Şimdi Ara

''Michelin Cross Climate '' Kış Lastiği Gibi Davranan Yaz Lastiği (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.918
Cevap
64
Favori
262.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevaplar icin tesekkur ederim. Bu seneden gecti ama seneye kislik lastik yerine cc almayi dusunuyorum. Okulda arkadaslar işi bama devrettiler 3 kisi aliriz artik. İçime iyice sindi. Hemşom eyvellah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Konya da her gün çıkacaksınız bence nokian weatherproof yada good year 4 season vector 2 kullanın, karın uzun süre kaldığı oluyor konyada... Sıcaklıkta - derecelerde seyrediyor kışın... CC için sahil kesimi için uygun deniyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bendeki audide CC var ama uludaga dün çıkarken kış lastiği olan 5008 ile ciktim.
  • Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, yarıyıl tatilinde köye (Kasımağzı) gitme düşüncem var eğer CC lerle yolda kalırsam sana foto atarım.
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Insallah kalmazsin. Cok kotu bir durum yolda kalmak. Kasimagazi balikesirde mi yoksa bu taraflarda mi?

Trabzon da bir güzel köy :)
  • İstanbul'da kullanmak için hangisuni tercih etmem uygun olur arkadaşlar?

Michelin CrossClimate mi Nokian WeatherProof mu?
  • istanbul icin CC en iyisi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Tesekkur ederim hocam. Peki yağmur performansi ve sessizlik konularinda da fikirlerinizi alabilir miyim. Özellikle bu 2. senedeki durum nasil? Malum Karadenizde yağmur ağırlıklı havalar.

ben geçtiğimiz eylül başında izmir-rize yaptım..samsundan itibaren gidiş dönüş full yağmur..özellikle karadeniz bölgesi için benim şahsi görüşüm en alınası lastik..aracım 5008 (malum biraz yüksek bir sedan performansı beklememek lazım)en ufak bir tedirginlik hissettirmedi..gerek yol tutuşu olsun gerekse sessizliği..sesizlik konusunda arkadaşların dediği gibi çok çok iyi..ben birazda cc"leri almamda bu sessizlik önemli rol oynadı..aracımın üzerinde gelen orjinal michelin"lerden dört mevsimi neydi ses konusunda hiç memnun değildim..

• tttnet.net kullanıcısına yanıt
    Teşekkurler cevap için.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Hemşo insallah o tarihlerde Trabzonda olursam orda yoksa giresunda gorusebiliriz. Vaktin olursa aklinda olsun.

Aklımda
  • Hocam 13 senedir Konyada ikamet ediyorum. Michelin Cross Climate yerine Nokian Weatherproof tavsiye ederim. Daha memnun kalırsınız.
  • Herkese selam,

Bugün bayi ile görüştüm. 4 lastiği çıkartıp takması 1,200 TL.

Ölçü: 205/55 r16

Cumartesi taktırmayı düşünüyorum.

Sanırım İstanbul için uygun bir lastik

+ Yağmur var,
    + Temmuz ve Ağustos dışında aşırı bir sıcak yok.
    + Ocak, Şubat dışında doğru dürüst kar yağmaz.

Aslında 4 mevsimi karşılayan bir şehir İstanbul.

Çünkü araba da 55Bin' de. Lastikler virajlarda filan tutmamaya başladı. En ideali bu diye düşünüyorum.
  • ZeCyBjK kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırin daha uyguna var. Ben sahibinden den almistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydayd -- 22 Aralık 2016; 13:06:39 >
  • Ankarada 195/55/16 bulamıyorum.

2016 üretim bulan eden var mı?

Sizce en eski hangi tarihli lastik alınabilir?
  • Arkadaşlar aracıma göre şu ana kadar yalnızca 2015 yaz italya üretimi lastik bulabildim. Sizce alınır mı? Senede ortalama 15 bin km yapıyorum o yüzden lastik 5 yaşına gelmeden zaten km olarak dolmuş olur.

Sizce italya üretimi olmasında bir sorun var mı? Almanya aramalı mıyım?
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Italya veya almanya fark etmez. Ayricayil o kadar eski degil memnun kalirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Italya veya almanya fark etmez. Ayricayil o kadar eski degil memnun kalirsiniz.

Teşekkürler hocam. Bugün yine Michelin bayisi dolaşırken (ve yine ellerinde olmadığı cevabını alırken) Nokian Weatherproof gördüm. Yeni üretim 265 TL fiyat verdiler. Açıkçası Michelinde karar kılmıştım lakin yeni lastik bulamayınca bu da aklımı çeldi.

Alacağım michelinle lastik başına 40-50TL fark var ve lastik muhtemelen 2-3 ay öncesi üretim olacak. Michelin ise 1,5 yıllık.
    Weatherproof hakkında ne düşünüyorsunuz? (Kışın Ankara, yazın Bursa)
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.