğerlerine göre çok az.(araçların hepsi aynı)

Fiyatlar çok yükselmiş. Ben 17" aldım, 450' ye geldi tanesi. Kış geldiği için fiyatları biraz daha yükseltirler sanıyorum.

Bir kaç arkadaş michelin in balon yaptığına dair şikayetlerde bulunmuş. Bu her lastikte olabilecek bir şey arkadaşlar. Uzun yıllar araç kullanan arkadaşlarım da bana hak vereceklerdir. Sert çukura girdiğinizde amortisor darbeyi sonumleyemediği noktada jant lastiğe vurur. Eğer lastiğiniz RF değilse balon yapması çok normal bir durum.

Herkese kazasız belasız sürüşler.

• Anubis7 A kullanıcısına yanıt
    golf7 aracımla bu lastiklerle 20 bin km yaptım kusursuz bir lastik diyebilirim. Tavsiyem üzerine üç arkadaşım da bu lastiklerden aldı onlarda çok memnun. Gold6,passat,e200

Daha önce yazlık kışlık hamal gibi dolaşırdım:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 2 yıldır severek kullandığım michellin crossclimate lastiklerim bu yaz performansı bana göre düştü. Yol tutuşu zayıfladı. Kalkışlarda pati. Frenlemelerde abs devreye girmeye başladı. Ve bunu bi boşluk zamanımda michellin bayisine giderek söyledim. Söylediklerime istinaden fabrikaya bir talep oluşturuldu. Şuan talebin sonuçlanmasını beklemekteyim. Yetkili bayi 4 ününde yeni lastikle değiştirilebileceğini söyledi. Michellin lastiklerinin arkasında hep kalmıştır dedi. Şimdi beklemedeyim. inşallah yenileri ile değiştirilir. Lastiklerim ön 6mm arkalar 5mm diş kalınlığı ölçüldü, 2 yılda 25bin km yol yaptım.

Hocam bu dediğiniz pek iyi olmadı çünkü senede 12.500 km gayet normal bir araba için. Fazla hızlı yıpranmış gibi dediğiniz üzere. Bekliyoruz bakalım Michelin'in tepkisini.

Bayram tatili dolayısıyla sevkiyatların sarktığını ama yarın yani 06.09.2017 veya 07.09.2017 tarihinde yeni lastiklerimin :) bayiye teslimatının yapılacağını söyledi.. Bayiden gelecek telefonu bekliyecem...

Beklediğim telefon geldi..Lastiklerim bayiye gelmiş ve bugün taktıracağım inşallah... Fotoğrafları buradan paylaşırım.... Gerçekten michellin müşteri memnuniyeti süper.. Ben hiç beklemiyordum değişimi ama hiçbir test vs yapmadan direk değişim dediler... Normal şartlarda bu lastiklerimde iyi ama sadece michellin kalitesinden düştü yani kumho tarzı bir lastik oldu benim için.. Michellin vermiş olduğu sürüş performansını kaybetti :D... Yeni 4 adet lastiklerim de büyük ihtimal bir sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum...

Şidddetle tavsiye edilir....
    Kar performansı ve yaz performansı ıslak kuru performansı süper... Yakıt olarak bence fazla birşey etkiemiyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beklediğim telefon geldi..Lastiklerim bayiye gelmiş ve bugün taktıracağım inşallah... Fotoğrafları buradan paylaşırım.... Gerçekten michellin müşteri memnuniyeti süper.. Ben hiç beklemiyordum değişimi ama hiçbir test vs yapmadan direk değişim dediler... Normal şartlarda bu lastiklerimde iyi ama sadece michellin kalitesinden düştü yani kumho tarzı bir lastik oldu benim için.. Michellin vermiş olduğu sürüş performansını kaybetti :D... Yeni 4 adet lastiklerim de büyük ihtimal bir sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum...

Şidddetle tavsiye edilir....
    Kar performansı ve yaz performansı ıslak kuru performansı süper... Yakıt olarak bence fazla birşey etkiemiyor...

''Michelin Cross Climate '' Kış Lastiği Gibi Davranan Yaz Lastiği

• Hayırlı olsun

Bu lastiğin etiket resmini ben bulamadım. Varsa paylaşırsanız sevinirim.

• ismail_oz_41 İ kullanıcısına yanıt
    tam olarak ne için değiştirildi lastikleriniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -ottoman- kullanıcısına yanıt
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Hocam paylaşımın içersinde yer alıyor nedeni ama kısaca. Yol tutuş performansı düştü lastiğin çok aşırı değil ama michellin kalitesinde değildi son zamanlar.. Daha çok daha önce kullandığım Goodyear yan ürünü debica marka lastik klasmanına girmişti. Buda beni rahatsız etti. Bayiye başvurdum yol tutuşu düştü abs devreye giriyor frenlemede dedim. SAdece şikayet formu oluşturuldu ve fab. gönderildi.bayramla birlikte 3-4 haftada yeni lastiklerim bayiye geldi.Bayi lastiklerin geldiğini söyledi gittim taktılar yeni lastikleri.
  • quote:

Çok teşekkür ederim,etiket incelendiğinde yol sesi ve yağışlı hava yol tutuşta negatif yönde bir gelişme görülüyor.
  • -ottoman- kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle büyük ihtimal bu benim karşılaştığım sıkıntılardan dolayı hamur katkı vs değiştirildi. Çünkü revizyon yapıp plus olarak üretmeye başlamışlar.
  • Bu lastif fiyatları kış gelmeden nasıl bu kadar arttı anlamıyorum. TEk lastiğe 625 TL fiyat veriyorlar. Daha 5-6 ay önce 300 TL civarına alınabiliyordu. Yeni seriler geldikçe fiyatların düşme ihtimali var mı sizce?
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.