Şimdi Ara

Michael Sikkofield (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
5
Favori
12.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Müslüman olduğu öğrenildiği an bir anda fikirler değişti eleştiriler başladı malum kişiler tarafından ekşi sözlük, konu dışında bu bölümdede var 4 5 kişi yazdıklarına bende inanmıyorum ama eleştirenleride samimi bulmuyorum neden eleştirdikleri belli. harp, zihin kontrolü filan saçma ilimunati hikaye tek bir gerçek var 3 harfli A.B.D
  • İlluminati vs yazılarını uzun süredir okumuyorum ama eğitim sistemi ile ilgili bir yazı yazmış.

http://michaelsikkofield.blogspot.com/2013/02/egitim-sart.html?spref=tw

Sitesinden yorum yapamıyorum. Bence izlemediyse en yakın zamanda 3 idiots u izlemeli. Komedi filmi diyip geçmemek lazım zira bulunduğumuz eğitim sistemini, kafalarımızı çok iyi anlatan gerçekleri yüzümüze vuran bir film.

Ayrıca mikro iktisatı sadece tüketiciler rasyonel davranırlar ve marjinal faydalarını maksimize etmeye çalışırlar olarak bilmek üzücü bir durum değilse de bunu o kadar kişinin okuduğu blogda dile getirmek gerçekten üzücü bir durum. Az bilgi, bilgi sahibi olmamaktan daha kötüymüş.

Pazarlama derslerinde psikolojik satın alma güdüleri arasında tam da anlattığı ambalaja göre, pahalı fiyata göre satın almalar vs öğretiliyor. Tüm iktisat, ekonomi vs öğrenimi boyunca tüketicileri rasyonel ve max fayda isteyen insanlar olarak görmüyoruz.

Sonuç olarak kafan çok güzel Michael ciğim. Yazdıklarına tam olarak katılamasamda gerçekten üslubunu beğeniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgd -- 3 Mart 2013; 0:15:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

Yavaş yavaş yazıları az ve öz olmaya başladı. İnsani sürecinde yeni bir aşamaya geçmiş anlaşılan. "Çok konuşan çok hata yapar" süreci.

Sonuçta yaşayan 7 milyar insan olarak 100 sene sonrasına hiç birimiz kalmayacak neredeyse hayatta, aynı 100 sene önce yaşayan ama şu an aramızda olmayan insan topluluğu gibi.

Uzun yazmaktan çok, yazdığın cümlelere sayfalarca anlam yükleyebilmendir önemli olan.

Bu yazdıklarımı iyi anla sikko efendi.

Son olarak diyorum ki: Anlamaya çalışacağın zamanın onda birini "yaşamaya" çalışarak harcarsan çok çok daha iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 3 Mart 2013; 18:03:20 >

• En son tasavvuf ile ilgili yazı Yazmış konuyu üste taşıyalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakuda

En son tasavvuf ile ilgili yazı Yazmış konuyu üste taşıyalım

Çöyle selefilik propagandası yapan şizofrenleri takip ediyosunuz ya daha ne diyeyim.
    Kibrinden boğulcak adam bırakın kendi haline boğulsun çorbalığıyla,akıl ve mantığa sahip insanlarsınız yapmayın bunu.

https://eksisozluk.com/entry/50555550
    https://eksisozluk.com/entry/50716004

Bide selefi propagandası yapmasına rağmen selefi bile olamamış.
    Namaz kılmıyorum ama benim kalbim temiz abi!!! cilerden.

Her neyse şizofren olarak kalacak bunu gibiler.Bunları ciddiye alan varsa beynini aldırsın çünkü fazlalık....

Ayrıca şöyle adamlara değer veriliyorda gerçek bir araştırmacı baranba gibiler arada kaynıyor,yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güzelfatsam -- 29 Mayıs 2015; 16:04:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.