Şimdi Ara

Michael Sikkofield (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
5
Favori
12.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 31.taner

Yazılarına bir göz gezdirdim, kendi çapında bir şeyler düşünmüş iyi güzelde bu yazdıkları tartışmasız gerçeklerdir havaları genellikle az şey bilip çok konuşan insan profiline uyuyor. Eleman kendince takılıyor ona edecek laf yokda bu düzeyde yazıları olan birisinin bu derece internet fenomeni haline gelmesi çok daha düşündürücü bir durum.

yazılarına göz gezdirmişsin az bilip çok konusan biri olduğuna ve bunlar gerçektir havası verdiğini düşünmüşssün :D bu kadar zaman geçmiş ama yazmadan edemedim iyi güldürdün valla bir kaç blogunu oku adam gibi bak bakalım adam az şey mi biliyor bak bakalım adam bunlar kesin gerçek mi diyor .adam kendi diyor zaten bunlar yalan olabilir belkide siz araştırın diye her önüne konanı kabul etmememizi söylüyor bize bunlar kesin dogrudur dediği şey ise dünyayı yöneten bir kesimin var olduğu ha Illımunatiymiş zırtmış ismin önemli olmadıgını söylüyor
    :D

• quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

Orijinalden alıntı: zafokeko

Okunmalı,okutulmalı...Adam dolu kardeşim,irdelediği şeyler de çok düşündürücü...Okuyun,okutun...

hello maykıl =D

yalnız farkettiniz mi bilmiyorum ama o bahsettiğiniz maykıl sikko mu ne bikaç tane üyelik açıp konuya yazmış çok bariz belli oluyor =)

Dostum adamın bir ton okuyucusu var zaten niye buraya üyelik açıp kendini savunsun?
  • bu adam aslında güzel yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelt -- 14 Şubat 2013; 17:32:03 >
  • ana teması "körü körüne inanmak" ve "sorgulamamak" anladığım kadarıyla. bu açıdan belli bir konuyla sınırlandırmıyor eleştirilerini.

ama takipçilerinden şunu öğrenmek istiyorum; dini kavramlara karşı bir sorgulamaya girişmişliği var mıdır?

şahsen tasavvufi öğretiler dışında bir eleştirisine rastlamadım. eğer yoksa yapmaya çalıştığı şey konusunda ciddi bir tutarsızlık söz konusu demektir.
  • Fight Club'ı tasavvufa bağlamıştı kendisi.
    İyi güzel yapıyosunda dine bağlama şu konuları abicim, bırak orjinal kalsın. Oradan kaybediyor, yoksa kendine has anlatımı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr bodos

Fight Club'ı tasavvufa bağlamıştı kendisi.
    İyi güzel yapıyosunda dine bağlama şu konuları abicim, bırak orjinal kalsın. Oradan kaybediyor, yoksa kendine has anlatımı var

kendine has anlatımı konusunda herkes hemfikir görünüyor. onu çıkardığınızda geriye tutarsızlıktan başka bir şey kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 31.taner

Yazılarına bir göz gezdirdim, kendi çapında bir şeyler düşünmüş iyi güzelde bu yazdıkları tartışmasız gerçeklerdir havaları genellikle az şey bilip çok konuşan insan profiline uyuyor. Eleman kendince takılıyor ona edecek laf yokda bu düzeyde yazıları olan birisinin bu derece internet fenomeni haline gelmesi çok daha düşündürücü bir durum.

katılıyorum. ex inci sözlük yazarı olmasıda ayrı skandal.
  • Sözlüklerden tanırım. Çok eğlenceli bi üslubu var. Kalemi sağlam. Fakat din konusunu kafasında tam oturtamadığını ya da kendi düşüncelerine dini uydurmaya çalıştığını düşünüyorum. Din öyle çağa, karaktere göre değişen bir şey değil sikko yanlış yoldasın. 99 doğru 1 yanlışı sen yapmaya başladın gibime geliyor. Her neyse severim yazılarını kaynatasızın, ergen hayran kitlesi çoğalsa da... Adnan yazısı tam bir bomba olmuştu.
  • 22 yaşındayım.İnciciyim bunu baştan söyleyeyim.Adamı inciden değil forumda yazısı paylaşılırken gördüm ve bütün yazılarını okudum.

Birgün yemedim içmedim ve sikkoya forumda tak atan adamlara baktım.hepsinin yazdığı yazılara vs şeylere baktım.

Adamlar tam sikkonun anlattığı tip.

Ben farklıyım ben ulaşılmazım.Herkes beni sevsin herkes benimle 1 kere birlikte olsun evlendiğim kadın bakire olsun temalı arkadaşlar.

Tıpkı Timurlénk ve Ashez Kelt nickli yarı tanrı zihniyetindeki elemanlar gibi.

Adamın yazılarını okumaz.1 2 yer görür herkes seviyor ben niye sevecem sevgi koyayım yaa diye bilinçaltına işler ve akabinde gelen mesajlara bak.

Din konusunda kendini hiç sorgulamış mı ?

Adam zaten babam öldüğünde Allah'ı reddettiğini dünyada gördüğü en iyi insanı öldüren Allah'ın olamayacağını söyledi.Fakat daha sonra yaşadıklarından tekrar Allah'ın varlığına inandığını da söyledi.

katılıyorum. ex inci sözlük yazarı olmasıda ayrı skandal.

bu adam aslında güzel yazıyor.ama şu incici mahlukların bu adamı sahiplenmesi yüzünden,millet bu adamdanda nefret ediyor. şu inci denilen lanet yer bi kapatılsa.bu adamın değeride anlaşılacak.

şu mesajlara bak.Nesi var lan incinin ? kaç kere adam gibi giripte oradaki gerçekten hissettiğini yazan adamla oturup sohbet ettin ? kaç kere o adamın derdini dinledinde bilmem kaç bin tane üyesi olan bir oluşumdaki herkesi alttabakaya itiyorsun ?

ex inci ne lan ? eski inci sözlük yazarı yazmak çok mu zor ?

ama yok ex yazınca daha bi elit oluyon demi ?

Adamı sevmeme nedeniniz bu zaten.Size sövüyor yazılarında bu gücünüze gidiyor.

ben farklı olayım ben elit olayım aman din yok felan diyeyim de 1 2 kezban kaldırayım zihniyetindeki aciz insanlarsınız siz.

Bu aşşağılama ne lan ? sanki hiç sıçmıyormuşcasına tribler ne lan ?

yazık vallahi kimin çocuğuysanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibretcrew

...

ismim geçmiş, bu nedenle cevap yazmak zorundayım.

hani sorgulama diyorduk, bağnazca körü körüne inanılan şeylere karşı kıyasıya eleştiri diyorduk. bir tek hakaret ve aşağılayıcı cümle kurmadım eleştirirken. sadece dini değerleri sorgulamadığını ve bu durumun yapmaya çalıştığı şeyle karşılaştırılınca bir tutarsızlık olduğunu yazdım o kadar. diğer üyeler de buna benzer şeyler dile getirmişler. ama maşallah cümlelerinizde aşağılamanın en güzel örneklerini görmekteyiz. adam gibi cevap vermek varken bu kadar agresifleşmeniz nedendir acep? illa bizim de aynı üslupla küfür mü savurmamız gerekiyor.

birilerine hoş görünmek için bu platform girilecek son mekan. 1 yıldır takılıyorum, buradaki üyelerin önemli bir bölümü olgun kişiler, karı kız kaldırma peşinde olan çoluk çocuğu bu bölümde görmedim. bilimsel düşünceyi rehber edinen insanlar ağırlıklı. burda süslü püslü lafları yemezler, küfürlü mesajlarla dikkat çekmek isteyen şizo taklidi yapan vatandaşların da pek uzun süre varolabildiğini görmedim.

edit1: bazı kısımları sildim.

edit2: hepsini mi silsem acaba?

edit3: ama içimde kalır yazmasam.

edit4: kalsın lan belki kezbanın biri görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurlénk -- 15 Ekim 2012; 18:09:56 >

• Palavracının teki
  • Adamın kendi blog'u, istediği gibi yazar.
    Kapasite meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaos25

quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

Bu Atatürk Neden Öldürüldü.
    Yazısını Okudum , Resmen Mason İlan Etti Adamı..

Atatürk mason değildir masonlar onu kullanmaya çalışırken o masonları kullanmıştır.

aslında linke baktım listede dursun diye yazacaktım akşam incelemek için...

Atatürkün mason olduğu kanısına varmıştım aslında ama, bazı hatıralarından dolayı masonları kullanmış olabileceği kanısı uyandı hatta pazar günü bunu araştırmayı düşünüyordum..

Böyle kesin şekilde cevabınızı görünce , bilgi alabileceğimi veya en azından bu konuda kaynak gösteriebileceğinizi düşündüm

Yuh be atatürk'e mason , ingiliz ajanı , eşcinsel dedi çok saçma yazıları var küfür de ediyor yazılarında
    kesin incicidir boşuna okumayın 5 para etmez yazıları

• buyur ?
  • Okuduklarım benim bilgi hazineme çok az şey katıyor.Ama üslubunu seviyorum; sırf bu yüzden okuyorum çok akıcı bir anlatışı var.

Hani şey gibi, arkadaşlarla kahvede muhabbet eder gibi.Ara ara birşeyler çıkar ağızdan 2-3 birşey öğrenirsin sonra başlarsın geyiğe.Zaman nasıl geçer anlamazsın.

İlk girdiğim de 2-3 saat geçirmiştim sitesinde.
  • Kaynatasıyla dans ettiklerim
  • Bilgisine bir şey diyemem belki çok araştırıp çok biliyor.Madem bu kadar çok biliyor yazılarında ateizmi masonların bir amacı imiş gibi gösteriyor.Cemaatin adamı olmadığını nereden bileceksiniz?Ayrıca bu adamın takipçileri ayrı bir vaka.Etrafta dolaşırlar o öyle yanlış bu böyle yanlış,her şeyi sorgulaman gerek,ama sikkoya gelince bir bağnazlık...
  • Ya kaynak kodundan site bloklama var mı?Şu blog salakça şeyler yazıp küfür ediyor direkt.
  • Güzel bir tercüman , araştırıyor az çok kendi yorumlarını katıyor.Keyifle okuyoruz , bilgi hazinemize birşeyler ekliyor.Katılmadığım görüşleri olsada eline sağlık demek düşer bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremses -- 25 Ekim 2012; 22:12:07 >
  • "Bir ahmaktan daha tehlikeli şey, bilgili bir ahmaktır" diye bir söz okumuştum bir yerlerde. Michael Sikkofield için söylemiyorum ama Michael Moore tarzı takılması beni hasta ediyor, objektif davrandığını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.