Şimdi Ara

''Michelin Cross Climate '' Kış Lastiği Gibi Davranan Yaz Lastiği (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.918
Cevap
64
Favori
262.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akın bey biraz daha detay verirmisiniz? Çok negatif bir yorum ayrıca d4 ler en başarılı kış lastiklerinden biraz fark olması sizce de doğal değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CC lerin kar performansı çok kötü. Gecen ay Erzincan _ izmir arası kullandım, kar vardı ama şiddetli değildi Sakaltutan, kizildag gecitlerinde bir çok defa aracın kaydığını, yol tutmadigini gördüm. Goodyear ultra grip 9 kar lastillerini taktım donus yolunda , ug9 çok çok iyiydi
  • 185e 14 jant ebatında alacagım bayilerde kaç para
  • Orta ve dogu anadolu gibi don ve buz çok olan yerlerde CC, kış lastiği gibi iş görmez.
    Yolda bırakmaz, yavaş ve mesafeli gidersin, ama çok dik yokuş ve buz olmadıkça götürür.
    Ben sağlama alıp Ankaraya giderken kış lastiği takılı aracımla gidiyorum.
    Birde kıyasladıklarınız nokian wrd4 ve goodyear ug9 çok iyi kış lastikleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydayd -- 30 Aralık 2016; 0:1:33 >
  • Bugün ilk kez crossclimate lastiklerimi karda kullanma fırsatım oldu. Ankara'da bugün oldukça kar vardı, sabah evden çıkarken evimin sokağındaki dik yokuştan çekinerek indim. Kar yoğun lakin yumuşaktı ancak herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Yokuşun ortasında deneme amaçlı durmak istediğimde bir miktar kayarak durdu. Daha önce kullandığım kış lastikleri de aynı tepkiyi veriyordu. V kanal ve geniş diş yapısı sayesinde fren esnasında karı lastik önünde biriktirerek aracın durmasını kolaylaştırıyor. İşyerine vardığımda kar yüksekliği yaklaşık 20 cm idi, otoparkta kara saplanacağımı sanarken hiç de zorlanmadan hareket edebildim. Akşam ise Dikmen'e çıkmıştım ve yağan kar tutmaya başlamıştı. Oldukça dik olan Sokullu'dan Malazgirt Bulvarına inen sokakta yine rahat bir şekilde indim. Evime geldiğimde sokağımdaki yokuşu çıkıp çıkamayacağımı merak ediyordum ancak Batıkent'te kar yoktu. Kendi adıma kış lastiğine yakın bir performans sergilediğini söyleyebilirim. Yağış devam ederse ileriki günlerde yine deneyimlerimi paylaşırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

Akın bey biraz daha detay verirmisiniz? Çok negatif bir yorum ayrıca d4 ler en başarılı kış lastiklerinden biraz fark olması sizce de doğal değil mi?

Cc ler bildiğiniz yaz lastiği gibi azcık kar buzda patinaja düşüyor kayıyor, kar 1 karış oldu olmadı araç gitmiyor CC yerine ucuz da olsa kış lastiği almak gerekiyormuş boşu boluna param gitti önlere ayrıca tekrar bir kış lastiği alacağım

• 205/55R16 94V MİCHELİN CROS CLİMATE için aldığınız fiyatları yazabilir misiniz arkadaşlar? Bir de nereden aldığınızı ve sökme takma parası verdiniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akınhoca A kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz kadar da kötü değil bence, yada benim beklentim düşük olduğu için ben memnunum, dün Eskişehirde 25 cm kadar kar vardı, benden önce hiçbir aracın geçmediği site içinde olsun, yol temizleme çalışması nedeniyle sitenin yola bağlantı kısmında bekli de 40 cm lik kar birikintisi olsun, yine daha önce hiçbir aracın girmemiş olduğu işyerindeki açık otopark olsun sorun olmadan aracımı kullandım. Ancak bunda zamanında 1 ay karın buzun kalkmadığı Eskişehir'de normal lastiklerle bile araç kullanmış olmanın vermiş olduğu tecrübenin de etkisi olabilir.
  • akınhoca A kullanıcısına yanıt
    CC Yaz lastigi gibi olamaz. Yaz lastigi ile yolda kalmis zincir parcalamis adamim, CC yaz lastigi gibi değil. Bence siz CC'nin yolu tutmasina firsat tanimamissiniz veya yol buzluymus.

• Arkadaşlar dün ve bugün CrossClimate'leri deneme fırsatım oldu. Açıkçası beklediğimden ve etraftan duyduğumdan daha iyi lastikler.
    Balgat sokaklarında kar varken yokuşlarda özellikle aracı durdurup kaldırdım. Güzelce kalkıyor. Hatta bugün düne göre belki 2 kat kar vardı. Beklediğimden çok çok iyi, karda yolda bırakmıyor. Açıkçası kar koşullarını düşünerek Nokian Weatherproof ile Michelin CC arasında kalmıştım. Acaba Nokian WP alsam daha ne olacaktı dağa tırmanacaktım heralde. Videoyu akşama eklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Arkadaşlar dün ve bugün CrossClimate'leri deneme fırsatım oldu. Açıkçası beklediğimden ve etraftan duyduğumdan daha iyi lastikler.
    Balgat sokaklarında kar varken yokuşlarda özellikle aracı durdurup kaldırdım. Güzelce kalkıyor. Hatta bugün düne göre belki 2 kat kar vardı. Beklediğimden çok çok iyi, karda yolda bırakmıyor. Açıkçası kar koşullarını düşünerek Nokian Weatherproof ile Michelin CC arasında kalmıştım. Acaba Nokian WP alsam daha ne olacaktı dağa tırmanacaktım heralde. Videoyu akşama eklerim

Bendede cross climate var. 2 cm kar üstünde vites düşürünce arabayı kızakladı o sinirle gidip Sava kışlık aldım. İsteyen varsa 6.5mm diş kalınlığı 0 patlak 0 balon 205 55 16 cross climate ankara-kırıkkale elden satılır. Fiyatıda siz belirleyin.

* SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 8 Şubat 2017; 21:4:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akınhoca

quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

Akın bey biraz daha detay verirmisiniz? Çok negatif bir yorum ayrıca d4 ler en başarılı kış lastiklerinden biraz fark olması sizce de doğal değil mi?

Cc ler bildiğiniz yaz lastiği gibi azcık kar buzda patinaja düşüyor kayıyor, kar 1 karış oldu olmadı araç gitmiyor CC yerine ucuz da olsa kış lastiği almak gerekiyormuş boşu boluna param gitti önlere ayrıca tekrar bir kış lastiği alacağım

Bu dediğinizi ben her zaman söyledim niyeyse herkes çok şahane demeye devam ediyor. İç anadoluda bu lastik yalan. En kötü kışlık lastiği alıp takın 3 ay daha iyi. Yağmur olayındada en iyi yol tutuş yine yaz lastiklerinde.

• Crossclimate tam bir İSTANBUL lastigi
  • Dün karlı yolda Ankara'da Crossclimate denemem
  • Kar lastiği orta ve dogu anadoluda şart neden mi?

İzleyin aşağıdakini görün

https://www.youtube.com/watch?v=Xt7zhT518Cs
  • Bu kazalardaki araçların hiçbirinde kış lastiği yok mu diyorsunuz. Eminim çoğunda vardır. Bu tip kazalar için illa kar kış ortamına gerdk yok. Yazın bile sıklıkla olabilen kazalar. Bunları engellemenin yolu çok dikkatli sürüş. Kışın kış lastiği yazın yaz lastiği kullanmak bencede şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Arkadaşlar dün ve bugün CrossClimate'leri deneme fırsatım oldu. Açıkçası beklediğimden ve etraftan duyduğumdan daha iyi lastikler.

Hala videoyu bekliyoruz..

• Bu sabah AYDOSta ufak bir gezinti yaptım.

Ufak da bir derleme tabiki (Crossclimate'ın Kuzeni)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 31 Aralık 2016; 16:20:57 >
  • https://youtu.be/BBGOk3QtoIQ
    https://youtu.be/GyL4ghQdmRE
    https://youtu.be/glwZBk5Vh7s
    https://youtu.be/fAoPMEDPmiY

Arkadaşlar iki yıldır bu lastiği kullanıyorum. Çektiğim videoları izleyebilirsiniz. Genel yorumum;

1. Ankara için karda yolda bırakmadı.
    2. Kar lastiği kadar olmasa da yeterli performans sergileyen bir lastik. (Kış lastiği olmadığını unutmamak gerekir.
    3. Karlı yol koşullarında; Çekiş tatminkar, yönlendirme vasat, firen zayıf.
    4. V desenden olsa gerek yönlendirme ve viraj kabiliyeti zayıf.
    5. Yaz için de ortalama performans sergileyen bir lastik.
    6. Yaz şartlarında yanla tutunma da zayıf kalıyor yaz lastiğine göre.
    En iyisini arayanlar yaz ve kışlık ayrı lastik kullansınlar. Ortalama bir sürücü için ortalama bir performans hem yaz hem de kış şartlarında sizi bekliyor.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.