Şimdi Ara

Michael Sikkofield

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
5
Favori
12.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamın bir blog sitesi var ve ufolardan Atatürk'ün mason olma ihtimaline kadar bir çok şey yazmış.
    Bir göz atın derim.

http://michaelsikkofield.blogspot.com/?t=1

• Michael Sikkofield yazmışsa orada durmak lazım. Yalnız çok uzun görünüyor, biri kayda değer ve akla yatkın kısımları buraya taşırsa inceleriz.
  • Bayağı emek vermiş adam okumayan es geçmeyip mutlaka okusun derim.
  • Okuyalım da kardeşim adamın ağzı bozuk.
  • Çok derin incelemeleri ve tespitleri var , emek var gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 31 Ağustos 2011; 3:58:48 >
  • İnternet gençlerinin fenomeni oldu , sanirim.

KB'ye bile sıçradiysa bu işte bir iş vardir...
  • Bir insanın ağzı bozuk olabilir, ancak bu yazılarda doğrudan okuyucuya küfürler mevcut. Sen kimsin de bana küfrediyorsun? diye sorarlar adama ve tanısam gerçekten karşılığını çeşitli şekillerde veririm.

Ayrıca bu konularla ilgili yakında konu açacam, umarım gerekli bilgiyi toparlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezizekalı -- 31 Ağustos 2011; 5:50:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Michael sikkofieldden kaçabildiğimiz tek bölüm burasıydı oysa
    Michael Sikkofield kimdir;milli görüşçünün ağzı bozuk olanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GusFring -- 31 Ağustos 2011; 10:27:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

Bir insanın ağzı bozuk olabilir, ancak bu yazılarda doğrudan okuyucuya küfürler mevcut. Sen kimsin de bana küfrediyorsun? diye sorarlar adama ve tanısam gerçekten karşılığını çeşitli şekillerde veririm.

Ayrıca bu konularla ilgili yakında konu açacam, umarım gerekli bilgiyi toparlarım.

Artık moda oldu bu bloglarda küfür etmek. Nedeni ise insanlara daha doğal görünüp samimiyeti arttırma çabası ve gerekliliği duyma saçmalığı. Bu adamdan görüp blog açanlarda da aynı küfür edişlere rastladım, özeniyor yavrucaklar. Birkaç yazısını okudum da güzeldi ama işte şu küfürleri güldürmüyor beni ne yazıkki. Bir de yazısına gelen yorumlara bakıyorum da bu adama resmen tapanlar var, şaka gibi:)

• Sikkoya sormak lazım Mason localarını niye Atatürk kapattı ? Sanki bir halt yapıyor bilinen şeyleri tanrı eliyle yapmış gibi sunuyor küfürbaz

okullar açılsa güzel olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aksakallı Dede -- 1 Eylül 2011; 12:17:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aksakallı Dede

Sikkoya sormak lazım Mason localarını niye Atatürk kapattı ? Sanki bir halt yapıyor bilinen şeyleri tanrı eliyle yapmış gibi sunuyor küfürbaz

Alın bunu dışarı.
  • michael sikkofield,inci sözlüğün kendine özgü mizahını oluşturmuş adamlardan birisiydi,şimdiki inciden bahsetmiyorum,inci sözlüğün gerçekten inci sözlük olduğu zamanlardan bahsediyorum.

O ve bazı yazarlar gidince ortada inci sözlük diye bişey kalmadı (yinede iyi yazarlar var tabi)

Onu okurken,inci sözlük etiketinden dolayı ön yargıyla yaklaşacak olan kişiler için yazdım bunu.

Yazılarında çok küfür var evet ama tarzı bu,başka türlü ne kendisi zevk alarak yazar,ne de okuyanlar zevk alarak okur.Bu anlatım tarzına sahip olmasaydı kimse tarafından okunmazdı ama sırf okunmak için de bu tarza bürünmedi,hep böyleydi.Ne yapsın adam,yazdıkları tutulunca değişse miydi ?

Yazdıklarını %100 doğru kabul edemem,eden kitleden de hoşlanmam (zaten kendiside hoşlanmıyor) fakat yinede yazdıklarına önem vermek lazım.

Yalnız şöyle kötü bi durum var.İnsanları bilinçlendirmek için yazdığı yazılar,kimi insanlar için eğlenceli vakit geçirme aracına dönüşmüş durumda,yazılarındaki mizahi dili ve küfürü kullanmayı bırakması bi tek bu yönden gerekli olabilir.Aman yada böyle devam etsin,kaynatasızlığın lüzumu yok,böyle sevdik onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 1 Eylül 2011; 8:21:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

michael sikkofield,inci sözlüğün kendine özgü mizahını oluşturmuş adamlardan birisiydi,şimdiki inciden bahsetmiyorum,inci sözlüğün gerçekten inci sözlük olduğu zamanlardan bahsediyorum.

O ve bazı yazarlar gidince ortada inci sözlük diye bişey kalmadı (yinede iyi yazarlar var tabi)

Onu okurken,inci sözlük etiketinden dolayı ön yargıyla yaklaşacak olan kişiler için yazdım bunu.

Yazılarında çok küfür var evet ama tarzı bu,başka türlü ne kendisi zevk alarak yazar,ne de okuyanlar zevk alarak okur.Bu anlatım tarzına sahip olmasaydı kimse tarafından okunmazdı ama sırf okunmak için de bu tarza bürünmedi,hep böyleydi.Ne yapsın adam,yazdıkları tutulunca değişse miydi ?

Yazdıklarını %100 doğru kabul edemem,eden kitleden de hoşlanmam (zaten kendiside hoşlanmıyor) fakat yinede yazdıklarına önem vermek lazım.

Yalnız şöyle kötü bi durum var.İnsanları bilinçlendirmek için yazdığı yazılar,kimi insanlar için eğlenceli vakit geçirme aracına dönüşmüş durumda,yazılarındaki mizahi dili ve küfürü kullanmayı bırakması bi tek bu yönden gerekli olabilir.Aman yada böyle devam etsin,kaynatasızlığın lüzumu yok,böyle sevdik onu

bir insanın anasına küfür edildiğinde zevk alabilmesi için hani baya baya mazo olması lazım.Ayrıca kendisi avare sözlük menşeilidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GusFring

quote:

michael sikkofield,inci sözlüğün kendine özgü mizahını oluşturmuş adamlardan birisiydi,şimdiki inciden bahsetmiyorum,inci sözlüğün gerçekten inci sözlük olduğu zamanlardan bahsediyorum.

bir insanın anasına küfür edildiğinde zevk alabilmesi için hani baya baya mazo olması lazım.Ayrıca kendisi avare sözlük menşeilidir.

kimsenin öyle bi durumdan zevk aldığı falan yok,ayrıca sikkofield de kimsenin ailesine küfür etmiyor

bu arada,avare sözlük ne zaman açıldı haberiniz var mı ?

sikkofield şu an orda yazıyor ama öncesinde inci sözlükteydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GusFring

quote:

kimsenin öyle bi durumdan zevk aldığı falan yok,ayrıca sikkofield de kimsenin ailesine küfür etmiyor

bu arada,avare sözlük ne zaman açıldı haberiniz var mı ?

sikkofield şu an orda yazıyor ama öncesinde inci sözlükteydi

kimsenin ailesine küfretmiyor mu?şimdi girdirtme şu gereksizin bloğuna
    Ayrıca bir yazısında avare sözlükten yola çıktım felan filan diyordu o bakımdan söylemiştim.yoksa şu sözlük alemi hakkında çok da bir bilgimin olduğu söylenemez.

link
    this conversation is over

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GusFring -- 1 Eylül 2011; 10:15:52 >

• Adamın ettiği küfürleri neden üstünüze alınıyorsunuz ki!
    Üsluba değil de içeriğe bakmanız gereksiz tartışmaların önüne geçer düşüncesindeyim.
  • Bu Atatürk Neden Öldürüldü.
    Yazısını Okudum , Resmen Mason İlan Etti Adamı..
  • Gizli bir örgüt var herkesten saklanan ama her tarafa sembol vesaire bırakıyor. Çok mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doxylamine -- 2 Eylül 2011; 0:14:52 >
  • İlk yazılarından birini okumuştum bir parti ile ilgili.Nedense küfürler dikkatimi dağıtmadı.Siz neden üzerinize alınıyorsunuz ki ?

Ayrıca yüzlerce satırı okuyup o varmış bu yokmuş vay be demek çok mantıklı(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

Bu Atatürk Neden Öldürüldü.
    Yazısını Okudum , Resmen Mason İlan Etti Adamı..

Atatürk mason değildir masonlar onu kullanmaya çalışırken o masonları kullanmıştır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.