Şimdi Ara

Ekg çeken saat onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ekg çeken saat önerisi olan var mı acaba? Apple kullanmıyorum o yüzden Apple watch onermeyin. Amacım şekil sukul değil, ciddi anlamda kalp ritmimi takip etmem gerekiyor sürekli ve bunun için bir saat arıyorum. Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • samsung watch 3

  • Watch Active 2 de olabilir. Ama Samsung'un şuanda Ekg ve tansiyon işlemi Türkiye'de resmi olmadığından ekstra program kurulumu ile mümkün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erditepe E kullanıcısına yanıt

    Kalp atış hızını, ritmini bir nebze anlayabiliyorum da. Tansiyonu nasıl ölçüyorlar hocam? Diastolik-sistolik kan basıncını nasıl anlayabilirler.. Bugün akıllı saate gerek yok, birçok uygulama var. Parmağı flaşa koyarak, renk değişiminden HR/min hesaplayabiliyor da tansiyon biraz ütopik geldi. Farklı bir aparat vs varsa cahilliğime verin. :/

  • Ribas0 kullanıcısına yanıt

    Zaten ölçüm değil tahmin yapıyor. İlk başta gerçek bir tansiyon aleti ile öüm yaptırıyor ve onları kaydediyor. O anki kalp ritmi ile çıkan sonuçlara göre saat ile manuel ölçüm yapıldığında kaydedilen verilere göre tahmin ediyor. Sadece bir öneri olabilir kesin sonuç olamaz. Bütün saatler aynı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EKG ve tansiyonu ölçemez, sadece tahmin edebilir. Bu tüm akıllı saatler için geçerlidir

  • adam düzgün ekg ölçen saat demiş samsungun dandik, fda dan izin alamayan saatleri önerilmiş şaka gibi:))

    bu işi en iyi yapan apple ancak apple kullanmıyorsanız bir şekilde yurt dışından getirtmelisiniz. tavsiyelerim: cronowatch, omron, fitbit sense ve withings watch bunlar fda onaylı. tavsiyem zamzung gibi firmalardan uzak durulması. hatta en kötü 6s iphone alıp bir de seri 4 ikinci el apple watch alınabilir. aşağı yukarınaynı masrafı edersiniz.

    geçenlerde annanemde aritmi gelişti ve ekg yi benim saatten çekip doktoruna gönderdik. doktor bu sayede müdahalede bulundu. ilacı buna göre ayarladık. 4-5 kere çektiriyor sonra yorum yapıyor. kalp krizini tespit edemiyor ancak aritmileri iyi saptıyormuş ki doktorlarda dikkate alıyor. zamsung deyince sallamıyorlar bilginize...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arizaeren -- 22 Ekim 2020; 21:25:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.