Şimdi Ara

@Thomas Anderson isimli adminin tavırları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @Thomas Anderson isimli adminin ülke gündemi bölümünde CHP lehine yazdığı mesajlara forum yönetiminin bakmasını rica ediyorum.

Kendisi sanki CHP teşkilatlarından maaş alıyormuş derecesinde partizanca yazıyor.

Aşağıda linkini bırakıyorum, lütfen kendisinin şu yazdığı mesajlara bakın tam bir CHP partizanı tam bir CHP savaşçısı;

https://forum.donanimhaber.com/saraya-yakin-akp-li-abdulkadir-selvi-imamoglu-nun-diplomasi-iptal-edilecek--160931040-255#161031490

Böyle bir adminin hakkaniyetli bir forum yönetmesi mümkün değildir.

Kaldı ki az önce yukarıda linkini verdiğim konudan hiçbir sebep yokken uzaklaştırma aldım, kuvvetle muhtemel beni ilgili konudan uzaklaştıran @Thomas Anderson isimli admindir.

@powerstorm lütfen adminlerinizi uyarınız ve bu partizan CHP'li adminin sebepsizce uzaklaştırma verdiği konudan cezamı kaldırınız.

• @Thomas Anderson isimli admini CHP lehine olan paylaşımları.

Adam nasıl CHP partizan görün, böyle bir adminin tarafsız bir forum yönetmesinin imkan ve ihtimali yoktur;

1- Özgür Özel, Maltepe Mitingi’ni yayınlamayan kanallara boykot için 4 dakika süre vermişti.

Habertürk, 4 dakika dolmadan yayına girdi.  

2- Mustafa Sandal:

“Hak, hukuk, demokrasi ve adalet için bugün Maltepe’de eşi benzeri görülmemiş kalabalığı oluşturan, elinde, kalbinde Türk Bayrağı’nı dalgalandıran tüm yüreklere helal olsun.”

3- Özgür Özel, Maltepe Mitingi’ne 2.2 milyon kişinin katıldığını açıkladı.

4- Bu da açmış olduğu konu;

https://forum.donanimhaber.com/ozgur-ozel-haber-kanallarini-elestiriyor-ntv-yayini-kesiyor--160988254

5- Açmış olduğu diğer konu;

Ekrem imamoğlu: “Cumhurbaşkanı yaşlandı. Ekrem ağrıları başladı.'

https://forum.donanimhaber.com/ekrem-imamoglu-cumhurbaskani-yaslandi-ekrem-agrilari-basladi--160939182

Adamın mesajlarını gördünüz.

CHP'nin fanatiği olmuş ve artık bu CHP'lilik partizanlık seviyesine çıkmış bir kişi bu bölümde adminlik yapamaz @powerstorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 29 Mart 2025; 16:6:2 >

• Novagate N kullanıcısına yanıt
    Kendisi bölüm yöneticisi ülke ve dünya gündemi bölümünde bir yetkisi yok.

Ayrıca siyasi görüş bizim yetkilendirme kriterimizde bulunmamaktadır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • powerstorm kullanıcısına yanıt

Ben İmamoğlu'nun yolsuzluklarını yazınca beni haksız yere ilgili konudan banlayan kim o zaman?

Siyasi görüş benim de yetkilendirme alanım değili, iş hayatımda kimsenin siyasi görüşüne bakmam. Ama kişi admin olunca böyle bir admin kimseye adalaet getirmez Ben onun bölüm yöneticisi olduğu bölüme yazsam eminim ki bana haksızlık yapacak

Yazdığınız şeyler mahkeme kararıyla onaylandıysa problem yok. Halen devam eden olayla ilgiliyse o zaman birşey diyemem.

Tabi bölümdeki herkes mahkeme kararıyla onaylananları yazıyor değil mi?

Ya powerstorm artık itiraf et sen de rahatla bizde rahatlayalım, bu forum chplileri ve chpyi korurken akplilere sürekli engel çıkarıyor..şunu yaz artık neyi kasıyorsun anlamadık.

19 mart darbesi diye açılan konuda ben neden banlanıyorum da akp aleyhine yazanlar banlanmıyor? daha kaç ispat yapacağız bu durum ile ilgili, söyle hadi de sen de krutul biz de artık ispat etmekten vazgeçelim diyelim ki bu forum böyle işimize gelirse yazarız gelmiyorsa gideriz deyip gidelim, kendini de yorma bizi de yorma artık,

ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 29 Mart 2025; 16:30:17 >
  • parlamante üyeleri hariç(anayasa m 83/2) herkes burada yaptıklarından sorumludur. hukukun yeniden tesisi sonrası sürecin ivedilikle adınıza işletileceğinden hiç şüpheniz olmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leonardo DiCaprio ve Babası :O
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Dediğiniz gibi bir durum olsaydı sizin forumda olmamanız gerekiyor. Olaylara bakış açınızın taraflı olması sebebiyle yapılan işlemleri bu şekilde görmeniz gayet normal bir durum. Ne yazsak bu konuyla ilgili algınızı değiştiremeyeceğimize göre bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok.

Şu an dediğim gibi bir durum var ve ilgili konudan sebepsizce banlandım.

Bir bakayım olaya konuya gerekeni yaparım

hukuki süreç tamamlanmadan ibb başkanına hırsız, yolsuz, örgüt lideri gibiifadelerle operasyon çeken bu üyenin forum kuralları gereğince üyelik olarak banlanması gerekirken halen bölümde yazmasının sebebi nedir?

• Pes..

Thomas Adamdır.

Bu vatandaş da forumda contaları eksik birkaç kişiden biridir, ciddiye almanız bile yanlış.

Taraflı yada tarafsız bir sürü insan ülkede yaşanan bu olaylar yüzünden bir şeyler yazma gereği hissediyor.

Sen memurlar, memurluk, memurluğun avantajlarını görüp delirmiş kişilik ne anlatıyorsun allasen.

Mesele bu insanların iyice afaki şeyler yazıp ondan sonra karşılığını almasıdır.

Bana denyonun biri keloğlan falan yazıyor, güzelce cevabını verip üç gün ceza yiyorum ama bebe gibi ağlamıyorum.

Üstelik ezik gibi de koşup kimseyi şikayet etmiyorum. Biraz yaşınızın adamı olun.

Ekliyim, ben neden bu banladığım insanların konularını görüyorsam artık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 29 Mart 2025; 19:30:34 >
  • Alıntı

metni:
    Kaldı ki az önce yukarıda linkini verdiğim konudan hiçbir sebep yokken uzaklaştırma aldım, kuvvetle muhtemel beni ilgili konudan uzaklaştıran @Thomas Anderson isimli admindir.

Bölümde yetkisi olmadığı beyan edilmiş ilgili yetkiliden tamamen bağımsız olarak yalnızca uyarı puanı verilmiş. Herhangi bir konu veya bölüm uzaklaştırması mevcut değil. Başka bir admin size zaten gerekli açıklamaları yaptığına göre konu kilitlenebilir. Üstüne daha fazla söylenecek bir şey yoktur.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Hocam müsaadenizle 2 kelam yazmak istiyorum. powerstorm forumun bir nevi ceo'su. Yani burada kendisi ya da adminler, yönetici alırken, kimsin, necisin, hangi partilisin, hangi takımı tutuyorsun diye bir sınavdan geçmez.

Kimse yöneticilere siyaset yapmayın da demez. Ancak aşırıya kaçılırsa ya da haksız ceza verilirse adminler gerekeni yapar. Burada şikayet edilen, silinen, ceza verilen tüm uyarılar yöneticilere açıktır. Yani kimse gizli saklı iş yapamaz. Suçladığınız kişinin bölümde yetkisi bile olmadığı söylendi. Bu durumda itham ettiğiniz kişiden özür dilemeniz gerekir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.