yeni bilgisayar alındı sizce ?
Ana Kart : Gigabyte ga-h97-hd3
SSD : Toshiba 240 gb
HDD: WD 500 gb ( ana karta bağlantısı var ama görmüyor ya arızalı yada yanlış bağlantı )
Ram : Kingson 8 gb ( 1300 mü 1600 mü anlamadım)
İşlemci : İ5 4.Nesil
Ekran Kartı : POWERGATE PG-GTX1050TI-D5-4GB GDDR5 128 Bit ( ana kartı takılı değil kabloları yok sürücü buluruz galiba) sitesinde destek yok ürün yok birşey yok sahipsiz bi ekran kartı firması gibi...
Monitör : AOC Marka 22 inch klavye a4 tech
DVD sürücü var kasa snoopy kasa fanı takılı değil . ( yeni kasa alıp içindekileri aktarsam diyorum ekran kartı girişi bir tane var nette baktım iki soket ana karta bağlananıda var tek bağlantılı olanda var hangisini almalı ? rami arttırsam bu masa üstü ile world of tanks , pupg vb oyunlar rahat oynanabilirmi .
ilk kez masaüstü aldım çok sesli çalışıyor işlemci fanı ile power suply den gelen ses normal mi ? Termal macun işlemcide kullandım temizliğini de yaptımda .
Sizce fiyat ve performans olarak uygunmudur.
Fiyat : 3500 TL (asus k72 jr i3 -17 inch -laptopu satacağım )
Kullanmış olduğum aracta video klip vb oynamıyor güncelleme yaptığım halde bir değişiklik olmadı video oynatıcı gerektiği yazıyor lakin o programı bulamadım bulsam da kurulumu da aynı güncelleme yaparkenki gibimi olacak yoksa farklı yollarmı izleniyor konu hakkında bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar varsa.
İstifa Sonrası Dönüş Süresi ve Malulen Emeklilik
|
İlgi Alanları: pc.gezi.seyahat.antika.
ve gülümse şimdi... |
inceldiği yerden kopmazsa.... |
kaçıyorum kendimden. |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 171
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 876 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar