< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock steady -- 19 Haziran 2025; 10:49:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mibro P6 Çocuk Saati (3. sayfa)

-
-
Konum icin bahsettiğiniz hassas ayar hangisi üstat?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Evet bunu ben 2 noktada ayarladım aslında. Okulu noktada atışı ayarladım mesela apayrı bir şey gösteriyordu simdi tam gösteriyor. Yanlış gösterim muhteşemler kullanılan HERE haritasiyla alakalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepix -- 20 Haziran 2025; 23:43:39 >
Arkadaşlar cihazdaki IP sertifika sı kaç? Bende Philips S1 Pro ile arasında kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum. Herkese sıkıntısız sağlıklı günlerde kullanmaları dileğiyle cihazlarını çünkü Çocuklarımız en değerli hazinelerimiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 atm waterproof olarak geçiyor, el yıkamada suya sokmada sıkıntı olmadı bizde ama deniz / havuz için uygun değil bildiğim kadarıyla.
Hocam cevabınız için teşekkürler. Benim baktığım Philips de IP 67 diye geçiyor. Bu ise 2 Atm hangisi bunlardan suya daha dayanıklıdır bilginiz var mı?
Merhaba,
Phillips çok daha üst seviye bir cihazdır diye dusunuyorum fiyat ve marka farkına bakınca ancak sizin için tek önemli husus su geçirmezlik ise tanımlar özelinde inceledigimiz zaman P6 el yıkama ve yağmur seviyesinde su geçirmezlik sunarken S1 pro daha şiddetli yağmur seviyesinde bir su geçirmezlik sunuyor gibi gorunuyor.
Sırf bu özellik için aradaki fiyat farkı verilmez diye dusunuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Selamlar bu saati aldım fakat konum olarak zaman zaman çin görünüyor düzeltmenin bir ayarı var mı?
Hocam merhaba sizin Mibrolar konumu bina içinde doğru gösteriyor mu? Siz saati kaça almıştınız hocam?Ben Philipsi aldım indirim vardı 4700 e geldi fiyat olarak ama konum bina ev içinde en yakın baz istasyonunu gösteriyor o da 7 km uzaklıkta. Dışarı çıkınca açık alanda GPS e geçiyor. O zaman doğru gösteriyor. Bina içinde bir türlü doğru göstermiyor GPS i bulamayıp Baz istasyonuna geçiyor o da aşırı uzakta gösteriyor. Sizin Mibrolarda böyle bina içinde konum sorunu var mı? Ona göre hakem heyetine gidip saati iade edip sizin saatlerden almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler dilerim.
Merhaba, güzel fiyata almissiniz, ben aldigimda 3.200 civariydi sanirim, simdi de 3.600 civarında...
Ev icinde bahsettiginiz sekilde bir sorun yasamadim hic, diger kullanan arkadaslar da fikir belirtir belki. Sadece cok hassas gostermiyordu, yani 50-100 mt. gibi bir hata oluyordu, onu da sonradan kesfettigimiz hassas ayar ile cozduk, en azindan benim icin cozuldu diyebilirim.
Belki bir ayarı vardır, wifi'ye baglansa da gps devrede kalsın gibi bir secenek olabilir.
Yardımların için çok sağol hocam. Hiç bir ayar yok üründe. Zaten Philips le alakası da yok. Philips Çin'de fason bir üreticiye yaptırmış. Hiç tavsiye etmiyorum kimseye. İade edebilirsem bende sizin ürünün aynısından alacağım. İyi günler dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 19 Temmuz 2025; 13:55:5 >
Selam
kafası karışmış biri olarak yazmak istedim.
mibro p6 ile tcl 40 asında kaldım. (Pembe)
saatin hoparlöründen gelen ses netliği ve yüksekliği olarak hangisi daha iyidir.
ayrıca mibro’ya bluetooth üzerinden kulaklık bağlama şansı var mı?
Merhaba,
Kulaklık bağlama özelliği yok sanırım, zaten kulaklık bağlayıp yapacak pek bir şey de yok konuşma haricinde... Muzik yukleme vs yok neticede cihazda.
İki cihaz arasında sırf bu özelliği kıyaslamak adına bir girişimim olmadı maalesef bir şey diyemeyeceğim. Ama çok fark olacağını da sanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X