< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi Band 5 199 TL Hepsiorada

-
-
Fiyat iyi gibi -
Anlaşmışlar gibi, hep 200tl. Bir günde 190, 180 yapın. Kaç kere 200 e indi, daha altı yok.
-
300e 30 var kişiye özel değilse, o tip durumlarda zaten alınacak çay, kahve, tuvalet kağıdı vs. ekleyip indirimi kullanıyorum ben.
Yalnız mi band 6da oksimetre var, korona dönemine işe yarayan bir alet, biraz daha düşmesi beklenip o alınabilir. Şu anda 300e 30 ile en düşük satıcıda 355e geliyor.
-
Amazon da 198 yapmış. Aklımda yoktu ama biraz inceleyince hoşuma gitti. Aldım Amazon dan. Beğenmezsem iade ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı dediğiniz gibi yapıyorum ben de. Band 6 için de 300e 30un üstüne tuvalet kağıdıyla 500e tamamlayıp worldcarddan da 50 lira worldpuan aldım. Kabaca 300 civarına almışım gibi düşünüyorum 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuruno99 -- 3 Mayıs 2021; 22:10:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mi band 6 alacak arkadaşların dikkatine mi band 6, Haziran ayına girmeden 300-350 bandına gelecek yazık boşa almayın
Şunun gps'li ve daha büyük ekranlısını ve iphone'la uyumlusunu yapmadılar gitti.
-
Huawei watch fit yada honor band 6 ya bakmanızı öneririm hocam
quote:
Orijinalden alıntı: İnterestHuawei watch fit yada honor band 6 ya bakmanızı öneririm hocam
Watch fit bayağı hoşuma gidiyor hocam, iosla uyumu nasıl acaba? Honor band 6’da gps varsa o da düşünülebilir. Mi band 5 kullanıyorum sporda, gps’i olsa tadından yenmez.
Hocam honor band 6 aldım Çin’den bende de 11 pro max var gelsin deneyimlerimi paylaşacağım huawei band 6 da çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: İnterest
Mi band 6 alacak arkadaşların dikkatine mi band 6, Haziran ayına girmeden 300-350 bandına gelecek yazık boşa almayınHer şey bayağı hızlı gelişiyor 378 olmuş bile
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-band-6-akilli-bileklik-p-HBCV000004XMZR
-
Hocam klasik artık tr de bunlar 450 ile geldi 1 haftada 370 i gördü Apple dışında bir ürün alacaksam çıktıktan sonra en az 1 ay beklerim birde samsunglarda da çok oluyor bu çakılma işlemi Birden bir bakıyorsun telefon 500 lira düşmüş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnterest -- 4 Mayıs 2021; 8:31:47 >
Tekrar düşmüş
quote:
Orijinalden alıntı: Ussuz
Tekrar düşmüşAlsammı acaba, gravür taşlama alacağım için almıyorum. Bende varda hanıma alacaktım. Ama şarj konusu çok kötü maalesef herşeyini kullansak 1 hafta gidiyor. Mi band serisi şarj ettiğin günü unutturan bileklikti.
Acaba 6 sı nasıl şarj knusunda.
-
İlk alış verişe 50 ₺ indirimle 150 ₺' ye geldi.
Şarj olayı bence çok da problem değil, haftada 1 yatarken şarja takarım olur biter ha iki haftada bir takmışım ha haftada bir çok fark etmiyor bana:)
-
İNDİRİM BİTTİ NE SAÇMA İŞ GÜYA 11 SAAT VARDI BİTMESİE BU HB YE GÜVENMİCEN HEMEN DEĞİŞTİRİYOR KAMPANYAYI
-
Böyle bir hakları var. Stok bitmiştir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Anlaşmışlar gibi, hep 200tl. Bir günde 190, 180 yapın. Kaç kere 200 e indi, daha altı yok. |
Benzer içerikler
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- burger crush
- coffy bedava kahve
- bim kokoreç fiyat
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- seks hikayeleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X