Saati Sim kart takmadan WiFi ye bağladık. Önerilen bölge türkiye dedi. Seçtim. Daha sonra uygulamadan da bölge Türkiye seçtim. İlk başta saatin bölgesi ile uygulama Bölgesi eslesmiyor dedi. Daha sonra bağlandı ama hala Çin yerel saatinde cihaz.. Değiştiremedim. Nasıl çözebilirim? Ya da müşteri hizmetleri var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mibro P6 Çocuk Saati (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı şekilde kullanımda aynı durum bana da oldu. Saat menüsünde bulunan karekod ile eslestirince düzeldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu durum sadece WiFi ile bağlı olduğundan oluyormuş. Sim kart takınca sorun çözüldü. Saatle sesli görüşme yaparken sanki arka planda hışırtı var gibi sesler geliyor. Sizde de durum aynı mı?
Sevindim çözüldüğüne.
Dışarda mı denediniz aramayı?
Arkaplan seslerini alıyor olabilir.
Rahatsız edici bir sorun yaşamadım ben, söylenen anlaşılıyor.
Sorun çözüldü.. Sim kart takınca otomatik yerel saati tanıdı. Teşekkür ederim cevaplariniz için.
Daha önce kızımda tcl vardı. Bu saat ondan daha kaliteli ve uygulaması daha iyi. Ben memnun kaldim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde de tcl mt42x vardı sim soketi bozuldu. Bu saati aldik ama sanki şarjı biraz fazla gidiyor gibi. Konuşurken de bana arka planda hışırtı geliyor gibi. Sizde durum nasıl? Uygulama iyi ama Türkçe kısmı biraz sıkıntılı sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepix -- 15 Haziran 2025; 12:27:37 >
Saatin pili hızlı gidiyor gibi geldi bana. Sabah 11 de şarjdan çıktı su an pil yüzde 51. Ayrıca uygulama arada çöküyor durduruldu hatası veriyor. Telefonum s25.
Uygulamanın türkçe çevirisi biraz sorunlu İngilizce kullanıyorum ben de...
Çökme durumu hiç başıma gelmedi hatta sürekli aktif olup bildirim göstermesinden şikayetçiyim.
-
Ben başaramadım...
Engellesem başka bildirim de gelmez diye korkuyorum, 1-2 siliyorum sonra gidiyor, ertesi gün yine geliyor 😄
Aynı şeyi ben de düşündüm o yüzden dokunmadım. Saatin pili 2 gün gitmeyecek gibi. Yüzde 38 vardı şarja taktık. İnşallah telefonlar gibi birkaç güne oturur pil olayı. Bir de bu evden çıktı vs gibi konum bildirimleri uygulamaya girmeden gelmiyor. Bu da enteresan geldi bana. Telefonda pil kısıtlamasını uygulama özelinde kapattım. Bakalım ne olacak. Bu arada siz kaça almistiniz bu saati ? 3800 e aldik biz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepix -- 16 Haziran 2025; 0:7:37 >
Belki ilk günler çok kurcalandığı için hızlı gitmiş olabilir mi pil?
Normalde daha iyi idare ediyor sanki bizi...
Çok kurcalama olmuyor aslında. Görüşme yapınca cok gitmeyecek başlıyor. Bekleme modunda o kadar değil.
Bizim görüşmeler ilk birkaç gün hevesi ile görüntülü oldu sonradan sesliye döndük, görüntülü görüşme özelliği olmayan bir saat modeli olsa alırdım, konuşarak derdini anlatabilecek yaştaki bir çocuk için gereksiz geliyor bana görüntülü açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock steady -- 16 Haziran 2025; 0:12:11 >
Hocam selamlar bende alım aşamasındayım,
Mt42x ve p6 ayrıca mt46x diye de aklıma girdiler. Daha önce kullananlar hangisini tavsiye eder .Cocuk ilkokul 1.ci sınıfa başlayacak. Şimdiden değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de kullanıcı yorumlarımı yazayım. Genel olarak çok memnunuz. Şarjı çok iyi gidiyor. Aşağıya sadece olumsuz yönlerini yazacağım.
- Konum olarak telefon gibi nokta atışı yapmıyor. 50 metre çapında geziniyor gibi. Diğer saatler de böyle midir bilmiyorum.
- Konuşmada ses kalitesi güzel, gayet iyi anlaşılıyor. Fakat ortam seslerini de alıyor. Telefon gibi değil yani.
- Saatin yazılımı güzel. Telefonun yazılımı ise 10 üzerinden 7 gibi diyebilirim. Mobil yazılımın Türkçesi çok kötü, hiç anlaşılmıyor. İngilizce kullanmak lazım.
- Görüntülü görüşme stabil değil, donuk donuk oluyor. O yüzden hiç kullanmıyoruz.
- Yazılımda aile bireylerine atadığımız fotoğraflar, saatte görünmüyor. Saatte sadece avatar görünüyor. 6.5 yaşındaki kızım okuma bilmiyor, fakat harfleri tanıdığı için sorun olmadı.
Diğer kullanan arkadaşlara da sormak istiyorum. Sizlerde de böyle midir?
-
-
Eyvallah üstat kurtulduk sonunda sayende. Ama bende en altta ki seçenek çıkmadı sadece app olanlar çıktı. Altta olan ne işe yarıyor? Cihaz s25 bu arada.
Rica ederim. Sanırsam bende de en başta 2 taneydi. Sonra 3 adet olmuş olabilir. Miscellaneous seçeneği hangi bildirimleri içeriyor, ben de bilmiyorum.
-
Çok teşekkürler, dev hizmet :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X