Bildirim
Mibro P6 Çocuk Saati (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
evet
Kurcalarken kurcalarken bi menü buldum kapalıymış açtım bakalım gelecek mi bildirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wéndigo -- 29 Eylül 2025; 16:29:50 >_____________________________ -
Sorun çözüldü mü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
_____________________________ unutulanlar unutanları asla unutmaz
-
Merhaba, hayırlı olsun.
Dad ve mom olarak ekleyerek foto da ekleyebilmisim ben. Zorlandigimi hatirlamiyorum ama bilemedim...
quote:
Orijinalden alıntı: rock steady
Sorun çözüldü mü?Maalesef telefona bildirim gelmiyor aynı uygulama aynı telefon P5 ten her türlü bildirim gelirken P6 dan tık yok
_____________________________ -
-
P5 kullanıyoruz. Beyaz listede sıkıntı var. Beyaz liste ayarlı olmasına rağmen saati herkes arayabiliyor ve saatte de tuş takımı açık. Saat de herkesi arıyor."Saatin içindeki SIM kartta arayan kimliği özelliğinin etkinleştirilmiş olması gerekir." Uyarısı veriyor ancak bu ayar nereden yapılıyor bulamadık.
Saatler bir birini tutmuyor galiba bende P5 var beyaz liste harici kimse arayamıyor beyaz liste harici hiçbir ayar yapmadım
P6'da çalışıyor beyaz liste olayı, sürekli bildirim geliyor bana o sms engellendi, bu arama engellendi diye... bilemedim.
Uygulamada belirtilen ayarı saatte göremediğim için sormak istedim. Belki güncelleme vs. gelirse düzelir. Üreticiye haber vereyim en iyisi. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı