Şimdi Ara

Michael Jackson Dansını Nerde Öğrenebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle Dangerous'da dans etmeyi feci şekilde istiyorum..İzleyip izleyip günde en az 15 20 kere sadece dangerous'ı izliyorum gaza geliyorum...Kalkıp yapmaya çalışınca olmuyor...Sadece moonwalk denilen o öne gidiyomuş gibi gözüküp geriye gitmeyi yapıyorum..

Bunun dans eğitimini veren bi yer var mıdır İstanbul'da...Ya da çok çalışsam yapabilir miyim ki ?

• Smooth Criminal'ın klibinde yaptığı hareketi deniyorum bende,her seferinde yapışıyorum tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Smooth Criminal'ın klibinde yaptığı hareketi deniyorum bende,her seferinde yapışıyorum tabi.

İnan artık umudum öyle kesildi ki senin benim gibi sıradan insanların o hareketleri yapamayacağına inanmak üzereyim..

•  Michael Jackson Dansını Nerde Öğrenebilirim ?
  • quote:

Smooth Criminal'ın klibinde yaptığı hareketi deniyorum bende,her seferinde yapışıyorum tabi.

mıknatısla felan bişeyler yapıyorlarmış onun için
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Berber

M.J Kaç yaşında başladı acaba bu şeye ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gradyo -- 14 Temmuz 2009; 16:55:47 >
  • M.J. vücut yapısıda buna uygundu zayıf çevik ve esnekti iri kilolu birinin moonwalk yapması zor M . gerçektede kayıyordu .
    moonwalk da kafa ve gövdesini öne doğru ayaklarınıgeride tutuyor .

adam zayıf oldugu için poposu yok gibiydi robot dansında kalça ve belini kulanıyordu. mesela anatomik olarak
    michael da kalça baldır düz çıkıntı yok
  • burdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michael Jackson!

quote:

İnan artık umudum öyle kesildi ki senin benim gibi sıradan insanların o hareketleri yapamayacağına inanmak üzereyim..

arkdasım , michael o hareketi özel olarak dizayn edilmiş ayakkabılarıyla yapıyor git sende satın al sende yap. patentini filanda almış zmanında .yoksa düzeniksiz o hareketi yapmak mümkün degil

• quote:

Orjinalden alıntı: st3in

quote:

Orjinalden alıntı: Michael Jackson!

quote:

arkdasım , michael o hareketi özel olarak dizayn edilmiş ayakkabılarıyla yapıyor git sende satın al sende yap. patentini filanda almış zmanında .yoksa düzeniksiz o hareketi yapmak mümkün degil

Kışın aşırı rüzgarda yapıyodum sorun olmuyo
    Çok dik bi yokuşta da öyle durup resim çek bilgisayarda 2 sağa 5 sola çevirdin mi düz zeminde duruyomuşsun gibi oluyo zaten

• Ölümüyle hayranlarını yasa boğan ünlü sanatçı Michael Jackson'un, yıllar önce bir klibinde dansçılarıyla birlikte gerçekleştirdiği hareketin sırrı ortaya çıktı.

Dizlerini kırmadan, normalinden fazla bir şekilde öne eğilerek yaptığı dans gösterisi için özel dizayn edilmiş bir ayakkabı kullanan sanatçı, yıllar önce bu özel ayakkabının patenti için bizzat başvurmuş.

Patent uzmanlarına göre; Michael Jackson'ın 45 derecelik özel dans gösterisi aslında bir illüzyondan ibaret. Bu gösteriye dair 1992 yılında Amerikan Patent Ofisi'ne yapılan patent müracaatının detayları incelendiğinde, temel unsurun aslında özel tasarımlı ayakkabı olduğu net biçimde görülebiliyor. Patent Müracaatını gerçekleştiren şirket Triumph International Inc. olsa bile ayakkabının resmi buluş sahiplerinden birisinin de popun kralı Michael Jackson olduğu ortaya çıktı. Michael Jackson, söz konusu ayakkabılarını, US 5, 255,452 numaralı patentle koruma altına almış.
     Michael Jackson Dansını Nerde Öğrenebilirim ?

Buluş sahne tabanındaki bir çiviye ayakkabılardaki bir topuk deliğini iliştirerek ayakkabıyı giyenin ağırlık merkezini geriye doğru kaydırmasına olanak veriyor. Temel olarak bu ayakkabılar, ayakkabı giyenin ayağını öne doğru basitçe kaydırılmasına olanak sağlayan, özel olarak dizayn edilmiş bir topuk yuvasını içeriyor. Destek Patent A.Ş Avrupa Bölge Müdürü Tahir Gürdil, ünlü sanatçının ölümünün ardından yapılan bir araştırma neticesinde sanatçının patent için bizzat başvurduğunun ortaya çıktığını ifade ederek, "Dünyada gördüğümüz tüm şaşırtıcı gelişmelerin ardında bir fikir ve hesap yatıyor" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArtiEksi -- 14 Temmuz 2009; 18:44:44 >

• Öyle sadece izlemeyle olmaz bu işler,baya baya çaba sarfetmen lazım,bunun yanında Allah vergisi bir yeteneğin de olmalı.Ben 20 senedir Mj dinlerim ve hali ile kareografileri deniyorum.Bazılarını az çok yapabiliyorum,anımsatabiliyorum,ama hiçbir taklit gerçeğinin yerini tutmuyor,Michael'in dansının ruhu çok çok başkaydı.

Zaten Dünya'da en çok taklit edilen insan Michael Jackson,özel olarak body double'leri bile var Michael'in düşünün,bunu geçtim,bazı aşırı fanları estetik ameliyatlarla ona çok benzemeye çalışmışlardır;mesela özel gecelerde önce vücut ikizleri gidip,onu Michael sanan magazin ve basın ordusunu kendine çeker,gerçek Michael ise hepsini tongaya yatırıp,gizlice istedği yere giderdi.

Huzur içinde uyu Michael...
  • zeminle 45 derece açı yaptığı hareketindeki sebebinin bende özel ayakkabıları olduğunu duymuştum ama vücudun ağırlık merkezini nasıl değiştirdiğini hala anlayamadım. tabandan ne kadar destek verirsen ver vücut kendini yere atar gibi geliyor bana.
  • aslında MJ'nin yaptıgı hareketlerden bazıları genetik olarak doguştan bulunuyor bizlerde sokak ortasında ç.künü kaşıma hareketi
  • ölüncemi değerlendi bu adam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ten_don

aslında MJ'nin yaptıgı hareketlerden bazıları genetik olarak doguştan bulunuyor bizlerde sokak ortasında ç.künü kaşıma hareketi

iyiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLiM KaFKeF

ölüncemi değerlendi bu adam?

+1 Eskiden birtane haber kanalı bulamazdık nadir konular açılırdı şimdi milletin dilindeki 2 kelimeden biiri jackson oldu gündem nasılda değişiyor tamam ölmüştür Allah yardımcısı olsun ama bu kadarda abartılmazki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.