Fazla kalınca mafrafım artıyor, planlı seyahat edildikten sonra 4 gün iyi idare eder... |
Miami’ ye Gitsem mi? (2. sayfa)

-
-
Benden söylemesi mesafe uzak her an gidilebilecek bir yer yer değil gitmişken kıymetini bilmek lazım yinede sen bilirsin...
-
-
-
-
Duman yasakmış ama...
-
Simdilik geziyoz gecen sene green card cekilisi ile geldim Uber+ IT filan idare ediyoz alisma asamasi iste
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah 06:00' da gördüm:
Miami' de duman arıyordum, AVM' de Jean-Claude Van Damme ile karşılaşıyordum. Derdimi anlatınca halime acıdı ve bana o sırada kullandığı dumanı karşılıksız verdi, ben de dumanlanmaya başladım.
Ardından Miami Beach' de bulunan otelime doğru yürüyüşe başladım.
Nasıl oldu anlamadım ama bir müddet sonra kendimi Miami' ye bir tepenin üzerinden bakarken buldum, plajda sıra sıra gökdelenler güzel güzel görüyordu.
Ancak okyanusa doğru baktığımda uzaklarda mas mavi gökyüzünde beyaz kasırga bulutlarının göğe adeta pamuk yığığını gibi yükselmiş olduğunu ve art arda şimşekler çaktığını gördüm...
-
-
On the night lose control taking lights no control dıdıdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trafik lamba ışıklarının düzenleri bile hala aynı, 1986 dan beri değişmemiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Macera dolu amariga, macera dolu mayami...
-
-
Pelikan çok tatlı imiş; orda olsaydım onun kafasını okşardım...
-
Duygulandırdın hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X