< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi band 6 340₺
-
-
340 Tl ucuz mu
-
180tl ye kadar yolu var.
Ekleme: hepsiburada da kuponu olmayan 300/30 indirimle zaten 320tl denk geliyor. 150/50 + 250/50 kuponu olsa 250tl gelir. Cüzdan müzdan, kart kampanyalari da hariç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 8 Ağustos 2021; 1:29:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50 liralık beş para etmez zımbırtılar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaş senede 2 tane mi band çıkıyor bu nasıl pazarlama taktiği, adamlar mi band 10 u bile şimdiden tasarlamıştır çıkacağı tarih bellidir diye düşünüyorum. küçücük birşey ekle bir rakam yükselt bir öncekinin 2 3 katı fiyatına piyasaya sür ohhh mis
-
hb cüzdana 75 lira vermiş efsane kulubü hedesine.246'ya aldım.
-
Ne işe yaradığını kimse bilmiyor ama herkes alıp almamakta kararsız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 alın aynı zımbırtı
Ekran büyük sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de bunun ilk çıknı var. mi band 1s. ekranı yok. şarjı nerdeyse 1 ay gidiyor. ekranı vsr diye mi band 5 aldım şarjı iki günde bitti. alttarafı adım sayıp nabız ölçecek ekran var diye habire şarjla uğraşamam diyip iade ettim.
Kendime cevaP. 384 TL OLMUŞ
-
Bende kupon ve kod ile 260₺ aldım gayet memnunum
-
mi band4 var bende ne işe yarıyor hiç bir işe.adımıda yanlış sayıyor kordonu bile 2 ayda koptu 50 lira bile çok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran görüntüsünde de gördüğün gibi bir çok modeli kullandım evet bazen adımı fazla/eksik sayıyor ama bu dediğin şeyi 1k üstü saatler bile yapabiliyor. Sen zamanla 3 eksik 5 fazla hesaplayabiliyorsun. Kordonu koparmayı nasıl becerdin hiç bilmiyorum şu zamana kadar hiçbir kordonum değil kopmak esnemedi bile. 4 ve 5’ten ziyade 6 çok şahane bir model olmuş deneme şansın olursa dene demek istediğimi belki anlarsın. Adım konusunda da diğerlerinden daha iyi sensörleri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben mi band kullanmadim ama samsung galaxy fit2 kullaniyorum ayni zamanda huawei watch gt 2. Kolda tasimasi akilli saatlere gore daha hafif ve konforlu, kalp ritmi huawei ile ayni degerleri gosteriyor. Uyku takibinde de cok basarili. Baslarda bir bileklik ne kadar dogru olcebilir seklinde kaygilarim vardi ama sonuclari gorunce kullanilabilir cihazlar olduklarini dusunuyorum. Mi 6'da eminim basarilidir
hocam evden dışarı çıkmayan spor yapmayan asosyal insanlar bu cihaza zımbırtı demekte haklılar
-
bence şöyle çöp ;
mibandları sırasıyla kullandıktan sonra , 5 den sonra gına geldi artık.
HONOR 6 nın o harika ekranı varken hala ekranını degistirmeyen Xiaomi....
( bu arada redminote2 den beri xiaomiciyim - evde ampulunden camerasına hersey var, Don cıkarsa alırım )
Ama bu olmadı xiaomi.
HONOR 6 dan cok memnunum, mi band5den sonra ilaç gibi geldi. ( 4 ve 3 de kullandım)
EDit: bakalım xiaomideki gibi HOBOR6da da kayış sürekli kopucak mı.. )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 8 Ağustos 2021; 19:25:23 > -
Bilen var mdıır,
400 kusur tl ye bazı modeller var,
tansiyon ve ateş de ölçüyor, ve tansiyonda basarılı özellikle diyorlar.
aile uygun olabilir.
Peki onu nasıl koyuyoarlar o fiyata o alete?
xiaomi Huwaei neden koymuyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 8 Ağustos 2021; 21:14:32 > -
Yine gelmiş heves emici vampirler.
Sen ürünü kullanmıyorsun diye ürün niye kötü olsun?
Sesli ortamda çalışıyorum ve telefonun sesini duymak zor oluyor bazen. Ama bileklik olunca gelen çağrıyı ya da mesajları görebiliyorsun.
Yaklaşık olarak günlük ne kadar yürüdüğünü öğreniyorsun.
Yatakta iki kişi uyuyorsanız alarm sesini açmadan sadece titreşim ile partnerinizi uyandırmadan kalkabiliyorsunuz.
Ben bu üç özellik için kullanıyorum. Sadece şarj etme pratikliği için bile Band 5 alınır. Daha büyük ekran ve SPO2 ölçmek isteyen 6 alsın.
Fikri olmayan arkadaşlar boş yapmasın lütfen.
-
hocam bu bileklik saat olarak gecmiyor bile,band 4 var bende kullanıyorum ama öylesine gt2 var aklımda ama tuzlu genel olarak memnun musunuz sarjı nasıl özellikle ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
50 liralık beş para etmez zımbırtılar
|
hocam evden dışarı çıkmayan spor yapmayan asosyal insanlar bu cihaza zımbırtı demekte haklılar |
Benzer içerikler
- türk telekom yıldızlı günler 40 gb
- turkcell illere özel kampanya
- turkcell efsane yeniden
- vodafone 10 gb hediye tobi
- hepsiburada eskiyi yenile
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X